Günaydin
Bugün temizlik günüm hiç canım istemiyo ama yapmak zorundayım yine kahvaltıdan sonra biraz oğlumla oynayıp başlarım işlere

Günaydin
Bugün temizlik günüm hiç canım istemiyo ama yapmak zorundayım yine kahvaltıdan sonra biraz oğlumla oynayıp başlarım işlere
Günaydın kolay gelsin evi geçen hafta yapmıştın galiba bu hafta fazla iş yoktur

Bugün bende bir toparlama yapıp nevresim değiştireceğim. Toz alırım robot süpürür çok kirli değil.

İnşallah canım sen ne yapiyosun Eylül'ün öğretmeni var mı . Sen de geçen hafta çok yoruldun bol bol dinlen
Evet sabah okula gitti bu hafta gitsinler artık zaten az kaldı.
Nevresim değişecek ufak tefek isler var hafta sonu genel bir temizlik yaparım daha yeni kendime geldim Kitap okumayı aksattim tekrar planlarimi gözden gecirmem gerekiyor

Günaydın kızlar, mia çok merak ettiğim bir yere gidiyorsunuz, umarım sizde mutlu ayrılırsınız

19 mayısa bizde kaçıyoruz yine antalya, bize en yakın yer olarak, ama sonunda mikanın yanına gidecek gibi hissediyorum kendimi, inşallah olur deniz manzaralı bi evimiz

Kolay gelsin sana da canım Evet kitap okuma benim de öyle oldu bugünden sonra bende dikkat etmeye başlıyorum

Yaa inşallah bizim de oluur neden mümkün olmasın olabilir

Ege tarafına hiç gitmedik otel secenegide az olunca keşke yazligimiz olsa dimi çok güzel yerler oh sizin tarih yakınmış çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…