Hoşbuldum
Konya da nereleri gezdiniz canımSlm kızlar, iyi haftalar
Cumartesi günü okul gezisi vardı. Küçük oğlumu da beraber götürdüm. Konya sözüm vardı, büyük oğlum babası ile gitmişti 2 sene önce ben de büyüyünce seni götüreceğim demiştim, sözümü tutmuş oldum çok eğlendik
Dün de anneler günü olunca eşim hediye almadım kahvaltıya gidelim dediöyle biraz deniz havası alıp geldik.
Anneler günümüz kutlu olsun
Mia- bir sonraki detoksa ben de katılırım ama temmuzun 2. Haftası. İlk hafta tatilde olacağım Allah kısmet ederse kesin harcama yaparım
benim de biraz planlama yapmam lazım, çok yoğun geçiyor dağıldım biraz. Kitap okumayalı çok oldu, oğlumla ingilizce dersi yapıyorum onu bile salladım bu aralar
Başlayalım evetKonya da nereleri gezdiniz canımkitap okumayı hep birlikte bırakmış olmamız
Bugün itibariyle başlıyoruz
Aa evet orası çok güzeldi biz hava çok sıcakken gitmiştik yine de bayılmıştı çocuklar. Çok iyi olmuş vallaBaşlayalım evet
Devri alem parkı, mevlana müzesi, bilim merkezini gezdik. Çarşıda etli ekmek yedik. En son da avmye uğradık. Özellikle devri alem parkına bayıldı
Ben de bıraktım okumayıKonya da nereleri gezdiniz canımkitap okumayı hep birlikte bırakmış olmamız
Bugün itibariyle başlıyoruz
Havalardan, geldi bahar ayları gevşedi gönül yayları mıydı neydiBen de bıraktım okumayı
Neden böyle oldu
Tatil harcamanı ayrı hesaplarsin birsey olmazSlm kızlar, iyi haftalar
Cumartesi günü okul gezisi vardı. Küçük oğlumu da beraber götürdüm. Konya sözüm vardı, büyük oğlum babası ile gitmişti 2 sene önce ben de büyüyünce seni götüreceğim demiştim, sözümü tutmuş oldum çok eğlendik
Dün de anneler günü olunca eşim hediye almadım kahvaltıya gidelim dediöyle biraz deniz havası alıp geldik.
Mia- bir sonraki detoksa ben de katılırım ama temmuzun 2. Haftası. İlk hafta tatilde olacağım Allah kısmet ederse kesin harcama yaparım
benim de biraz planlama yapmam lazım, çok yoğun geçiyor dağıldım biraz. Kitap okumayalı çok oldu, oğlumla ingilizce dersi yapıyorum onu bile salladım bu aralar
Bilmiyorum kiBen de bıraktım okumayı
Neden böyle oldu
Herkesin bir yoğunluğu vardı birkaç haftadırBen de bıraktım okumayı
Neden böyle oldu
Hafta içi bende markete girmemeye çalışıyorum girersem mutlaka bişeyler almak zorundayımısım gibi alıyorum. Hafta sonu haftalık alışveriş yapıyorum. Hafta içleri sadece salı günü oğlum kurstan dönerken girmek istiyo aktüel ürün bakmayı seviyo çocuğum anası gibiGünaydın haftasonu annem ve ablam gezmeye geldi, anneler gününe denk gelince tekne turu ayarladık sezonu açtıkpazar günü de hap beraber pastayla kutladık yoğun ve güzel bir hafta sonuydu
Nisan ayında başlayan alışveriş konusundaki dikkatle birlikte gün içinde en zaruri ihtiyaçları alıyorum, zincir marketlere girmeyince param cebimde kaldı gerçekten hiç ihtiyaç da duymuyorum, evimizde her şey fazlasıyla var yeter ki yönetmeyi bilelim
Ayvalık Cunda adasına gideceğizKızlar dün ben de yazamadım
Dün kayınvalidemlerdeyim
Güzel geçti sayılır
Mia- nereye gidiyorsunuz ben geçmişi çok okuyamadım
Aa doğru ya konuşmuştukAyvalık Cunda adasına gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?