- 23 Ekim 2018
- 16.048
- 37.057
- 598
Hafta boyunca istediği şeylerÖğretmen de abartmış öyle cok görev mi verilir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafta boyunca istediği şeylerÖğretmen de abartmış öyle cok görev mi verilir![]()
Hocam evde beni hep dinliyo neden okulda öyle acaba diyeydinÖğleden sonra da küçük oğlanın öğretmeni mesaj atmış, sözümü dinlemiyor bi konuşur musunuz diyeterliklerini dolabın üstüne fırlatmış bulamıyorlarmış, yoğurttan sakal bıyık yapmış kendine foto attı
adeta hayatımın en güzel günü
![]()
Sen de huni takıp fotoğraf at mikanÖğleden sonra da küçük oğlanın öğretmeni mesaj atmış, sözümü dinlemiyor bi konuşur musunuz diyeterliklerini dolabın üstüne fırlatmış bulamıyorlarmış, yoğurttan sakal bıyık yapmış kendine foto attı
adeta hayatımın en güzel günü
![]()
Hiç öyle değildi şımarıklık yapıyor diyorHocam evde beni hep dinliyo neden okulda öyle acaba diyeydin![]()
Pembe hunim var taksam mı acabaSen de huni takıp fotoğraf at mikan
O zaman konuşma işini kendi yapar![]()
Bugün şimarma günüdür çocuğun başkasına atmıyosa terlikleri problem yok benceHiç öyle değildi şımarıklık yapıyor diyor![]()
Yeni terlik istedi öğretmenBugün şimarma günüdür çocuğun başkasına atmıyosa terlikleri problem yok bence![]()
Afiyet olsun ben de koca tabak makarna yemeği düşünüyorumSağlıklı beslenme deyince de ben![]()
Sana da afiyet olsunAfiyet olsun ben de koca tabak makarna yemeği düşünüyorum
Bitterli bi kere o gayet sağlıklıSağlıklı beslenme deyince de ben![]()
Ohh afiyet olsunAfiyet olsun ben de koca tabak makarna yemeği düşünüyorum
Ya ben de et ve sebzeli yedim makarnayıOhh afiyet olsun
Ben de ıslak kek yedim pazartesi diyet nasılsa dedim![]()
Ben de kendimi böyle kandırıyorum.Bitterli bi kere o gayet sağlıklı![]()
Yaa yeseydin Onlara bimden kurabiye alaydın giderkenYa ben de et ve sebzeli yedim makarnayı
Tek yemedim o da sağlıklı
Regl zamanım canım neler çekiyor
Sabah browniyi içim kan ağlayarak koydum kaplara
Afiyet olsun diyet var madem en sevdiklerin yenmeli
Yetmedi bile diyor oğlumYaa yeseydin Onlara bimden kurabiye alaydın giderkenben de yarın malzemeleri alıp yaparım
![]()
Çocuklar da yiyor mu mikanAkşama kısır yapacağım, yeşillikleri suya koydum. Mor lahana vardı onu da salata yaptım. Yoğurt var ayran yapacağım yanına![]()
Evet özellikle büyük oğlum bayılıyorÇocuklar da yiyor mu mikan