izlemek istemiyorsan "izleyememiş olmana" sevindimYouTube'dan izliyodum
Şöyle ki akşam oturup dizi izlerim diye düşünüyorum kendimi video izlerken buluyorum bırakamıyodum başladıgım zaman. Vaktimi alıyodu epey . İyi olduizlemek istemiyorsan "izleyememiş olmana" sevindim
Benim de öyle yaaŞöyle ki akşam oturup dizi izlerim diye düşünüyorum kendimi video izlerken buluyorum bırakamıyodum başladıgım zaman. Vaktimi alıyodu epey . İyi oldu
Benim de öyle yaa
Eşim de kızıyor ne izliyorsun diye
Kedi videoları yemek videoları
Boş beleş vakit öldürüyor
o tarafa bayılıyorumm, akşam kanal d'de cafcaflı halini izleriz artıkZiyagil Yalısı
Ben de çok seviyorum bu tarafıo tarafa bayılıyorumm, akşam kanal d'de cafcaflı halini izleriz artık
peki nasıl yaptın :)Kısa videolar izleyemiyorum artııık yaşasııııın
Program indirdim ekran süremi ayarladım youtube en çok vakit geçirdiğim yerdi ona saat ayarladım. Uygulama da öyle bi seçenek var kısa video izlenmesini kapatıyoruz hiç açılmıyo videolarpeki nasıl yaptın :)
Benim balkonda saksının içine 1 yumurta bırakmışlardı. Bir kaç saat sonra 2 oldu yumurta sayısı. Ama bırakan kuşu hiç görmedim. Sonra yumurtalar da kayboldu. Belki de alıp başka yere götürdü.Kumrular yumurtlamışlar. Yumurtladıktan sonra hiç gelmediler normal mi acaba
Hiç bilmiyorum mikan kuşları ama kargalar benim de bacada bakalımBizim klima motorunun arkasına kumrular yuva yapmış. Anneleri hep yuvada. Yuva ilk olduğunda yoktı ama yumurtaları da göremedim yüksekte biraz. Sonra mı gelip oturuyor acaba ?
Aa demek program var çok iyiProgram indirdim ekran süremi ayarladım youtube en çok vakit geçirdiğim yerdi ona saat ayarladım. Uygulama da öyle bi seçenek var kısa video izlenmesini kapatıyoruz hiç açılmıyo videolarinstagram da da kısa videolar kısıtlanabiliyomuş artık nerden izleniyorsa o programda seçenek olarak gösteriyo
Konuyla alakası yok ama bişey sorabilir miyim ben sizi bi yerden tanıyorum galiba nerden tanıyorum çocuğunuz var mıtemmuz annelerinden mı acaba
Aaa eveeet ordan hatırlıyorum profil fotoğrafından hatırladım yaaAa demek program var çok iyi
Ben de insta youtube hiçbişey yok
Bir süredir sildim
Hayatı yaşıyorum valla
Ki sosyal medyada olmayı çok severim
2016 Temmuz annelerindenimmmm
Yoksa sizde mi
vay canına .. şaka maka 9 yaşına az kaldı çocukların çok şükür…Aaa eveeet ordan hatırlıyorum profil fotoğrafından hatırladım yaa
Benim de youtube dan başka hiç bişeyim yok ondan da Müge Anlı izliyorum dinliyorum aslında iş yaparken açıyorum hep
Bahçedeki kedi yavrularını hava güneşli diye bahçeye çıkardım güneşlendiler
Şimdide yuvaya aldım
Bir kara böcek varrr sesimi duyar duymaz üzerime geliyor
Oğlum diyor bu ne yaramaz bişey
Annede emzirmekten memeler yere değmiş
Çıkıyor yuvadan sıkılmış
Dedim burda yatacaksın ben emziremem memelerimi yaptırdım
Doğurduysan bakacaksın
vay canına .. şaka maka 9 yaşına az kaldı çocukların çok şükür…
Ne heyecanlıydık orada..neyi nasıl yapacağımızı bilmez şaşkındık ..
Nasıl gidiyor şimdi? Okul hayatı hafiften ön ergenlikleri vs ..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?