Teşekkür ederim diktirdim, bir arkadaşımın annesi dikişe başladı ben de hemen bu fırsatı değerlendirdim

su gerçekten de medeniyet, çok katılıyorum sana, bende deniz seviyorum inşallah deniz manzarasına karşı otırmakta nasip olur bana ve tüm isteyenlere
Teşekkür ederim diktirdim, bir arkadaşımın annesi dikişe başladı ben de hemen bu fırsatı değerlendirdim
çok güzel dikmiş, ellerine sağlık, ve tabiki anne kız sizde çok güzel taşımışsınız, bayıldımmm.

Ayyy valla neredeyim zaman nasıl geçiyor ben de anlamıyorum
Oğlumun harçlıklarıyla Lego aldık, 2 aydır gün sayıyordu, bir gün 5 saat onu yaptık
Okulda yıl sonu evrak işleri var, öğrenciler yok sayılır, kalan zamanda kitap okumaya çalışıyorum fırsat buldukça
Listemde temmuz kitabına geçtim

Güle güle kullanın lego eğlenceli oluyordur
Maşallah kitap okumaya devam
Son 2 hafta kaldı benimde etkinlik planlamam lazım.

Bir yandan evle uğraşıyoruz tapumuzu aldık
Kalan işleri takip ediyoruz, ustalarla uğraşıyoruz, her gece ev taşıyorum zihnimde
İnşaat temizliği nasıl yapılır önerilere ihtiyacım var dostlar

Yaaa hayırlı olsun güle güle oturun çok sevindim
Spatula gibi kaziyici iyi oluyor üstüne bez sarıp öyle kullan

Kalan işleri takip ediyoruz, ustalarla uğraşıyoruz, her gece ev taşıyorum zihnimde
Hayırlı olsun, güle güle oturun

Güle güle oturun hep güzel zamanlarınız olsun içinde

Eylül için mi etkinlikler canım aynı yaştalar bana da fikir olsun burda paylaş olur mu

Tatil kitabı alacağım ders tekrarı oluyor unutmasın diye
Akşam üzeri paten sürüyor
Yüzme kursu umarım iyi olur onu görüşeceğim.
Boyama, puzzle alırım.
Hikaye kitabı alırım.
Birde telefondan oynadığımız oyun var.
Sinema vs tatili bitiririz
Başka birşey bulursam yazarım sende yaz

Tatil kitabı ben de aldım. Yüzme kursu okul kapanınca pazartesi başlıyor. İnşallah iyidir sizin kursta suyu sevince çok eğleniyolar. Boyama için boyama kitabı alayım bende puzzle yapmaz iki tane lego seti alırız. Sinemayı hiç sevmiyo sesli ortamlarda duramıyo scooter bisiklet sürer hafta sonları denize gideriz . Kur'an öğretmeye çalışcam evde. Çok istekli o konuda

TÜBİTAK'ın güzel etkinlik kitapları var çok eğlenceli oluyor

Eklentiler

• 1000000819.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000000818.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000000817.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 10
Lego çok güzel bir oyuncak oğlum bayılıyor hatta evde başka oyuncak yok diyebilirim ama bir servet keşke daha ucuz olsa
Yaz için yüzme kursuna baktım ben de umarım sever devam eder, bütün yaz demizdeyiz zaten erkenden öğrense çok iyi olacak

Allah rahmet eylesin canım
Yaaaa canım benim hayırlı uğurlu olsun

İyi akşamlar kızlar

Bizim tatil hala devam ediyor

Hergün gezmelerdeyiz

Pazara evimize döneceğiz inşallah

Sonrasında 2 3 günlük yurtdışı tatilimiz sonrası
Daha başka planlarımız var bakalım bizi neler bekliyor

Neymiş kız planlar detaylı yaz

Sağolun kızlar teşekkür ederim, ev aşmak benim için hayaldi ama bir şekilde oldu şükür, darısı kredimiz bitti haberime olsun
Hayırlı olsun canım
Bizim kredi ödememiz kira fiyatının yarısı bile değil şuan size de öyle olacak
İyi mi kötü mü bilemedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…