- 9 Temmuz 2015
- 1.202
- 3.185
- 133
Büyümüş artık ya halledersin senSelamlar kızlar. Oğlumla aynı yaşta kuzenim var bizde kalacak iki üç gün emanet çocuktan hiç hoşlanmam ama mecbur bırakıldım
İzmir'e almaya gideceğiz akşam bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyümüş artık ya halledersin senSelamlar kızlar. Oğlumla aynı yaşta kuzenim var bizde kalacak iki üç gün emanet çocuktan hiç hoşlanmam ama mecbur bırakıldım
Oğlum için de değişiklik olurBüyümüş artık ya halledersin sen![]()
Kolaylıklar diliyorumSelamlar kızlar. Oğlumla aynı yaşta kuzenim var bizde kalacak iki üç gün emanet çocuktan hiç hoşlanmam ama mecbur bırakıldım
Ben araştırayım bu sistemiTemmuzda başlayıp 3 ay alışveriş detoksu yapıp sonrasında zarf sistemine başlayacağım tam anlamıyla. Şimdiden sistemi oluşturmaya başladımzarfli defter almıştım ama çok dağınık kullanıyorum
Bu sistem bazı ülkelerde çok yaygınmıs
Ay sonunu zor getirenler bile bu sistemle birikim yapabiliyormuş.
Hesap makinesi sipariş verdim.![]()
Kız telefondan yapsan olmaz mıydıTemmuzda başlayıp 3 ay alışveriş detoksu yapıp sonrasında zarf sistemine başlayacağım tam anlamıyla. Şimdiden sistemi oluşturmaya başladımzarfli defter almıştım ama çok dağınık kullanıyorum
Ben hala kıyafet almadımTemmuzda başlayıp 3 ay alışveriş detoksu yapıp sonrasında zarf sistemine başlayacağım tam anlamıyla. Şimdiden sistemi oluşturmaya başladımzarfli defter almıştım ama çok dağınık kullanıyorum
Telefondan banka hesabıma giriyorum sonra hesap makinesine giriyorum zor oluyordu böyle eğlenceli olacakKız telefondan yapsan olmaz mıydı![]()
Ben bir tane kot şort aldımketenlere yükseliyorum bu ara ama okullar tatil oluyor sanırım almam tutarım kendimi o yüzden detoksa devam
![]()
Ya ihtiyacım var aslında burası sıcak memleket ama ben de her şey güzel durmuyor en küçük bedenlerin bile bazen içini tam dolduramıyorum pot duruşa falan çok takıyorum denemem lazım, al iade et de zor geliyor böyle böyle detoksa devam ederim benTelefondan banka hesabıma giriyorum sonra hesap makinesine giriyorum zor oluyordu böyle eğlenceli olacak
Ketenler çok güzel oluyor muslin takımlara falan bayılıyorum ihtiyacın varsa al![]()
Ya ihtiyacım var aslında burası sıcak memleket ama ben de her şey güzel durmuyor en küçük bedenlerin bile bazen içini tam dolduramıyorum pot duruşa falan çok takıyorum denemem lazım, al iade et de zor geliyor böyle böyle detoksa devam ederim ben![]()