- 23 Ağustos 2012
- 14.625
- 38.679
- 798
aynen tahmin ettim, çileği aldığım manavdan almıştım, yandaki şoktan mı alsaydım dedim ama sağlık olsun ne diyelimŞok markette kasa arkasi satılıyor 27 tl ye 4 paket aldım bizde eritip meyve üzerine döküyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen tahmin ettim, çileği aldığım manavdan almıştım, yandaki şoktan mı alsaydım dedim ama sağlık olsun ne diyelimŞok markette kasa arkasi satılıyor 27 tl ye 4 paket aldım bizde eritip meyve üzerine döküyoruz
Bizim de burdaki mahalle bakkalı gibiaynen tahmin ettim, çileği aldığım manavdan almıştım, yandaki şoktan mı alsaydım dedim ama sağlık olsun ne diyelim![]()
Sağlık olsunaynen tahmin ettim, çileği aldığım manavdan almıştım, yandaki şoktan mı alsaydım dedim ama sağlık olsun ne diyelim![]()
Benim de vardı öyle bir kaç takımGünaydın kızlar altın perileriyle uyandım güne
Birkaç altin takıyı kullanmıyorum onları verip güzel bir takı mi alsam diye düşündüm ucuza gidecektir de en azından takarım yıllarca internetten de baktım yılda 1-2 takı alsam güzel olur yabirkaç tane bileklik takınca güzel duruyor
maalesef takılarda çok zarar oluyo mia, yine de o zararı göze aldıysan ve hiç kullanmamaya karar verdiysen değiştir gitsin, ya da kalsın onlar bi yerde sen yenisini al.Günaydın kızlar altın perileriyle uyandım güne
Birkaç altin takıyı kullanmıyorum onları verip güzel bir takı mi alsam diye düşündüm ucuza gidecektir de en azından takarım yıllarca internetten de baktım yılda 1-2 takı alsam güzel olur yabirkaç tane bileklik takınca güzel duruyor
Benim de vardı öyle bir kaç takım
İnternetten beğendiğim bir kaç model vardı
Eşimin de kuzeni kuyumcu o istediğim modelleri yaptı
Nerdeyse tüm parmaklarımda yüzük var ve hep kullanabiliyorum
maalesef takılarda çok zarar oluyo mia, yine de o zararı göze aldıysan ve hiç kullanmamaya karar verdiysen değiştir gitsin, ya da kalsın onlar bi yerde sen yenisini al.
ben gümüş takılarımda yaptım onu, kullanmadığım bir sürü takıyı verdim, 1 tane kullandığım takıyı alıp geçtim.
Öğretmen de abartmış öyle cok görev mi verilirOğlumun öğretmeni 3 tane liste atmış, ödevini getirmeyenler, kitap listesini getirmeyenler ve fasulyesini getirmeyenler diye, üçünde de oğlumun ismi var![]()
Ya ben de çok nadir takarımTakı konusunda benim olmazsa olmazım küpelerdir. Küpem varsa tamamım yoksa eksiğim![]()
Oğlumun öğretmeni 3 tane liste atmış, ödevini getirmeyenler, kitap listesini getirmeyenler ve fasulyesini getirmeyenler diye, üçünde de oğlumun ismi var![]()
Bizim de kısa film çekeceklermiş günümüz uymadı çekemedik diyorbizim de oyuncak tasarım yapılacakmış buçukta evden çıkarken çubuğun üstüne kagıt yapıştırıp gitti
![]()
Bizim de kısa film çekeceklermiş günümüz uymadı çekemedik diyor
Sanki ceolar da vakit bulamadılar
Ee nolcak diyorum karnede görürüz bakalım ne olacak diyor
Adeta görev bilinciyle yanıp tutuşuyor çocuklarımızben seneye düzelir diye düşünüyodum hiç düşünmeyeyim o zaman
Bide eline çubuğu almıs gidiyo çanta beslenme hiç bişey almadan![]()
MaşallahAdeta görev bilinciyle yanıp tutuşuyor çocuklarımız
Aynı tavırlar yaaMaşallah
Giderken artık söylenmeyi bırak diyo bide bende olmaz konuşacam içimi boşaltmam lazım dedim![]()
Aynı tavırlar yaa
ne çok abartıyorsun her şeyi diyor
Sen de hiçbir şeyi önemsemiyorsun diyorum