Biz de sadece kahvaltı yaptık
Mutfağı topladım makine çalıştırdım
Çamaşır makinesini çalıştırdım çıkan çamaşırları katladım
Sabah havuza giriyorlar sürekli havlu ıslak şort oluyor evde kokuyor diye hemen yıkıyorum
Eşim tekneye geçti ben de bahçemdeki kedilerimi sevdimanne olanlar daha çok sevilmek istiyor
Yavruları herkes seviyor anne kedi elimi çekince patisiyle elime dokunuyor sevmeye devam et diye
Şimdi de oğlumla kahve içeceğim
Yemek karar vermedim
Buzluk boş gideceğim diye
Sen elinden geleni yaptın canım.SelamlarKontrolü yeniden ele aldım ev toplu çok sükür. Buz dolabını temizliycem . Alışverişe ve kütüphaneye gideriz bugün. Şimdi kahvemi içtim akşam için yemeği yapıp çıkarız
Sabah eşim götürdü kuzenimi ( çok şükür) Dün annesi aramadı yazık üzüldüm çocuğa yapacak bişey yok
Çiçeklerim açmış
Ben de öyle yaa
Tek yaşıyor olsaydım evimin her yeri kedi olurdu herhalde
Afiyet olsunPizza yapayım dedim sevgili eşim tam tahıllı buğday unu almış biraz zor oldu açması
Bir tepsi yaptım
Kendime de kurutulmuş biber ve domates salatası yaptım
Yeter herhalde
Hem israf olmuyor hemde alım süreci uzuyorBen de hep kesip kullanıyorum bitmek üzereyken
teşekkür ederim canım, bu rutinler de çok kıymetli tabi ama şöyle bu hafta hiç bir şey yapmak istemiyorum demek istiyorum arada. ama kaçış yok. neyse sağlık olsun, biraz iş biraz keyif bi şekilde halloluyor bakalım.
Kurs kaç gün haftada.Günaydın
wendy çok zor gerçekten ben evde olduğum halde yetişemiyorum. Allah yardımcın olsun .
Bizim bugün yüzme kursu başlıyor. Öğlene kadar evle oğlumla ilgilenip çıkarız sonra gelince yemek spor. Bu hafta spor günlerimi ayarlamam lazım benim de en kötü ihtimalle yemekten sonra yaparım akşam
Bizim de 2 gün olacakmış haftaya başlayacak gözlük bone falan sipariş etmem lazımKurs kaç gün haftada.
Kolay gelsin bizde kayıt yapacağız haftaya başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?