Günaydın kızlar geç kaldım biraz ama
Bahçemdeki yavru kedilerle uğraşıyorum sabahtan beri
Islanmasınlar üşümesinler diye uğraşıyorum
Annesi akıllı söz dinleyen bir kedicik ama kendi saklanıyor yavruları taşımıyor
Sabahın beş buçuğunda yavru kedi taşıdık oğlumla
Ya bir de avcum kadar bize tıslıyorlar
Anne yanlarından kalkmasın diye mamayı koydum
Altlarına battaniye ve şişelere sıcak su koyup sardım
Anne biraz öksürüyor gibi inşallah yavrular da bulaşmaz
Yine yazdım uzun uzun
Yemek olarak
Etli bamya
Et sote pilav patates püresi
Yanına salata ne yapsam diye düşünüyorum
Tatlı olarak doğum pastam var
Dün doğum günümdü
39 yaşında oldum şaka gibi
İKinize de nice yaşlar diliyorum :) sağlıkla huzurla mutlulukla , bereketle verimlilikle sevdiklerinizle geçen koca bir ömrünüz olsun..Mutlu yıllar
Hepimiz Mayısta mı doğmuşuz
Benim ki de 6 Mayıstı
Çok teşekkür ederim hepimizin çok güzel mutlu uzun bir ömrümüz olsunİKinize de nice yaşlar diliyorum :) sağlıkla huzurla mutlulukla , bereketle verimlilikle sevdiklerinizle geçen koca bir ömrünüz olsun..
Vardı vardı ısınmak için 7 8 bardak içtim
Bi seferlik daha al yazık kızSelam kızlar kahvaltı masasını toplayınca dolabimi düzenledim eşimin dolabını da düzenledim yazlık kıyafeti az kalmış eşime birkaç parça alışveriş yapacağım. Neden hani bakip şunu aliyim şöyle kombin yaparim falan düşünmüyor erkekler. Düşünmesi için giyecek birsey bulamaması gerekiyor
Bide hazırlanırken bana üst bulsana falan diyor yetiskinsin ya diyorum giyiyor bu kez olmuş mu sence diyorum böyle yapacağını biliyordum diyor
Tamam ideallerin başka olabilir ama az ilgin olsun. Aaa
Hayır zaten elini yüzünü yıkayıp saçları havaya kaldırıp parfüm sıkıp giyinmek 10 dk az bi bak dolapta ne var git al bitsin gitsin.
Almıyorum kıyafet falan sinir oldum
Sinirim geçsin de alırım mecburBi seferlik daha al yazık kız
bi de şunu düşün, kendini hazırlıyorsun, çocukları ikna edip hazırlıyosun, kendi kendine rahatça giyindikten sonra geç kaldık ayakkabılarınızı giydiniz mi diyoBide hazırlanırken bana üst bulsana falan diyor yetiskinsin ya diyorum giyiyor bu kez olmuş mu sence diyorum böyle yapacağını biliyordum diyor
bi de şunu düşün, kendini hazırlıyorsun, çocukları ikna edip hazırlıyosun, kendi kendine rahatça giyindikten sonra geç kaldık ayakkabılarınızı giydiniz mi diyoorada bi cinnet perileri gelmiyor değil bana da.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederimİKinize de nice yaşlar diliyorum :) sağlıkla huzurla mutlulukla , bereketle verimlilikle sevdiklerinizle geçen koca bir ömrünüz olsun..
Miacım konuya güzel giriş yapmıştın sonunu böyle beklemiyordumSelam kızlar kahvaltı masasını toplayınca dolabimi düzenledim eşimin dolabını da düzenledim yazlık kıyafeti az kalmış eşime birkaç parça alışveriş yapacağım. Neden hani bakip şunu aliyim şöyle kombin yaparim falan düşünmüyor erkekler. Düşünmesi için giyecek birsey bulamaması gerekiyor
Bide hazırlanırken bana üst bulsana falan diyor yetiskinsin ya diyorum giyiyor bu kez olmuş mu sence diyorum böyle yapacağını biliyordum diyor
Tamam ideallerin başka olabilir ama az ilgin olsun. Aaa
Hayır zaten elini yüzünü yıkayıp saçları havaya kaldırıp parfüm sıkıp giyinmek 10 dk az bi bak dolapta ne var git al bitsin gitsin.
Almıyorum kıyafet falan sinir oldum
Yazdıkça sinirlendimTeşekkür ederim
Teşekkür ederim
Miacım konuya güzel giriş yapmıştın sonunu böyle beklemiyordum
Belki hayırlısı böyledirÜtüyü kırdım
Eşim tamir ederim akşam dediBelki hayırlısı böyledir
Sağlık olsun canım yine o kadın mı birsey dedi.Planladığım işleri yapmadım bugün. Okulda canımı sıkan bir takım şeyler oldu. İlham gelmedi yani. Kuruyan çamaşırları topladım. Bir makine yıkanıyor. 1 sepet de katladım yerleştirdim. Yıkanan koltuk örtülerini geçirdim. Dünden kuru fasülye vardı. Yanına mercimekli bulgur pilavı yaptım. Oğlumu okuldan aldım. Yeşil çay içiyorum şu anda. Belki sinirlerime iyi gelir
Sağlık olsun, yok öyle bişey değil. Uzun bir mesele de davranış problemi olan öğrencilerle ilgili diyeyim sen tahmin etSağlık olsun canım yine o kadın mı birsey dedi.
Kermes severiz3 Haziran da okulda kermes olacakmış bayram öncesi olduğu için maddi yardım yaptık diğer işler le uğraşamayabilirim. Kızımla biraz takılır sohbet muhabbet eve dönerim sonra geçen kermes çok yorulmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?