Benim de listemde sarma vardı neden öyle bişey yazmışım acaba tabi ki yapmadımBugün yaptığım neredeyse hiçbir şey yok
Sabah kedileri besledım
Oğlumla kahvaltı
O arkadaşları ile avm ye gitti
Eşim geldı yemek yedik
Mutfak topladım
Şimdi yine kedi besledim
Sarma sararım belki
Bitti o bittiHani vardı ya ben ona hala devam edıyordum
Güle güle giyin canımKızlar bugün alışveriş detoksumu bozdum
Temmuz gelmeden alayım sonra tekrar başlarım dedim
Bugün çok sıcak gerçekten. Oğlum biraz hasta gibiydi ama ben de mecburen açtım. Mutfak öğleden sonra aşırı sıcak oluyo yemekleri sabahtan yapcam artık dün sıcak diye yemek yapmadımSelaaam yanıyoruuuz
Klima açmamak için direniyorum ama buharlaşacağız sanırımklima olunca tek odada tıkılıp kalıyoruz diğer odalar da olduğundan sıcak geliyor diye evin bütün kapı camları açıktı bugüne kadar ama sanırım sona geldik
Okula oğlumla gidiyoruz, öğleden sonra banyoyu süpürüp elimle sildim, lavabo tuvalet temizledim
Bir makine çamaşır yıkadım kuruyor
Yeşil mercimek yemeği ve bulgur pilavı yaptım sıcakta da hiç yemek istemiyor insanın canı
Balkon yıkadık oğlumla az serinledik
Diğer odaları süpürdüm biraz etkinlik kitabı oyun derken bu saate geldik akşama zumba var yemek yiyip ona gideceğim
Hayırlı olsun, güle güle giyBeğenemiyorum yaa bunları da kaç kere sepetime ekledim çıkardım
Biraz da kilo almışım eskiler dar geliyor
Her şey aynıymış gibi geliyor
Aynı burası da öyle ben hala açmadım bir kere alışınca klimasız durulmuyorSelaaam yanıyoruuuz
Klima açmamak için direniyorum ama buharlaşacağız sanırımklima olunca tek odada tıkılıp kalıyoruz diğer odalar da olduğundan sıcak geliyor diye evin bütün kapı camları açıktı bugüne kadar ama sanırım sona geldik
Okula oğlumla gidiyoruz, öğleden sonra banyoyu süpürüp elimle sildim, lavabo tuvalet temizledim
Yeşil mercimek yemeği ve bulgur pilavı yaptım sıcakta da hiç yemek istemiyor insanın canı
Diğer odaları süpürdüm biraz etkinlik kitabı oyun derken bu saate geldik akşama zumba var yemek yiyip ona gideceğim
Ne güzel dolu dolu olmuş bir sürü iş yapmışsınSelaaam yanıyoruuuz
Ben yaptım valla koca tencereBenim de listemde sarma vardı neden öyle bişey yazmışım acaba tabi ki yapmadım
Ellerine sağlık canımBen yaptım valla koca tencere
Kalan yaprakları da attım
Teşekkür ederim inşallah olur da iade işiyle filan uğraşmamGüle güle giyin canım
Öyle şeyler aldım ki eşim bakalım görünce ne diyecekHayırlı olsun, güle güle giy
Sıcak diye mi öyle olduÖyle şeyler aldım ki eşim bakalım görünce ne diyecek
Hep bir yerleri açık
Dekolteli
Bunları nerde giyeceksin diyecek muhtemelen
HerhaldeSıcak diye mi öyle oldu
Olsun olsun herkesin hayatına kimse karışamazHerhalde
Gece yapaydım alışverişi iyiydi
ay neler aldın nelerızlar bugün alışveriş detoksumu bozdum
Temmuz gelmeden alayım sonra tekrar başlarım dedim
Elbise sandalet etek crop iç çamaşırı pantolon şortGünaydınnnn
ay neler aldın nelerelbiseler falan mı, bende dün pareo aldım kendime.
Sende gğle gğle kullan canım, ihtiyaçlar toparlanmış oh ne güzel.Elbise sandalet etek crop iç çamaşırı pantolon şort
Oğluma da şort tişört filan
Bikini de almam lazım belki bir takım da bikini alırım
Pareom var ama sıkıldım belki ondan da alırım
Güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?