Bugün eşim almam için ısrar etti ama almadım57. Gün alışveriş detoksuna devam
Kalan gün 18
Hafta sonu 60. Gün olacak ve son 2 haftamız kalacak daha dün gibi
En güzel mağaza kendi dolabımız
26 mayısta bitecek pazartesi ama pazar günü de bitirebiliriz. Alışveriş yapmak isteyenler içinBugün eşim almam için ısrar etti ama almadım
Çok az kaldı detoksumuzun bitmesine
Tebrik ederim başarılarının devamını dilerimGünaydın kızlar,
Oğlumun takımı çocuk oyunları yarışmasında ilçe birincisi oldu, sabah final maçını izlemeye gittik küçük oğlumla. O kadar heyecan ve gurur vericiydi ki
Yaa tebrik ederimGünaydın kızlar,
Oğlumun takımı çocuk oyunları yarışmasında ilçe birincisi oldu, sabah final maçını izlemeye gittik küçük oğlumla. O kadar heyecan ve gurur vericiydi ki
Tebrik ederim başarılarının devamını dilerim
Teşekkür ederimYaa tebrik ederim
Günaydın kızlar,
Tebrik ederimGünaydın kızlar,
Geçmiş olsun canımSelam kızlar
Bugün eylülün öğretmeni yoktu annesi ameliyat olacakmış o yüzden biraz geç uyandım ama uykuyu atamadım öğlen sonuna kadar.
Sonra Köye gittik ablam ev yaptırdı hayırlı olsuna gidememistik oraya gittik yemek yedik annemlerde vardı.
Ablamın başı dönüyordu zorla hastaneye götürdüm serum taktılar geri bıraktık derken ancak eve gelebildik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?