çok haklısın ama yazdıklarında, anneni de üzüp kırmak istemeyeceğine eminim ama ortada da çözülemeyen bi durum var anladığım. bazı insanların bu kadar pofpoflanıp altan alınmasına bende sinir olurum.Sabah sabah ne dolmuşum yazmışım da yazmışım
çok haklısın ama yazdıklarında, anneni de üzüp kırmak istemeyeceğine eminim ama ortada da çözülemeyen bi durum var anladığım. bazı insanların bu kadar pofpoflanıp altan alınmasına bende sinir olurum.
Günaydın kızlar
Bir kaç gündür hava çok güzel
Biz hastalıklarla boğuşmaya devam
Daha iyiyiz tabi ama
Oğlumu durağa bıraktım
Kedicikleri besledim
Eşime oğluma beslenme hazırladım
Et haşlama yapmak için eti ocağa koydum
Mutfağı topladım makineye yerleştirdim çalıştırdım
Oğlumun odasını ve bizim odayı üstten topladım
Şimdi kitap okuyacağım sonra biraz uyurum
Dün annem ve kardeşim ile olan bir mevzu çok canımı sıktı
Kardeşimin eşinin yaptığını hazmedemiyorum sanırım ömür boyu da unutmayacağım
Haklı olduğumuz halde kardeşimin olayı kapatmaya çalışması annemin de her yaptıklarını alttan alması beni delirtiyor
Aynısını ben yada küçük kardeşim yapsaydı olay bambaşka olurdu
Affedilecek bir mevzu değil yüreğim öyle kırgın öyle kızgın ki sanırım ölseler gram gözyaşı dökmem o kadar
Ama affetmek değil bu öfke ve nefretten kurtulmak istiyorum
Sabaha kadar ağladım uyku uyuyamadım
Onları ölmüş kabul edip yoluma devam etmek istiyorum
Annemle sanırım konuşmam bu yönde olacak bugün
O da arada kaldım diye ağlıyor herkes bana yükleniyor diyor
Sadece annem aracılığı ile haberim oluyor yaptıklarından ya da söylediklerinden
Onlarla ilgili hiçbir şey öğrenmek istemediğim halde annem kendi yaşadığı problemi de bana anlatıyor
Bu söylediklerimi söylemezsen başın daha da ağrıyacak ama bana anlatma ,konuşmaya devam ediyorsun babamı beni küçük kardeşimi hiçe sayarak o zaman kendin çek kendin hallet diyeceğim
Tek anlattığı benim yıllarca çöp tenekesi etti beni
Gram aksiyon almadı hiçbir konuda
Sadece şikayetlendi yoruldum artık
Evet onlarla mesafe koydum daha doğrusu artık son söyledikleri yenir yutulur cinsten değildi devam edersem kendime olan saygımı kaybedecektimÜzüldüm.
Sınır çizmek mesafe koymak başta can yakar ama sonra huzur getirir.
Ellerine sağlık tertemiz olmuştur evSelam kızlar Dün işlerim bitti ve bugün sadece günlük işleri yaptım uzun süre rahatım artık
SağolEllerine sağlık tertemiz olmuştur ev
Konu ne bilmiyorum ama çok üzüldüm. Annenin durumu da zor gibi. Arada kalmak zordur.Günaydın kızlar
Bir kaç gündür hava çok güzel
Biz hastalıklarla boğuşmaya devam
Daha iyiyiz tabi ama
Oğlumu durağa bıraktım
Kedicikleri besledim
Eşime oğluma beslenme hazırladım
Et haşlama yapmak için eti ocağa koydum
Mutfağı topladım makineye yerleştirdim çalıştırdım
Oğlumun odasını ve bizim odayı üstten topladım
Şimdi kitap okuyacağım sonra biraz uyurum
Dün annem ve kardeşim ile olan bir mevzu çok canımı sıktı
Kardeşimin eşinin yaptığını hazmedemiyorum sanırım ömür boyu da unutmayacağım
Haklı olduğumuz halde kardeşimin olayı kapatmaya çalışması annemin de her yaptıklarını alttan alması beni delirtiyor
Aynısını ben yada küçük kardeşim yapsaydı olay bambaşka olurdu
Affedilecek bir mevzu değil yüreğim öyle kırgın öyle kızgın ki sanırım ölseler gram gözyaşı dökmem o kadar
Ama affetmek değil bu öfke ve nefretten kurtulmak istiyorum
Sabaha kadar ağladım uyku uyuyamadım
Onları ölmüş kabul edip yoluma devam etmek istiyorum
Annemle sanırım konuşmam bu yönde olacak bugün
O da arada kaldım diye ağlıyor herkes bana yükleniyor diyor
Sadece annem aracılığı ile haberim oluyor yaptıklarından ya da söylediklerinden
Onlarla ilgili hiçbir şey öğrenmek istemediğim halde annem kendi yaşadığı problemi de bana anlatıyor
Bu söylediklerimi söylemezsen başın daha da ağrıyacak ama bana anlatma ,konuşmaya devam ediyorsun babamı beni küçük kardeşimi hiçe sayarak o zaman kendin çek kendin hallet diyeceğim
Tek anlattığı benim yıllarca çöp tenekesi etti beni
Gram aksiyon almadı hiçbir konuda
Sadece şikayetlendi yoruldum artık
Böyle bir seçim yapar mı gerçektenEvet onlarla mesafe koydum daha doğrusu artık son söyledikleri yenir yutulur cinsten değildi devam edersem kendime olan saygımı kaybedecektim
Şimdi anneme de sınır koyacağım evlat arasında tercih yap desem onu seçecek biliyorum
Sınırımı ihlal ederse seçtiği evladı ile devam etsin
Hayat kısa nasıl isterlerse öyle yaşasınlar ama artık benden uzakta yaşasınlar
O kadar kötü ki anlatsam kardeşin bu kadınla nasıl evli kalıyor annen de bu kadınla evli kalan kardeşini nasıl evlat sayıyor dersinKonu ne bilmiyorum ama çok üzüldüm. Annenin durumu da zor gibi. Arada kalmak zordur.
Evet yapar aslında görünmüyor ama yaptı bile konuşmaya devam ederekBöyle bir seçim yapar mı gerçekten
Hayırlısı olsun hepinizin hakkında, inşallah sorunlar bir şekilde çözülürO kadar kötü ki anlatsam kardeşin bu kadınla nasıl evli kalıyor annen de bu kadınla evli kalan kardeşini nasıl evlat sayıyor dersin
Bunları bize yaşattılar yaa diyorum ya sanırım ölünce affedecem
Konuyu değiştirecem
Yemek ne yapacaksınız
Ya ben de denemek istiyorum eminim güzeldirHayırlısı olsun hepinizin hakkında, inşallah sorunlar bir şekilde çözülür
Yemek olarak dünden mısır unu çorbası var. Ama çocuklar sevmedi ilk kez yapmıştım bence çok lezzetli oldu. Belki mantı haşlarım, yemek yapasım yok. 2 haftadır düzenli yürüyorum. Kilolar gitmiyoryemek falan yapmak düşünmek istemiyorum
Taze ev yapımı poğaçaya ben de hayır diyememYa ben de denemek istiyorum eminim güzeldir
Çocukların damak zevki çok farklı
Sen içseydin ben onlar beğenmedi mi kendim içerim
Kilo benim de gitmiyor hoş ne yapıyorsun dersen yatmaktan başka hiç
Kahvaltı yapmadım henüz
Beslenme için poğaça yaptım
Onu yerimaç kaldım o kadar ödül lazım
Ben de çorbasız hep birşey eksikmiş gibi gelir masadaTaze ev yapımı poğaçaya ben de hayır diyemem
Eşimle içiyoruz ama ben çorba pek sevmem aramam yani
Afiyet olsunBen de çorbasız hep birşey eksikmiş gibi gelir masada
Oğlum bile alışmış bazen olmayınca sorar çorba yok mu diye
Poğaçalar öyle kabarmış ki
Çiçek ekmek yapmış gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?