Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel bizim piknikte bütün çocuklar yedi kısırdan cok güzel olmuş dediler bi oğlum yemediÇünkü o bir Hataylı![]()
Benimki de makarna salatası yemiyor meselaNe güzel bizim piknikte bütün çocuklar yedi kısırdan cok güzel olmuş dediler bi oğlum yemedi![]()
Makarna salatası da yemez karışık şeyleri hiç yemiyo evlenince yer kesinBenimki de makarna salatası yemiyor meseladoğumgününde yapmıştım herkes yedi beğendi bizim ki ağzına sürmedi
![]()
15 yaşında benim oğlum da yemezMakarna salatası da yemez karışık şeyleri hiç yemiyo evlenince yer kesin![]()
Benim eşim de öyle eskiden yemediği her şeyi yiyo15 yaşında benim oğlum da yemez
Kısır patates salatası makarna salatası yâda herhangi bir salata yemez
Marul yeşil soğan ve rokayı karıştırırım onu yer sadece onu da çok limon ve zeytinyağı olursa beğenmez
Evlenince benimki de kesin yer
Çünkü babası da aynıymış
Güle güle kullanın çok güzel görünüyorSonunda merdiven altı dolabımızı taktılar. Ne zormuş, monte etmesi tüm günü aldı.
Teşekkür ederimGüle güle kullanın çok güzel görünüyor![]()
Çok uğraştırıcı görünüyor ama gerçekten güle güle kullanınSonunda merdiven altı dolabımızı taktılar. Ne zormuş, monte etmesi tüm günü aldı.
Duymuştur illaki o lafı yaÇok uğraştırıcı görünüyor ama gerçekten güle güle kullanın
“Abla öyle olmaz yalnız” demeden nasıl yaptırdın bunu helal olsun![]()
Çok güzel olmuşSonunda merdiven altı dolabımızı taktılar. Ne zormuş, monte etmesi tüm günü aldı.
Biz de şaşkınızÇok uğraştırıcı görünüyor ama gerçekten güle güle kullanın
“Abla öyle olmaz yalnız” demeden nasıl yaptırdın bunu helal olsun![]()
Teşekkür ederimÇok güzel olmuş
Güle güle kullanın
Cok güzel olmuş güle güle kullanınSonunda merdiven altı dolabımızı taktılar. Ne zormuş, monte etmesi tüm günü aldı.
Cok güzel olmuş güle güle kullanın![]()
Teşekkürler kızlar
Güle güle giyinin canımSelam kızlar
Dün eşime kıyafet aldım. Henüz haberi yok
2 gündür hava yağmurlu bir tane uzun kollu kıyafetim kalmamış diyor
Kendime şapka gömlek bluz aldımü
İşlerim bitti çayımı içiyorum akşama eşim yapacak yemeği![]()