Bende de yedek yok hepsini kullanıyorum ki
Hiç tablo yok bendeyedek halı da yok. Yedek halı ne işe yarar ki ilk defa burda okudum. Yıkamaya gidince 1 hafta halısız duruyoruz sorun olmuyor. Sizi okudukça benim ev çıplak geliyor gözüme
Sağolasın evet planım o.Allah kolaylık versin yerleşme işleri zor yaa. Azaltırsın mümkün olduğunca zaten yerleşirken.
Eline sağlık daha ne olsun.
Sagolun. En guzeli de temizlik sonrasi odayi izlemek. Nasil oldu anlamadim ama kizimin sifonyerinin 4 rafini bombos hale getirdim. Attigim bir sey de yok. Diger raflar da rahat rahat yerlesti. Simdilik ufak bir mola verdim mecburen. Uyumasini bekliyorum. Eve misafir gelince daha hizli toplaniyorum. Yoksa isleri yayiyorum. Iyi oluyor boyle.Okurken yoruldum bi çay molası verip dinleneyimkolay gelsin size baya
Aynen ben de ev çok karışınca misafir çağırırımSagolun. En guzeli de temizlik sonrasi odayi izlemek. Nasil oldu anlamadim ama kizimin sifonyerinin 4 rafini bombos hale getirdim. Attigim bir sey de yok. Diger raflar da rahat rahat yerlesti. Simdilik ufak bir mola verdim mecburen. Uyumasini bekliyorum. Eve misafir gelince daha hizli toplaniyorum. Yoksa isleri yayiyorum. Iyi oluyor boyle.
Aynen öyle benim de yedek halım yok
Hiç tablo yok bendeyedek halı da yok. Yedek halı ne işe yarar ki ilk defa burda okudum. Yıkamaya gidince 1 hafta halısız duruyoruz sorun olmuyor. Sizi okudukça benim ev çıplak geliyor gözüme
ben bu hafta sonu çalışıyorum evime gidemeyeceğim için ilerleme olmayacak amaaa öğle arası o koca çantamı temizledim
nasıl ferahladım. çantam nasıl hafifledi anlatamam
@Phoenix_32 niye şaşırdın 6 çok da 4 çok değil mi :)
Üfff okurken ben yoruldumKombici geldi kombi bakimi yapildi. Kaloriferlerin suyu ve havasi alindi. Perdeler yikandi ve guneslikler utulendi. Bebek kiyafetleri utulendi. Bizim kiyafetler utulendi. Kizim yemegi begenmedigi icin ona 2. kez yemek hazirladim. Daha banyo yikanacak, bulasiklar yikanacak. Kizimin dolabini yerlestirememistim kolide duruyorlardi. Onu silip yerlestiricem. Acilmayan birkac koli daha var onlar acilacak. Halilar yikamadan geldi. Ev supurulup, silinip halilar yerlestirilecek. Yarin sabaha da misafirim var. Bugunluk bu kadar galiba.
Bana da çok canım da oldu işte geri veremedim@Phoenix_32 niye şaşırdın 6 çok da 4 çok değil mi :)
Bize 4 de çok :)
Bana da çok canım da oldu işte geri veremedim
Misafiri ben cagirdim. Hatta gelmeyelim dediler israr ettim. Yoksa isin, gucun, cocugun arasinda yoruluyorum. Kafami dagitmaya ihtiyacim var. Zaten arkadaslarim gelecek. Vakit guzel gecince enerji topluyorum.Üfff okurken ben yoruldum
Allah kolaylık versin
Bu kadar işin gücün arasında misafir de gelmeyiversin yahu
evet 6 çocuk 3 torun
Yok canım hiç öyle olmuyor ya arkadan gelen olunca büyükler küçülüyor. 10 yaşındaki oğlum utanmasa bana da bez tak dicekkız zaten hiç büyümeyen melek. Bakalım 4. gelince nolcak
Bana da çok canım da oldu işte geri veremedim
kızlar dün fazla iş yapılmadı
ödev yapıldı bu günkü ödev
kendinize bir kahve yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?