Teşekkür ederim
Tartıya da yansıyorsa değer ya

günaydın canım, bayram için henüz bi planımız yok, kurbanı eşim bağış yapmıyor, evimize getirip biz dağıtıyoruz, öyle olunca iş bayramı oluyo bana, belki ankaraya görümcemlere gideriz.

ayy teras fikri benimde çok hoşuma gitti, kolay gelsin şimdiden.
Günaydın canım, iptal olan derse gitmek gerçekten çok can sıkıcı oluyo, yine iyi yürümüşsün maşallah, tartı hemen etki etmez, iradeyle devam.
ya ahahahahahahahaha, kabus gibi, tartı kovalıyo falan onun gibi olmuş

yok ya, incelmişsin diyorlar ama tartıda öyle ahım şahım bişi yok, 1 ileri 2 geri
Bence kilodan çok sıkılaşmak daha önemli zaten kiloyu göstermemiş oluyosun. Alıç sirkesini araştırıp bi deneyin ben çok faydasıni gördüm. İçimi de çok kolay elma sirkesi üzüm sirkesi gibi değil asla hemde çok güzel yağ yakıyo

bugün alıyım, sirke inanılmaz midemi yakıyor içerken mahvoluyorum, belki alışırım zorlasam kendimi ama yok denedim olmuyo.

Bugün ben de arkadaşlarımı kahvaltıya çağırdım. Terasım yok ama idare ettik
Biz de çok sıcaktı terasta yapamadık teras bana ait değil apartmanın terası siz böyle yazınca kendimi kötü hissediyorum ya. Bidaha hiç bişi yazmiycam ( yengeç burcu kişisin regl dönemi )

Alt katı süpürüp sildim.
Bi makine çamaşır yıkandı serdim.
1 sepet katlayıp yerleştirdim.
Alt katın WC lavabosunu yıkadım.
Mutfağın ince bir kilimi var onu yıkadım.

Kayınvalidemle kısır yaptık. Akşam yemeği aradan çıkmış oldu

Yürüyüşe çıkarım birazdan çünkü dünyaları yedim

Ohh afiyet olsun
Artık yeme bu saatten sonra tamam mı

İki katlı ev keyıflı bır o kadar zor daha önce yaşamıştık soguk oluyordu kışın ama yazın teras keyıflıydı küçük çocukluya merdıven zor

Kvalıdeyle anlaşınca hersey yapılır ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…