- 31 Temmuz 2018
- 48
- 143
- 93
- 35
Canım anahtarlıklar çok güzel olmuş bayıldım . Sana oğlumun yaptığı anahtarlığı atayım birazdan ahşap atölyesinde yapmışlar nasıl gurur duyuyo ama anahtarlığı görmen lazımS sarahconnor mekanı cennet olsun inşallah, genç ölümler çok zor oluyor gerçekten, sabırlar ailesine.
Scss94 çocukken nereye gitmiştiniz gezide? ben ankaraya anıtkabire gitmiştim, hiç unutmuyorum o zamanı.
Mikan keyfin yerine gelmiştir umarım kuzum, ne çok şey yapmışsın akşam, süper valla
Mia- hasır şapka mı alacaksın?
@belleza süper eleme yapmışsın yine valla, tebrik ederim, eline sağlık
Ben haftalık yapıp hiç uğramiyorum markete. Haftalık yemek listesi yapıyorum. Ona göre kasap pazar market alışverişi yapıyorum. Eskiden her gün gidiyodum gereksiz olan ama gerekli gördüğüm şeyler aliyodumMutfak alışverişi konusunda sadeleşmeyi nasıl başardınız kızlar? Sık sık markete gidiyorum -gün aşırı gibi- ve her gittiğimde 300-600 gibi bi tutar oluyor. Haftalık düzenli pazara gidiyoruz. Abur cubur alışkanlığımız yok. İki çocuğum var onlara meyve, maden suyu, kuru yemiş, kefir, turşu vb. şeyler alıyorum genelde. Yeme içmeden kısmak istemiyorum ama kredi kartımın önemli bir kısmı bu harcamalar. Ne yapılabilir size danışmak istedim. Deterjan, şampuan gibi şeyleri internetten toplu alıyoruz.
Bayıldım çok güzel olmuş
Duvardaki muz gibi
Şuan bende benzer şekilde yatıyorum hayat bizi tombik ve umursamaz yaptıYaa oturuşa bakar mısınız
Duvardaki muz gibi
Yaratıcı farklı düşündürücü
Dışardan geldim ya elimde işine yarar bişey göremeyince çekti gitti oturduŞuan bende benzer şekilde yatıyorum hayat bizi tombik ve umursamaz yaptı
Çok tatlı insan evladının yaptığı her şeye bayılıyorHahah evet bence de öyle ömrüm boyunca anahtarlığım o olacak
Eveet bide el becerisi yok zaten bana çekmişÇok tatlı insan evladının yaptığı her şeye bayılıyor
Çabalamış ama önemli olan oEveet bide el becerisi yok zaten bana çekmiş
S sarahconner yorumuna bayıldımm, aklına nereden geldi
şuan bende benzer şekilde yatıyorum hayat bizi tombik ve umursamaz yaptı
Bende de var çünkü aynısındanS sarahconner yorumuna bayıldımm, aklına nereden geldiolsun onu dikdörtgen kesebilmekte beceri, annelere hepsi kıymetli
Evet hasir şapka alacağım vardı kaybolduS sarahconnor mekanı cennet olsun inşallah, genç ölümler çok zor oluyor gerçekten, sabırlar ailesine.
Scss94 çocukken nereye gitmiştiniz gezide? ben ankaraya anıtkabire gitmiştim, hiç unutmuyorum o zamanı.
Mikan keyfin yerine gelmiştir umarım kuzum, ne çok şey yapmışsın akşam, süper valla
Mia- hasır şapka mı alacaksın?
@belleza süper eleme yapmışsın yine valla, tebrik ederim, eline sağlık
Liste yapıp gitmek iyi oluyor. Ama liste uzayınca eve taşımakta zor oluyor. O yüzden listeye göre günümü planlıyorum.Mutfak alışverişi konusunda sadeleşmeyi nasıl başardınız kızlar? Sık sık markete gidiyorum -gün aşırı gibi- ve her gittiğimde 300-600 gibi bi tutar oluyor. Haftalık düzenli pazara gidiyoruz. Abur cubur alışkanlığımız yok. İki çocuğum var onlara meyve, maden suyu, kuru yemiş, kefir, turşu vb. şeyler alıyorum genelde. Yeme içmeden kısmak istemiyorum ama kredi kartımın önemli bir kısmı bu harcamalar. Ne yapılabilir size danışmak istedim. Deterjan, şampuan gibi şeyleri internetten toplu alıyoruz.
HanımağaYaa oturuşa bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?