Evet ya ikisini kıskanıyorum bana elletmiyo robota cilve yapıyo resmenRobotta onu seviyor gibi geldi bana
Bitirirsin canım eve gelince rahat edersin dinlenirsin hemdeSağol canım ben de bugün ve yarın yaparım inşallah biter
İnşallah canım ev dağınık olunca kendimde dağılıyorum düzeni korumaya çalışacağım hep
Selam Mia, iyiyim sen nasılsın?Selam kızlarNasılsınız
Selam bende iyiyim teşekkür ederimSelam Mia, iyiyim sen nasılsın?
Günler sonra kitap okuyabildiğim bir gün oldu mutluyum
Sular kesik o biraz can sıkıcı ama
Selam canımSelam kızlarNasılsınız
Biz de sadece kahvaltı yaptıkSelam kızlarNasılsınız
Yaaa yerim onları ben ya. Dün ben de bi kedi gördüm o kadar sevimliydi ki beni görür görmez koşup geldi sevdirmek için hepsini alıp eve getirmek istiyorumBiz de sadece kahvaltı yaptık
Mutfağı topladım makine çalıştırdım
Çamaşır makinesini çalıştırdım çıkan çamaşırları katladım
Sabah havuza giriyorlar sürekli havlu ıslak şort oluyor evde kokuyor diye hemen yıkıyorum
Eşim tekneye geçti ben de bahçemdeki kedilerimi sevdimanne olanlar daha çok sevilmek istiyor
Yavruları herkes seviyor anne kedi elimi çekince patisiyle elime dokunuyor sevmeye devam et diye
Şimdi de oğlumla kahve içeceğim
Yemek karar vermedim
Buzluk boş gideceğim diye
Ben de öyle yaaYaaa yerim onları ben ya. Dün ben de bi kedi gördüm o kadar sevimliydi ki beni görür görmez koşup geldi sevdirmek için hepsini alıp eve getirmek istiyorum
Bayıldım ne kadar güzelÇiçeklerim açmış
Selam canım
Bugün ağırdan aldığım bir gün oluyor
Sadece ortalık toparlayıp, kahvaltı yaptım.
Penceredeki kuş yumurtasını da alıp gitti onu silmem gerek. Çamaşır atarım makineye. Ütüler var yapılacak. Kızımın kırtasiye malzemeleri elden geçecek, çantası yıkanır vs. Bakalım yapabildiğim kadar bir şeyler yapacağım..
Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?