- 31 Temmuz 2018
- 47
- 137
- 93
- 35
Biz mutluyuz amaKonu çok faydalı, güzel ama sohbet topiğine dönüşmesi üzücü. Konuya katkı sağlayacak mesajları aramak bulmak imkansız gibi artık.
Sağol canimGeçmiş olsun canım
Evi de hayırlı olsun
MerhabaKonu çok faydalı, güzel ama sohbet topiğine dönüşmesi üzücü. Konuya katkı sağlayacak mesajları aramak bulmak imkansız gibi artık.
Bu topiği acali yıllar oldu ilk süreçte benim için çok faydayliydi şimdi de öyle fikir alışverişi yapıp her şeyimizi konuşuyoruz hepimiz minimallik yolunda epey ilerledik. Kıyafetleri mevsim geçişlerinde kontrol edip eleme yapıyorum. Mutfağımda artık eskiyen yıpranan şeyleri eleme yapıyorum o kadar az eşyam var. Evim de de çok az eşyam var şuan da kullanılmayan gereksiz bekleyen hiç bişey yok hatta eksiklerim varScss94 evet çok tatlısınız ama yeni minimalist olma yolunda olan biri olarak heyecanlıyım konuyla ilgili deneyimleri okumak istiyorum
Bizde haftalık alışveriş yapıp geldik . Bulaşık makinesi boşaltıp yemeği yapmaya basliycam. Hava çok sıcak temmuz Ağustos ayı nasıl geçecekSelam kızlar Bugün doğum günü partisine katıldım. Eve geldik yorulmuşum dinlenip markete gideceğim listede yapmadım ama acil alınacak birkaç şey var akşam yemeğine kv gideceğiz.
Haftaya güzel bir planlama yapacağım pazar evde oluruz büyük ihtimal
Çok kuru gıda stoklama yazın az yeniliyor zaten.Bizde haftalık alışveriş yapıp geldik . Bulaşık makinesi boşaltıp yemeği yapmaya basliycam. Hava çok sıcak temmuz Ağustos ayı nasıl geçecekmutfağım da her şey sıcaktan böcekleniyo bu yaz bi çözüm bulmalıyım buz dolabı çok karışık oluyo oturma odasına mi koysam dolap alıp
Taşınmak sadelesmek için çok güzel yöntemBu arada ben buraya yazdığım yıllar için de 4 kez taşındım taşınirken zaten evde eşya kalmadıtaşınmak çok iyi oluyo minimallesme açısından
Hava temizleyici listemin ilk sırasındaÇok kuru gıda stoklama yazın az yeniliyor zaten.
Defne yaprağı al sirkeli su yaparsın.
Hava temizleyici alsan belki faydası da olur.
Sizin oralar çok nemli oluyor dimi
Yaa ben taşınmayı çok seviyorum neden acabaTaşınmak sadelesmek için çok güzel yöntem
Evden sıkılıp tasinanlar da var keyfi taşınmak
Aslında ev taşımak 2. Sıradaymis psikolojik olarak negatif etkiliyormuş.
O zaman nem önleyici alman gerekiyor.Hava temizleyici listemin ilk sırasındao konuda faydalı olduğunu bilmiyodum ama çok nemli hatta biraz küfler oluşmuş duvarlarda. Hava temizleyici alayım o zaman . Kuru gıda almıyorum canım ama baharatlar bile böcekleniyo. Un şehriye makarna hemen böcük oluyo buz dolabinda duruyolar yazın
Tamam canım nem tableti hiç duymamistim hemen bakıyorumO zaman nem önleyici alman gerekiyor.
Odadaki suyu çekiyor deposu doluyor kışın ne çektim nemden kurtulduk makine sayesinde.
Şimdi nem tabletleri al dolap içine sonra makineyi alırsın mutlaka al küf iyi birsey değil.
Hiç sevmem topla taşın düzen kurYaa ben taşınmayı çok seviyorum neden acababide kendimi hiç bir yere ait hissetmiyorum her hangi bi ülkede yaşayabilirim şuan eşimin tayini olursa 4 yıl sonra felan tekrar taşınma ihtimalimiz var. Ama bu sefer oğlum zorlanabilir
İzmir'e giderken çok güzel evler var eşime diyorum boşver orda fare olur böcek olur diyoHiç sevmem topla taşın düzen kur
İlk zaman yolu şaşırıyorum bile
Ama güzel müstakil ev olsa koşa koşa gider tasinirimonuda böcük falan dediniz biraz soğudum da neyse
Doğruİzmir'e giderken çok güzel evler var eşime diyorum boşver orda fare olur böcek olur diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?