Evet ya çok pahalı maalesef benim oğlum da çok seviyo

Bir yandan evle uğraşıyoruz tapumuzu aldık
Kalan işleri takip ediyoruz, ustalarla uğraşıyoruz, her gece ev taşıyorum zihnimde
İnşaat temizliği nasıl yapılır önerilere ihtiyacım var dostlar
hayırlı olsun, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
ayy harika, planları ve 2-3 gün nereye kaçılacağını bende çok merak ettim.

Günaydın kızlar
Dün deniz sezonunu açtık. Biraz geç gittiğimizden mi bilmiyorum ama su çok soğuktu. Ama deniz çarşaf gibiydi ve çok az kişi vardı çok güzeldi. Okul çıkışı oğlumun 2 sınıf arkadaşı geldi. Güzel vakit geçirdiler. Büyüdü de misafir ağırlıyor

Yarın küçük oğlumun mezuniyeti var.
Aynı zamanda evlilik yıldönümümüz. 10 yıl oldu, zaman ne hızlı geçiyor.

Bugün babalar günü için hediye bakacağım.

Yaa nice mutlu yıllarınız olsun canım

Nice mutlu yıllarınız olsun

Nice mutlu yıllar

yaa mikan, nice 10 yıllara canım

Selam kızlar günaydın
Dün baktım Bes hesaptan parayı çekmemiş o sorunu çözdüm.
Müşteri hizmetlerini aradım.
Minimum miktarla başlamıştım ama o miktar minimum değilmiş biraz daha fazla ödeme yaptım
Sonra minimum 6 yıldan önce çıkarsan aidat ve kesinti olacak diye tehdit ettiler yani söylediler tamam dedim cikmayacagim söz dedim
Sonra 2. Hesap daha açalım iptal ederseniz biri iptal olur diğeri devam eder dediler. Bunu bi odeyeyim de dedim bakarız sonra

Bankada kalan 400 tl ye altın aldım kalanları böyle altın hesabına atmaya başladım. 800 tl civarı oldu acil durum için biriksin 800 TL'lik acil durum ne olabilirki sanki neyse damlasın

Kartımı ödemiştim ama sonraki ayı hesapladım halledeceğiz en azından batmadim uzun süredir batmiyorum buda başarı kaynağım

Ama nakit param var biriktirmistim geçen aylardan o güven veriyor

Alacağım bakım ürünleri var sonraki kart kesiminde alıp alışverişi bırakıyorum 3 ay

Birikim az ve sağlam ilerlesin
Kalan parayla ihtiyaçlarımı aylik masrafı karşılasın yeter. Birkaç takı ve gezmek için de harcamak istiyorum çok sıkmaya gerek yok.
Ama detoks yaptıkça para birikiyor ve onu kullanma imkanı oluyor diğer türlü karta yukleniyosun. Onu aşmak asıl hedefim.
Bazı miktarlarda mecbur taksit yapılıyor. İstisna dışında taksitsiz bütçe dahili harcamaya dönmek.

Karnımızı doyurup Bes hesabı açmışız tebrik etmiyo da bide bi tane daha mı aç diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…