- 23 Eylül 2013
- 26.232
- 54.829
- 798
Evet sizin hobiniz olmuşAnladım canım bizimki alıyo bittiğinde keşke diğer istediğimi alsaydım ya onu istiyodum aslında demeye başlıyo![]()
Benim legom Ikea
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sizin hobiniz olmuşAnladım canım bizimki alıyo bittiğinde keşke diğer istediğimi alsaydım ya onu istiyodum aslında demeye başlıyo![]()
Taşınırken ugrasmazsin yeni eve alırsın daha pratik olur hemdeYatak odam da bir tasınmayı daha kaldıramaz tasınırsak onu da yenileriz inşallah. Daha bir kaç yılımız var ama
Kolay gelsin iyi haberler alırsınız inşallah.Günaydıın
Bugün yoğun bir gün olacak kahvaltıdan sonra doktor kontrolü var. Hastaneye gideceğiz hemde iki çocuk![]()
Sağol canım önemli bişey değil. Ayağında bişey cıkmıs parmagı yara olmuştu enfeksiyon olmuş . Denizden mi havuzdan mı oldu bilemedimKolay gelsin iyi haberler alırsınız inşallah.![]()
Ayyy bu cuma son değil mi inşallah hepimiz için güzel geçen bi tatil olur bol bol dinleniriz bol bol gezerizGünaydın kızlar.
Yapılacak işler var
Markete gidilecek
Öğretmen aktivite için çağırdı okula ama voleybol oynayacakmışız elim kötü olduğu için gitmeyeceğim birde kızım oynamıyor topla ilgili oyunları. Uzun süredir bende oynamadım
Akşama ıspanak yapacağım.
Dün annem aradı pazar Eylül gelsin diye tatillerde birkaç gün kalıyor.
Evi toparlayayim sonra yaz için planlama yapıyım bir dinlenmeye moduna gireyim![]()
İnşallahAyyy bu cuma son değil mi inşallah hepimiz için güzel geçen bi tatil olur bol bol dinleniriz bol bol gezeriz![]()
Bunu izledim düşüncelerimiz yakın.
Ama borç odenebilecek seviyedeyse erken kapatmiyorum artık faiz vs işlerine hiç girmiyorum uzun süredir kredi çekmedim ve düşünmüyorum
Kredi kartı kullanımını azaltmak amacım gelirimle o zaman rahatça yaşarım. Çokda kısıtlayıcı olmakda gereksiz. Hayatta akıp gidiyor ama eşyaya değil de daha çok sosyal ve deneyim için kullanmak daha keyifli. İhtiyaçlarımi da alırım tabi.
Az da olsa kenarda bir miktar biriksin. Telefon bozulur birsey olur o zaman ön ödeme yaparım en azından gibi düşünüyorum.
Geçen ay kızımdan borç almıştık altın dün onu almış eşim kendine de almış ama altın dün düşüş oldu galiba
Konumuza dönersek Ihtiyaç halinde elimi attığım da param olsun istiyorum. Rahat yaşayayım.
Kart limitim düşük olsun ve namerde muhtaç olmayayım yeter
Buraya yazdıkça motive oluyorum. Ama dağınık yazıyorum çok ilginizi cekmiyorsa pas geçebilirsiniz![]()
Geçmiş olsunGünaydıın
Bugün yoğun bir gün olacak kahvaltıdan sonra doktor kontrolü var. Hastaneye gideceğiz hemde iki çocuk![]()
Ben de haftaya büyük oğlumu anneme gönderebilirim.Günaydın kızlar.
Yapılacak işler var
Markete gidilecek
Öğretmen aktivite için çağırdı okula ama voleybol oynayacakmışız elim kötü olduğu için gitmeyeceğim birde kızım oynamıyor topla ilgili oyunları. Uzun süredir bende oynamadım
Akşama ıspanak yapacağım.
Dün annem aradı pazar Eylül gelsin diye tatillerde birkaç gün kalıyor.
Evi toparlayayim sonra yaz için planlama yapıyım bir dinlenmeye moduna gireyim![]()
Namerde yi neymırda diye okudum dedim herhalde böyle bir finans uygulaması falan varNamerde muhtaç olmayayım çok iyi
Bu ara biz baya krediler ödemeler boğuşuyoruz ama bir yandan da birikim yapmaya çalışıyoruz ufak ufakonu hiç bırakmamak iyi bir alışkanlık bence
1.5 seneye daha rahat oluruz diye umuyorum, bir yandan da gezip görmek istiyoruz, dengeli davranırsak hepsi olur neden olmasın![]()
Sizinki iyi borç çünkü karşılığı var.Namerde muhtaç olmayayım çok iyi
Bu ara biz baya krediler ödemeler boğuşuyoruz ama bir yandan da birikim yapmaya çalışıyoruz ufak ufakonu hiç bırakmamak iyi bir alışkanlık bence
1.5 seneye daha rahat oluruz diye umuyorum, bir yandan da gezip görmek istiyoruz, dengeli davranırsak hepsi olur neden olmasın![]()
Sağol canımGeçmiş olsun
Ben de haftaya büyük oğlumu anneme gönderebilirim.
Namerde yi neymırda diye okudum dedim herhalde böyle bir finans uygulaması falan var
Sonra jeton düştü![]()