• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek yedik geldik yolda öğretmenle konuştum.
Okula arkadaşı geç geldi başta çok mutsuz oldu dedi oyy kıyamam.
Eskisehir merkezde okusa daha iyi olur dedi.
Haftaya etkinlik varmış aile katılımlı
Sıcakta ne etkinliği hocam dedim 😄
Prosedür öyleymiş yapmak zorundayız dedi 😅

Seneye teee 26 haziranda kapanacakmış okullar iyice şaşırdılar zaten şimdiden ders yok neden uzuyor ki anlamadık.🙃
Hocam boşver prosedüre çok mu uyuyon diyeydin 😁
Aaa neden öyle olmuş acaba daha mı çok tatil yapacaklar.
Eskişehir merkezde 4. Sınıfı mı okuyacak canım ortaokul için mi dedi

Kızlar yavru kedi var sokakta geceden beri bağırıp duruyor. Buldum sonunda arabanın altında yanında suyu var maması var ama beni görünce de bağırmaya başladı kendini nasıl sevdirdi yavru kediler böyle olmaz normalde kaçarlar bu sev beni diye bağırdı. Anası mı bıraktı gitti acaba iki gündür bağırıyo cok 😞
Yani eve getirmemek için zor tuttum kendimi heros döver hem ikinci kedi eşim ıstemıyo 😞

Bahçemiz olsa bahçeye getirirdim

Bugün bir sürü işim var kontrolü yeniden ele almam gerekiyor. 🫣

Sonra 4 ana temada planlama yapacağım.
Kişisel
Yapılacak işler
Finansal
Kızımla ilgili planlama

Hocam boşver prosedüre çok mu uyuyon diyeydin 😁
Aaa neden öyle olmuş acaba daha mı çok tatil yapacaklar.
Eskişehir merkezde 4. Sınıfı mı okuyacak canım ortaokul için mi dedi
Ortaokul için dedi eğitim sistemi burada çok iyi değil farkındayız ama başka yere gidip düzen kurmakta hemen olmuyor. Merkezde de bölge konum önemli.
Buradaki evin düzenini de bozmak istemiyor eşim o yüzden biraz daha maddi refaha kavuşmamız lazım.
Lise dönemi burada olmak istemiyoruz zaten.
Bakalım yıllar ne gösterecek

Akşam lego alıp artık kapatıyorum alışveriş işini 😅
Bakım malzemelerinden bitmek üzere olanlar var onlarida artık yavaş yavaş alırım acil durumuna göre

Artık alışveriş yapmak mutlu etmiyor sıkıldım 😂
Çoğu da eşime kızıma alınanlar kendime fazla birsey almadım.

Akşam lego alıp artık kapatıyorum alışveriş işini 😅
Bakım malzemelerinden bitmek üzere olanlar var onlarida artık yavaş yavaş alırım acil durumuna göre

Artık alışveriş yapmak mutlu etmiyor sıkıldım 😂
Çoğu da eşime kızıma alınanlar kendime fazla birsey almadım.
Ben de kaç gündür dışarda çok fazla para harcadım gerçekten beni de hiç mutlu etmiyo harcama yapmak. Ben de şu kitap lego felan halledeyim uzun süre bişey almayı düşünmüyorum.

Özel bir okulda okuyordu oğlum

Kocaman bir lego sınıfı vardı
Kitaplar vardı ordakileri yapınca legodan tik koyarlardı sonra da serbest bırakırlardı
Bizim evde lego dolu
Kitaplığında duruyor küçükken yaptığı legolar
Onlar için camlı bir vitrin alıp sergileyeceğim🙈

Kaç yaş bazı belediyelerin oluyor ibb nin var
Belki sizin orda da vardır
5.5 yaş ama biz küçük bir ilçedeyiz ya yok maalesef 😪 özel hocalara soruyorum ama daha dönen olmadı

Sabah çıkarken çamaşır atmıştım zaman ayarlı, geldiğimde bitti kuruttum kaldırdım

Biz dışarıda yemiştik portfolyo sunumu vardı bugün oğlumun, akşam ona balık yaptım

Oğlumun uzun altları kaldırmamıştım şortların da birkaçını çıkarmıştım artık hava aşırı ısındı, şortlar elden geçti , 25 parça belediyeye vermek üzere ayırdım 👌

Ben de kaç gündür dışarda çok fazla para harcadım gerçekten beni de hiç mutlu etmiyo harcama yapmak. Ben de şu kitap lego felan halledeyim uzun süre bişey almayı düşünmüyorum.

Aynen öyle kargo işleri bile yük gelmeye başladı.

Günaydın kızlar 🌺
Baş ağrısı ile yatıp baş ağrısı ile kalktım. Regli dönemleri baş ağrısı ile geçiyor artık ve uyumak fayda etmiyor😔

Dün okuldan çıktım yemek hazırlık oğluşun mezuniyeti yorucuydu baya. Sonra kutlamak için çocukları dondurma yemeye götürdük. Sonrasında direk bayılmışım resmen 😅

Bugün sabahı sakin geçirmek istiyorum çünkü öğleden sonrası yoğun geçecek akşam eşimle yemeğe çıkacağız.

Yarın da arkadaşlar yayla evine davet etti. Çocuklarımız da aynı sınıfta. Oraya da bir meze yapmam gerekiyor.

Yorgunum kızlar 😂

Günaydın kızlar 🌺
Baş ağrısı ile yatıp baş ağrısı ile kalktım. Regli dönemleri baş ağrısı ile geçiyor artık ve uyumak fayda etmiyor😔

Dün okuldan çıktım yemek hazırlık oğluşun mezuniyeti yorucuydu baya. Sonra kutlamak için çocukları dondurma yemeye götürdük. Sonrasında direk bayılmışım resmen 😅

Bugün sabahı sakin geçirmek istiyorum çünkü öğleden sonrası yoğun geçecek akşam eşimle yemeğe çıkacağız.

Yarın da arkadaşlar yayla evine davet etti. Çocuklarımız da aynı sınıfta. Oraya da bir meze yapmam gerekiyor.

Yorgunum kızlar 😂
Kolaylıklar diliyorum 😊

Back
X