Yok içini pisirmeden getirdilerBen Ankara'da yemiştim ayvalık tostu ordaki çok lezzetliydi
Bizde kalabalık diye beklememiştik çocuklar sıcakta beklemez diye orası daha güzel demek ki diye düşünmüştük çok kalabalık olunca
Trafik fena diye 2 gün uzattık biz. Yarın evime döneceğim inşallah.Böyle İstanbula kadar trafik devam ediyorsa çok kötü gerçekten bir gün daha tatil yap daha iyi
Epey sevilen biriymiş, başınız sağ olsun.Sağol canım gerçekten yakınımı kaybetmiş gibi hissediyorum
Sağol canım çok çok iyi kalpli ve çalıskan biriydi. Üç tane kızı varTrafik fena diye 2 gün uzattık biz. Yarın evime döneceğim inşallah.
Epey sevilen biriymiş, başınız sağ olsun.
Amin canım, mekanı cennet olsunSağol canım çok çok iyi kalpli ve çalıskan biriydi. Üç tane kızı varAllah ailesine sabır versin inşallah
Belleza yaşıyorsun bu hayatı
Kolay gelsin canım benim oğlum da biriktirdiklerini temu da harcayacakmışGünaydın kızlar nasılsınız
Bugün yapılacak işler var hemde çok
markete gitmem gerekiyor
kızımın harcliklariyla ceyrek altın almam gerekiyor
Evde isler var
Finansal durumum ne olmuş bir kontrol edeceğim.
Ufak tefek isler var
Günlük bir iş akışı var zaten
Bir sıralama yapıp başlıyorum.
Oturdukca yapılacaklar listesi uzuyor
Amin canım inşallahMikan bende kızınla olan anne-kız kombinine bayıldım, diktirdin mi bi yerden mi aldın?
Scss94 tekrar hatırlatmak istemiyorum ama bende çok üzüldüm başkana, mekanı cennet olsun, 3 yavrusunu gördükçe içim kötü oldu. senin bayramın nasıl geçti?
belleza efsane görünüyor keşkek, bizim buralarda yok ama tatilde görünce mutlaka yiyorum ve bayılıyorumm. manzara da yemekte efsane.
Mia- tatilinin güzel geçmesine sevindim, ege'de suyun ısınmasına çok var daha. gideceğimiz zaman tavsiyelerini alacağım.
S sarahconnor senin de tatilin güzel geçmiş, merak ettiğim yerlerden oralar da, kısmet olur inşallah.
Bayılıyorum senin mesajlarınaMikan bende kızınla olan anne-kız kombinine bayıldım, diktirdin mi bi yerden mi aldın?
Scss94 tekrar hatırlatmak istemiyorum ama bende çok üzüldüm başkana, mekanı cennet olsun, 3 yavrusunu gördükçe içim kötü oldu. senin bayramın nasıl geçti?
belleza efsane görünüyor keşkek, bizim buralarda yok ama tatilde görünce mutlaka yiyorum ve bayılıyorumm. manzara da yemekte efsane.
Mia- tatilinin güzel geçmesine sevindim, ege'de suyun ısınmasına çok var daha. gideceğimiz zaman tavsiyelerini alacağım.
S sarahconnor senin de tatilin güzel geçmiş, merak ettiğim yerlerden oralar da, kısmet olur inşallah.
Kolay gelsin canım benim oğlum da biriktirdiklerini temu da harcayacakmış
Başka ülkeye gidip almak daha mantıklı vergi ödeyene kadar hem gezmiş olursunVergiyi görünce bi şok oldu
18 yaşına girince taşınıyor başka ülkeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?