Dubleks hiç istemem, müstakil ev, bahçeli ev hepsi çok zor bir o kadar da yorucu.İki katlı ev keyıflı bır o kadar zor daha önce yaşamıştık soguk oluyordu kışın ama yazın teras keyıflıydı küçük çocukluya merdıven zor
Kvalıdeyle anlaşınca hersey yapılır ne güzel
Geçmiş olsunYürüyüşe gidersem yememama gitmezsem söz veremem diyormuşum
Kızımın burnu tıkanmış ya uykudan huzursuz uyandı gidemeyecek gibiyim
Evet eksileri de var artıları daİki katlı ev keyıflı bır o kadar zor daha önce yaşamıştık soguk oluyordu kışın ama yazın teras keyıflıydı küçük çocukluya merdıven zor
Kvalıdeyle anlaşınca hersey yapılır ne güzel
Bi tık daha yorucu evet ama neyseki temizlik takıntım yokDubleks hiç istemem, müstakil ev, bahçeli ev hepsi çok zor bir o kadar da yorucu.
Teşekkür ederim, doktora götüreceğim bugünGeçmiş olsun
Evet benim için de öyleBi tık daha yorucu evet ama neyseki temizlik takıntım yok
Kimyasalları boca edip yapılan temizlik bana daha tehlikeli geliyor zatenEvet benim için de öyle
Temizlik takıntım olsaydı işim hiç bitmezdi
Yapabildiğim kadar yapıyorum
Sonuçta pislikten ölecek değilim
Bana daKimyasalları boca edip yapılan temizlik bana daha tehlikeli geliyor zaten
Bir seye çok iyi odaklanmak daha iyi değil miAma normalde de böyleyim bir şeye odaklanırsam çevremdeki kimseyi görmüyorum. Bilinçli bir şekilde dikkat etmezsem baktığım kişideki ya da herhangi bir şeydeki detayı özelliği fark etmiyorumbiri saç şeklini değiştirse tanımıyorum falan ay bende bir problem mi var
O dengeyi yakalamak çok zor ve yorucuŞunu fark ettim hayatımda bir alana odaklanınca diğer alanları sallıyorum yaneden dengeli olamıyorum ki
Ama normalde de böyleyim bir şeye odaklanırsam çevremdeki kimseyi görmüyorum. Bilinçli bir şekilde dikkat etmezsem baktığım kişideki ya da herhangi bir şeydeki detayı özelliği fark etmiyorumbiri saç şeklini değiştirse tanımıyorum falan ay bende bir problem mi var
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versinBenim de bugün eve ilk temizlik yaptığım da çay ve kurabiye yapıp getiren komşumun eşi vefat etmiş
55 yaşlarında filanmış
Balkonda otururken oğlunun ağlamalarını duydum
adamı hiç görmedim ama çocuğun o ağlamalarına dayanamadım ben de oturdum evde ağladım
Eşim baş sağlığına gitti ev biraz sakinlesin ben de giderim
Şimdi görünce de ağlarım kadın da der belki deli mi ne
Hayatın çok boş olduğunu anladığım zamanlardan biri daha
Allah rahmet eylesinBenim de bugün eve ilk temizlik yaptığım da çay ve kurabiye yapıp getiren komşumun eşi vefat etmiş
55 yaşlarında filanmış
Balkonda otururken oğlunun ağlamalarını duydum
adamı hiç görmedim ama çocuğun o ağlamalarına dayanamadım ben de oturdum evde ağladım
Eşim baş sağlığına gitti ev biraz sakinlesin ben de giderim
Şimdi görünce de ağlarım kadın da der belki deli mi ne
Hayatın çok boş olduğunu anladığım zamanlardan biri daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?