- 19 Şubat 2021
- 6.223
- 17.210
- 198
- 39
Her şeyle kombinlenebilen parçalar alınca daha az kıyafetle daha çok kombin yapılabiliyor.Kıyafet olarak minimal yaşam seçmek isterdim .erkekler bunu iyi yapıyor
Kadınlarda işte bugün ne giyinmiş acaba diye bakiniyorlar
Afiyet olsunGünaydın kızlar, tam vaktinde uyanıp güzelce işe geldim, şimdi bi kahve yapayım kendime
Her şeyle kombinlenebilen parçalar alınca daha az kıyafetle daha çok kombin yapılabiliyor.
Kolaylıklar diliyorum eve yerlesince yine bir sistem kurmak gerekiyor alınanlar ,elenecekler hep bir döngü gerektiriyorGünaydın bende taşınma hazırlığındayim daha burdaki eşyaları toplarken başladım fazlalığı elemeye yeni evde tam bir minimalist olmayı hedefliyorumm
Yaa ne güzel heyecanlı oluyor gösterilerGünaydııın bugün oğlumun İngilizce gösterisi vaar Nasreddin Hoca olacak
Hızlıca ortalığı toplayıp cıkarız.
Öğlen de işlerim var evde yarın oğlumun arkadaşları gelecek kurabiye ve ıslak kek yaparım evi süpürüp silerim
Merhaba önemli olan senin ne hissettiğin.Kıyafet olarak minimal yaşam seçmek isterdim .erkekler bunu iyi yapıyor
Kadınlarda işte bugün ne giyinmiş acaba diye bakiniyorlar
Maşallah eline sağlık şimdi uyuyorsun galiba dinlen bize gün yeni başladıGünaydın kızlar
Neler yapıyorsunuz
Uyuyorsunuz tabi
Ben oğlana kahvaltı hazırladım
Sonra beslenmesi için sigara böreği kızarttım
Kediciklere sıcak su şişesi hazırladım koydum
Anne kediyi de alıp yuvaya koydum camdan baktım bahçede çimenlerin üzerinde yatıyor
Yavrular benim koyduğum su şişesine sarılmış yatıyor
Çabuk gir içeri diye kucaklayıp koydum ben girince çıkmaz inşallah
Bahçeme gelen kedileri besledim
Mutfağı topladım
Oğlumu durağa bırakacam sonra uyurum herhalde
Evet canımYaa ne güzel heyecanlı oluyor gösteriler
Kolay gelsin yoğun bir gün olacak gibi
Eve gidince toparlarsin 30 dk bile sürmez herseye yetisemeyiz evde bugün beklesin biraz.Evet canım
Bakalım nasıl geçecek sabah yapmam gereken hiç bişeyi yapamadım şuan kafamda işler dönüyor kendimi iyi hissetmiyorum hiç anı yaşamayı öğrenmem gerekiyo
Fırında mücveri hiç sevmedim. 40 yılda bir yaparım zaten onu da kızartırım ya bundan sonra
Biber domates kızartması olabilir ımm cok severimCumartesi oğlumun sınıfının kahvaltısı var. Zeytin salatası ve çökelek salatası yapacağım. Sizce başka ne yapabilirim? Poaça böreği başkaları yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?