Eline sağlık daha ne olsun.
Okurken yoruldum bi çay molası verip dinleneyim kolay gelsin size baya
Sagolun. En guzeli de temizlik sonrasi odayi izlemek. Nasil oldu anlamadim ama kizimin sifonyerinin 4 rafini bombos hale getirdim. Attigim bir sey de yok. Diger raflar da rahat rahat yerlesti. Simdilik ufak bir mola verdim mecburen. Uyumasini bekliyorum. Eve misafir gelince daha hizli toplaniyorum. Yoksa isleri yayiyorum. Iyi oluyor boyle.

Aynen ben de ev çok karışınca misafir çağırırım

Hiç tablo yok bende yedek halı da yok. Yedek halı ne işe yarar ki ilk defa burda okudum. Yıkamaya gidince 1 hafta halısız duruyoruz sorun olmuyor. Sizi okudukça benim ev çıplak geliyor gözüme
Aynen öyle benim de yedek halım yok
Yılda 2 kez de yıkamaya veriyorum halılarımı
Yazın 1 ay kadar özellikle sermiyorum

Üfff okurken ben yoruldum
Allah kolaylık versin
Bu kadar işin gücün arasında misafir de gelmeyiversin yahu

Ben de işten gelince toz aldım
Bulaşık makinesini boşalttım
Yemek yendi, çıkanları yine makineye yerleştirdim
Ortalık oyuncak dolmuş, onları topladım
Bir süre sonra aynı oyuncaklar yine geldi yine topladım :)

Üfff okurken ben yoruldum
Allah kolaylık versin
Bu kadar işin gücün arasında misafir de gelmeyiversin yahu
Misafiri ben cagirdim. Hatta gelmeyelim dediler israr ettim. Yoksa isin, gucun, cocugun arasinda yoruluyorum. Kafami dagitmaya ihtiyacim var. Zaten arkadaslarim gelecek. Vakit guzel gecince enerji topluyorum.

Herkese selam
Perşembe akşamı eve gelince buradan aldığım gaz ile dolabımı boşattım
Verilecekleri ayırdım
Kışa yeterince kıyafetim var almayı düşünmüyorum
Bugün de sabah çöp atarken içi dökülmeye başlayan yazlık ayakkabımı da çöpe attım
Bugün çamaşır yıkama kurutma kaldırma günü ilan ettim geri kalan zamanda da dinlenmeyi düşünüyorum

Selam kızlar
Ben çok yoruldum
Dün tadilat işi yaptık uzun zaman aldı
Temizlik bu güne kaldı
Topladım süpürdüm sildim
Yemek hazırlığı yaptım
Kızım uyudu
Çay keyfi yapıyorum

Annemle ablam geldi öğlen
Fazladan küçük halı vardı
4 çift ayakkabı verdim

Yok canım hiç öyle olmuyor ya arkadan gelen olunca büyükler küçülüyor. 10 yaşındaki oğlum utanmasa bana da bez tak dicek kız zaten hiç büyümeyen melek. Bakalım 4. gelince nolcak

Allah gücümüzü artırsın tüm annelerin.

Bana da çok canım da oldu işte geri veremedim

:)

kızlar dün fazla iş yapılmadı
ödev yapıldı bu günkü ödev
kendinize bir kahve yapın

Ay ben bu ödevi çok sevdim, içtim bile hemen

Resmen her dolabı açışımda gereksiz bişi var mı diye kontrol ederek kapatıyorum, belli ki ben bu işi elden bırakmayacağım

Çamaşırlar yıkandı, renkliler katlanıp yerine kalktı, beyazlar kuruyor, şimdi Evi bi makineleyip yemek için annemlere geçeceğiz, sabahta kızımın toplantısı vardı, bu kadar bölünmeye yine iyi hallettim her şeyi. Of enerjim de düşük bu ara.

Saçlarımı boyattım ama kestirmedim
Kahvemi kuaförde içtim
Sonra nikaha gittik
Şimdi yemek ve mutfakla günü kapatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…