Mutlu yıllar
Hepimiz Mayısta mı doğmuşuz
Benim ki de 6 Mayıstı
İKinize de nice yaşlar diliyorum :) sağlıkla huzurla mutlulukla , bereketle verimlilikle sevdiklerinizle geçen koca bir ömrünüz olsun..

Vardı vardı ısınmak için 7 8 bardak içtim
Oğlumla arkadaşları oyun kurmuşlar bütün odunları asagıdan yukarıya taşıdılar baya calıstılar onlar üşümedi neyse ki

Selam kızlar kahvaltı masasını toplayınca dolabimi düzenledim eşimin dolabını da düzenledim yazlık kıyafeti az kalmış eşime birkaç parça alışveriş yapacağım. Neden hani bakip şunu aliyim şöyle kombin yaparim falan düşünmüyor erkekler. Düşünmesi için giyecek birsey bulamaması gerekiyor
Bide hazırlanırken bana üst bulsana falan diyor yetiskinsin ya diyorum giyiyor bu kez olmuş mu sence diyorum böyle yapacağını biliyordum diyor
Tamam ideallerin başka olabilir ama az ilgin olsun. Aaa
Hayır zaten elini yüzünü yıkayıp saçları havaya kaldırıp parfüm sıkıp giyinmek 10 dk az bi bak dolapta ne var git al bitsin gitsin.
Almıyorum kıyafet falan sinir oldum

Bi seferlik daha al yazık kız

Öğlen yemeğini atlattık kızımı okula bıraktım
Banyo havlularini yikamistim serdim.
Baza altına koyulacaklari bir kaldırayım sonra ütülenecekleri ayırdım akşama doğru yaparım.

Bide hazırlanırken bana üst bulsana falan diyor yetiskinsin ya diyorum giyiyor bu kez olmuş mu sence diyorum böyle yapacağını biliyordum diyor
bi de şunu düşün, kendini hazırlıyorsun, çocukları ikna edip hazırlıyosun, kendi kendine rahatça giyindikten sonra geç kaldık ayakkabılarınızı giydiniz mi diyo orada bi cinnet perileri gelmiyor değil bana da.

Teşekkür ederim
İKinize de nice yaşlar diliyorum :) sağlıkla huzurla mutlulukla , bereketle verimlilikle sevdiklerinizle geçen koca bir ömrünüz olsun..
Teşekkür ederim
Miacım konuya güzel giriş yapmıştın sonunu böyle beklemiyordum

Planladığım işleri yapmadım bugün. Okulda canımı sıkan bir takım şeyler oldu. İlham gelmedi yani. Kuruyan çamaşırları topladım. Bir makine yıkanıyor. 1 sepet de katladım yerleştirdim. Yıkanan koltuk örtülerini geçirdim. Dünden kuru fasülye vardı. Yanına mercimekli bulgur pilavı yaptım. Oğlumu okuldan aldım. Yeşil çay içiyorum şu anda. Belki sinirlerime iyi gelir

Eklentiler

• IMG_3498.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 15
Sağlık olsun canım yine o kadın mı birsey dedi.

3 Haziran da okulda kermes olacakmış bayram öncesi olduğu için maddi yardım yaptık diğer işler le uğraşamayabilirim. Kızımla biraz takılır sohbet muhabbet eve dönerim sonra geçen kermes çok yorulmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…