• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydınn, yorgunluk çıkardım dün, hiç bir iş yapmadım, annem yalovaya gidecek, haftaya çocuklar bende, eşimli dönüşümlü bakarız herhalde.

Günaydınn, yogunluk çıkardım dün, hiç bir iş yapmadım, annem yalovaya gidecek, haftaya çocuklar bende, eşimli dönüşümlü bakarız herhalde.
İyi yapmışın canım . Yaz okulları felan olacak mı. Burda kuran kursu varmıs akıl oyunları felan da görüyolarmış. Etkinlikler yapıyolarmış göndersem mi bilemedim 😕
Olmadı temmuzda durumumuza göre karar veririz

anım . Yaz okulları felan olacak mı. Burda kuran kursu varmıs akıl oyunları felan da görüyolarmış. Etkinlikler yapıyolarmış göndersem mi bilemedim 😕
Olmadı temmuzda durumumuza göre karar veririz
yaz okulları hep yarım gün gibi ya, kim alıp kim bırakacak :( iş yerim uzak biraz benim. ee tüm günde gitseler nasıl dinlecekler. aslında büyük kızım artık 11 yaşında, tek kalma vakti çok yakın, küçükler her türlü ananeye muhtaç olunca annem idare etmeye devam edecek şimdilik. zaten üzülüyo o da, şurda 2-3 yıl sonra artık bana gerek kalmaz büyüdüler diye.

Günaydın kızlar Dün kızım öğleden sonra okula gitmedi.
Gitmesen de olur dedim bir kere de biz gitmeyelim dedim içimden tabi 😅
Ama çantasını almaya gittik.
Sonra eve geldik geri dönüşüme kitapları, defterleri ayırdık hazır başlamışken kitaplığı düzenledik temizledik iyi oldu.
Sonra diğer odaları temizledim. Kızımda getir götür işlerini yaptı toz aldı.
Duzeni korusak yeter.
Sadece camlar kapılar ve dolap dışlarını sileceğim.
Bunlarida yavaş yavaş yapacağım.
Haftaya artık.

Günaydın kızlar Dün kızım öğleden sonra okula gitmedi.
Gitmesen de olur dedim bir kere de biz gitmeyelim dedim içimden tabi 😅
Ama çantasını almaya gittik.
Sonra eve geldik geri dönüşüme kitapları, defterleri ayırdık hazır başlamışken kitaplığı düzenledik temizledik iyi oldu.
Sonra diğer odaları temizledim. Kızımda getir götür işlerini yaptı toz aldı.
Duzeni korusak yeter.
Sadece camlar kapılar ve dolap dışlarını sileceğim.
Bunlarida yavaş yavaş yapacağım.
Haftaya artık.
😂😂 iyi yapmışsınız
Ellerinize sağlık 🥰
Bende haftaya kapıları bide mutfak dolaplarını silmem lazım camları yeni yaptım zaten. Bide koltuk silerim tamam 😅
Bizde düzeni koruyamama gibi bi problem var düzenimiz dağınıklık 😁

😂😂 iyi yapmışsınız
Ellerinize sağlık 🥰
Bende haftaya kapıları bide mutfak dolaplarını silmem lazım camları yeni yaptım zaten. Bide koltuk silerim tamam 😅
Bizde düzeni koruyamama gibi bi problem var düzenimiz dağınıklık 😁
En çok nereler dağılıyor neden dağılıyor onu çözünce çok dağılmıyor.

Mutfağı ben kalan yerleri oğlum dağıtıyo 😂
Ben düzensiz çalıştığım için dağılıyo oğlumda pasaklı olduğu için 😐

İş bölümü yapın ama başlangıçta odaları birlikte toplayın
İlgisi dagilinca mola verin.

Yemek yaparkende tezgaha poşet aç yada çöp kutusunu yakınına koy.
Bulaşık çıktıkça yemek pişerken toparla.

En son sofrayı da yine birlikte toplayın.
Sonra al çayını kahveni dinlen 😊

Günaydın kızlar
Dün sağ olsun üst katımdaki evine klima taktırmış. Matkap sesleri tak tuk sesleri durulacak gibi değildi. Üstüne cam kenarlarım, balkonum leş gibi toz olmuş. Yaz günü her yer açık da olabilir. İnsan bir uyarır camınız açıksa kapatın der. Toz için kusura bakmayın der. Hatta geçici bir süre matkap sesi olacak diye gruba yazabilirler. Ben mi çok ince düşünüyorum, insanlar mı nezaketsiz bilmiyorum. Apartman hayatının zorlukları(!)

Sabah kalktım evi toparladım. Kumrunun olduğu pencere hariç diğerlerini sildim. Balkonu temizledim. 1 battaniye yıkadım. Banyoyu temizledim. Şimdi kahvaltı yapacağım. Sonra dışarıda işim var.

İş bölümü yapın ama başlangıçta odaları birlikte toplayın
İlgisi dagilinca mola verin.

Yemek yaparkende tezgaha poşet aç yada çöp kutusunu yakınına koy.
Bulaşık çıktıkça yemek pişerken toparla.

En son sofrayı da yine birlikte toplayın.
Sonra al çayını kahveni dinlen 😊
Tamam canım en son ki mutfak felaketinden sonra daha düzenli çalışmaya çalısıyorum 😁

Günaydın kızlar
Dün sağ olsun üst katımdaki evine klima taktırmış. Matkap sesleri tak tuk sesleri durulacak gibi değildi. Üstüne cam kenarlarım, balkonum leş gibi toz olmuş. Yaz günü her yer açık da olabilir. İnsan bir uyarır camınız açıksa kapatın der. Toz için kusura bakmayın der. Hatta geçici bir süre matkap sesi olacak diye gruba yazabilirler. Ben mi çok ince düşünüyorum, insanlar mı nezaketsiz bilmiyorum. Apartman hayatının zorlukları(!)

Sabah kalktım evi toparladım. Kumrunun olduğu pencere hariç diğerlerini sildim. Balkonu temizledim. 1 battaniye yıkadım. Banyoyu temizledim. Şimdi kahvaltı yapacağım. Sonra dışarıda işim var.
maalesef belleza bence biz ince düşünüyoruz, fazlasıyla hatta, kendimde de farkettiğim bi durum bu, bazı insanlar (ki çoğunluk) ince düşünülmeyi haketmiyor, beni düşüneni de artık ben anlıyorum, sadece o kişilere yapıyorum.

maalesef belleza bence biz ince düşünüyoruz, fazlasıyla hatta, kendimde de farkettiğim bi durum bu, bazı insanlar (ki çoğunluk) ince düşünülmeyi haketmiyor, beni düşüneni de artık ben anlıyorum, sadece o kişilere yapıyorum.
Bu düşüncesizlik durumları ile ilgili bir kaç olay daha yaşadım bu ara. Hatta insanların yüzüne vursan bile mahçup olmuyorlar, telafi etmiyorlar. Biraz kırgınım bu yüzden. İlla bana yapılması gerekmiyor. Bir yakınıma yapılması bile beni üzüyor.

Cumartesiye kadar kaldı bizim kuzen 😅
Misafirlikten çıktı gerçek yüzünü göstermeye başladı 😆😆
Yani 2 gün 1 hafta oldu 😒

Ablasının biri İzmir'de çalışıyo diğeri memlekete gitti iki gün gidip gelcem dedi sürekli bişeyler cıktı. Bugünde bileti iptal olmuş. Yarın binecekmiş yarın biner cumartesi akşamı biz bırakcaz almaya da gelemez 🥲 Yarın biner inşallah 😁
Oğlum da hasta oldu ona da bulaşmaz inşallah 😞

Back
X