- 27 Haziran 2010
- 7.039
- 14.668
- 773
ayyy mikanNamerde yi neymırda diye okudum dedim herhalde böyle bir finans uygulaması falan var
Sonra jeton düştü![]()
Mesleki deformasyon olsa gerek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy mikanNamerde yi neymırda diye okudum dedim herhalde böyle bir finans uygulaması falan var
Sonra jeton düştü![]()
Anneleri bırakmaz kolay kolayYavru kediler gördük yine anaları bırakmıs noluyo bunlara yahu neyseki bakıyolar evin önünde biberonla besliyolarmıs![]()
İyi yapmışın canım . Yaz okulları felan olacak mı. Burda kuran kursu varmıs akıl oyunları felan da görüyolarmış. Etkinlikler yapıyolarmış göndersem mi bilemedimGünaydınn, yogunluk çıkardım dün, hiç bir iş yapmadım, annem yalovaya gidecek, haftaya çocuklar bende, eşimli dönüşümlü bakarız herhalde.
yaz okulları hep yarım gün gibi ya, kim alıp kim bırakacakanım . Yaz okulları felan olacak mı. Burda kuran kursu varmıs akıl oyunları felan da görüyolarmış. Etkinlikler yapıyolarmış göndersem mi bilemedim
Olmadı temmuzda durumumuza göre karar veririz
Günaydın kızlar Dün kızım öğleden sonra okula gitmedi.
Gitmesen de olur dedim bir kere de biz gitmeyelim dedim içimden tabi
Ama çantasını almaya gittik.
Sonra eve geldik geri dönüşüme kitapları, defterleri ayırdık hazır başlamışken kitaplığı düzenledik temizledik iyi oldu.
Sonra diğer odaları temizledim. Kızımda getir götür işlerini yaptı toz aldı.
Duzeni korusak yeter.
Sadece camlar kapılar ve dolap dışlarını sileceğim.
Bunlarida yavaş yavaş yapacağım.
Haftaya artık.
En çok nereler dağılıyor neden dağılıyor onu çözünce çok dağılmıyor.iyi yapmışsınız
Ellerinize sağlık![]()
Bende haftaya kapıları bide mutfak dolaplarını silmem lazım camları yeni yaptım zaten. Bide koltuk silerim tamam
Bizde düzeni koruyamama gibi bi problem var düzenimiz dağınıklık![]()
Mutfağı ben kalan yerleri oğlum dağıtıyoEn çok nereler dağılıyor neden dağılıyor onu çözünce çok dağılmıyor.
Mutfağı ben kalan yerleri oğlum dağıtıyo![]()
Ben düzensiz çalıştığım için dağılıyo oğlumda pasaklı olduğu için![]()
Tamam canım en son ki mutfak felaketinden sonra daha düzenli çalışmaya çalısıyorumİş bölümü yapın ama başlangıçta odaları birlikte toplayın
İlgisi dagilinca mola verin.
Yemek yaparkende tezgaha poşet aç yada çöp kutusunu yakınına koy.
Bulaşık çıktıkça yemek pişerken toparla.
En son sofrayı da yine birlikte toplayın.
Sonra al çayını kahveni dinlen![]()
maalesef belleza bence biz ince düşünüyoruz, fazlasıyla hatta, kendimde de farkettiğim bi durum bu, bazı insanlar (ki çoğunluk) ince düşünülmeyi haketmiyor, beni düşüneni de artık ben anlıyorum, sadece o kişilere yapıyorum.Günaydın kızlar
Dün sağ olsun üst katımdaki evine klima taktırmış. Matkap sesleri tak tuk sesleri durulacak gibi değildi. Üstüne cam kenarlarım, balkonum leş gibi toz olmuş. Yaz günü her yer açık da olabilir. İnsan bir uyarır camınız açıksa kapatın der. Toz için kusura bakmayın der. Hatta geçici bir süre matkap sesi olacak diye gruba yazabilirler. Ben mi çok ince düşünüyorum, insanlar mı nezaketsiz bilmiyorum. Apartman hayatının zorlukları(!)
Sabah kalktım evi toparladım. Kumrunun olduğu pencere hariç diğerlerini sildim. Balkonu temizledim. 1 battaniye yıkadım. Banyoyu temizledim. Şimdi kahvaltı yapacağım. Sonra dışarıda işim var.
Bu düşüncesizlik durumları ile ilgili bir kaç olay daha yaşadım bu ara. Hatta insanların yüzüne vursan bile mahçup olmuyorlar, telafi etmiyorlar. Biraz kırgınım bu yüzden. İlla bana yapılması gerekmiyor. Bir yakınıma yapılması bile beni üzüyor.maalesef belleza bence biz ince düşünüyoruz, fazlasıyla hatta, kendimde de farkettiğim bi durum bu, bazı insanlar (ki çoğunluk) ince düşünülmeyi haketmiyor, beni düşüneni de artık ben anlıyorum, sadece o kişilere yapıyorum.
aa nedenCumartesiye kadar kaldı bizim kuzen
Misafirlikten çıktı gerçek yüzünü göstermeye başladı
Yani 2 gün 1 hafta oldu![]()
aa neden