kaç gün gideceksiniz? evde falan olsa şu saatli ölçülü mama kabı mı alsan diyeceğim ama dışarda olmaz ki emanet edebileceğin başka bi komşy yok mu? bence yine de bi belediyeye sor bakalım.

ama merak etme kedicikler bi yolunu bulur inşallah.

2 ay kadar yokum
Evet bir yolunu illaki bulacaklar ama buraya geldiğimizde anne kedi çok kötü durumdaydı
Yaraları vardı
Hayvan kendine geldi yüzü gözü düzeldi
İki anne kedide çok sevecen insan canlısı
İnşallah bulurlar keşke hepsine yetebilsem
Bu yavrulardan biri
Çok tatlılar hepsi

Eklentiler

• IMG_5360.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 18
Yaa esin de gidecek mi canım o verse mama
Burda ki bagıran yavru kedi ölmüş cok üzüldüm bişeyi yok gibiydi ama başka kediler yapmış dediler yaparlar mı kediler öyle cok üzüldüm

Yaa esin de gidecek mi canım o verse mama
Burda ki bagıran yavru kedi ölmüş cok üzüldüm bişeyi yok gibiydi ama başka kediler yapmış dediler yaparlar mı kediler öyle cok üzüldüm
Yaparlar ya erkek kediler özellikle boğuyorlar
Anneleri başından ayrılırsa bunlarında başına öyle şeyler gelmesinden korkuyorum
Eşim de ara ara gidip geliyor eve ama 15 günde bir gibi

Komşularla iletişimim yok maalesef şöyle de bir şey var çok kedi var zaten herkes bir iki bakıyor
Karşı evdeki kadın besliyor baya ona mama teklif edeceğim
Bıraksam besler misin diye elimi yüzüme alıp söyleyeceğim

Yaa çok üzüldüm ama elimizden de bir şey gelmiyo ki Söyle canım bence verirler nolacak 15 günde bir de eşin kontrol eder

Oğlumla robot yaptık gece odamda durmasın çok korkunç oldu diyo ben de bi korkmadım değil

Oohh süper canım güle güle giyin baya hızlıymıs kıyafetler kapıda bekliyomuş bak detoksun bitmesini
İnşallah diğer gelecek olanlarda olur
Baktım en erken kargo olanları ekledim
Hele biri vardı en az 2 hafta içinde kargoda diyor

Dedim çinden bile daha erken gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…