Mutfak alışverişi konusunda sadeleşmeyi nasıl başardınız kızlar? Sık sık markete gidiyorum -gün aşırı gibi- ve her gittiğimde 300-600 gibi bi tutar oluyor. Haftalık düzenli pazara gidiyoruz. Abur cubur alışkanlığımız yok. İki çocuğum var onlara meyve, maden suyu, kuru yemiş, kefir, turşu vb. şeyler alıyorum genelde. Yeme içmeden kısmak istemiyorum ama kredi kartımın önemli bir kısmı bu harcamalar. Ne yapılabilir size danışmak istedim. Deterjan, şampuan gibi şeyleri internetten toplu alıyoruz.

Canım anahtarlıklar çok güzel olmuş bayıldım . Sana oğlumun yaptığı anahtarlığı atayım birazdan ahşap atölyesinde yapmışlar nasıl gurur duyuyo ama anahtarlığı görmen lazım
Geziye ilk okuldayken Ankara'ya gitmiştik Anıtkabir'e gitmiştik
Hayvanat bahçesine gitmiştik. Ortaokulda da Mersin'e gitmiştik

Ben haftalık yapıp hiç uğramiyorum markete. Haftalık yemek listesi yapıyorum. Ona göre kasap pazar market alışverişi yapıyorum. Eskiden her gün gidiyodum gereksiz olan ama gerekli gördüğüm şeyler aliyodum hiç uğramamak güzel çözüm oldu benim için

Evet hasir şapka alacağım vardı kayboldu

Kızlar anahtarliklar çok güzel olmuş.
Eşantiyon anahtatlik vardı onu takıyorum bende
Sizinkiler daha anlamlı

Liste yapıp gitmek iyi oluyor. Ama liste uzayınca eve taşımakta zor oluyor. O yüzden listeye göre günümü planlıyorum.
Ayrı bir iş bu alışveriş olayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…