kaç gün gideceksiniz? evde falan olsa şu saatli ölçülü mama kabı mı alsan diyeceğim ama dışarda olmaz kiGünaydın canlar
Bugün temizlik yapacağım
Yârın misafirim var
Kedileri besledim ama şöyle bir sıkıntım var
Ben haftaya gidiyorum
Ön bahçede 5 arka bahçede 6 kedi besliyorum
9 u yavru 4ü anne sütü alıyor ama 5 i artık mama da yiyor
Maalesef ben gidince ne olacaklar diye düşünüyorum
Komşum süt filan veriyordu o da köye gitmiş
İllaki beslenirler ama burda güvenli karınları tok yaşıyorlardı şimdi mama bulmak için anneler bırakıp gitmek zorunda kalacaklar
Annemlerin bahçeye götürsem orda da 11-12 kedi var bilmedikleri bir yer kötü olur
Belediyenin besleme yapması diye bir uygulama var mı arasam en azından tek öğün olsa da besleseler olur mu ki
2 ay kadar yokumkaç gün gideceksiniz? evde falan olsa şu saatli ölçülü mama kabı mı alsan diyeceğim ama dışarda olmaz kiemanet edebileceğin başka bi komşy yok mu? bence yine de bi belediyeye sor bakalım.
ama merak etme kedicikler bi yolunu bulur inşallah.
Yaa esin de gidecek mi canım o verse mamaGünaydın canlar
Bugün temizlik yapacağım
Yârın misafirim var
Kedileri besledim ama şöyle bir sıkıntım var
Ben haftaya gidiyorum
Ön bahçede 5 arka bahçede 6 kedi besliyorum
9 u yavru 4ü anne sütü alıyor ama 5 i artık mama da yiyor
Maalesef ben gidince ne olacaklar diye düşünüyorum
Komşum süt filan veriyordu o da köye gitmiş
İllaki beslenirler ama burda güvenli karınları tok yaşıyorlardı şimdi mama bulmak için anneler bırakıp gitmek zorunda kalacaklar
Annemlerin bahçeye götürsem orda da 11-12 kedi var bilmedikleri bir yer kötü olur
Belediyenin besleme yapması diye bir uygulama var mı arasam en azından tek öğün olsa da besleseler olur mu ki
Yaparlar ya erkek kediler özellikle boğuyorlarYaa esin de gidecek mi canım o verse mama
Burda ki bagıran yavru kedi ölmüş cok üzüldüm bişeyi yok gibiydi ama başka kediler yapmış dediler yaparlar mı kediler öyle cok üzüldüm
Yaa çok üzüldüm ama elimizden de bir şey gelmiyo kiYaparlar ya erkek kediler özellikle boğuyorlar
Anneleri başından ayrılırsa bunlarında başına öyle şeyler gelmesinden korkuyorum
Eşim de ara ara gidip geliyor eve ama 15 günde bir gibi
Komşularla iletişimim yok maalesef şöyle de bir şey var çok kedi var zaten herkes bir iki bakıyor
Karşı evdeki kadın besliyor baya ona mama teklif edeceğim
Bıraksam besler misin diye elimi yüzüme alıp söyleyeceğim
İnşallah kabul ederlerYaa çok üzüldüm ama elimizden de bir şey gelmiyo kiSöyle canım bence verirler nolacak 15 günde bir de eşin kontrol eder
Oohh süper canım güle güle giyin baya hızlıymıs kıyafetler kapıda bekliyomuş bak detoksun bitmesiniBu arada kargolarım yavaş yavaş geliyor
Kıyafetlerim tam oldu
İnşallah diğer gelecek olanlarda olurOohh süper canım güle güle giyin baya hızlıymıs kıyafetler kapıda bekliyomuş bak detoksun bitmesini
Ben bile korktum çocuk haklı
Aynen sıfırdan dikiyo olsalar o kadar sürmezİnşallah diğer gelecek olanlarda olur
Baktım en erken kargo olanları ekledim
Hele biri vardı en az 2 hafta içinde kargoda diyor
Dedim çinden bile daha erken gelir
Ben de korktum kıpırdanıyo gibi hissediyorum akşam atarım çöpeBen bile korktum çocuk haklı
Çok güzel olmuş ama yaa ben çok beğendim
Yaa atma neden atasın gayet güzel benceBen de korktum kıpırdanıyo gibi hissediyorum akşam atarım çöpe
Öyle mi yapalımYaa atma neden atasın gayet güzel bence
Sakla biraz büyüdüğünde gülersiniz beraber
Ben olsam öyle yapardımÖyle mi yapalım
Yaaa ne güzel bende saklayayımBen olsam öyle yapardım
4. Sınıfta yaptığı bir roket var ara ara alıp elimize hakkında sohbet ediyoruz güzel geliyor ikimize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?