Yaparım çok pratik oluyor
Sadece patlıcanı kızartıp koyuyorum aşırı pratik oluyor.
Sarımsak ayıklayıp koyuyorum. Yemek ve yoğurt için kolaylık
Bezelye ıspanak taze fasulye bamya koyarım.
Bezelye kalmıstır dimi ben de bezelye koydum birazcık çiğ gayet güzel oldu pişirince

Ben dedim sen yokken çok sıcaktır şimdi oralar diye

Günaydın kızlar

Ev ahalisi hala yatıyor bende kalktım kahvemi içiyorum

Bugün menümüzde belli
Adana kebap

Büyük kız bir sürü sipariş vermiş hiç soramadım ne aldın diye saçma sapan şeylerdir

Burası da çok değişik bir gün güneşli hatta sabah güneşli öğleden sonra yağmur yağıyor serin bayağı soğuk oluyor ben havasını sevdim
Adana da yanıyorduk
Bende yazı özlüyorum ama çok sıcak yaaa. Oraların havası ilk başta güzel geliyo ama bir süreden sonra sıkıcı olabiliyo
İnsan oğlu işte böyleyiz

Canım nerdesiniz şimdi siz? Oteldesiniz felan diye düşünmüştüm ben

Bende yazı özlüyorum ama çok sıcak yaaa. Oraların havası ilk başta güzel geliyo ama bir süreden sonra sıkıcı olabiliyo
İnsan oğlu işte böyleyiz
Olabilir büyük kızım mesela havasını çok beğenmedi tabi minicik şortlarla gezemiyor üşüyünce

Olabilir büyük kızım mesela havasını çok beğenmedi tabi minicik şortlarla gezemiyor üşüyünce
Ama özlemekte güzeldir yazları sıcak yerlere gidersiniz bişey olmaz. Ben çok severim her gün hava kapalı olsun yağmur yağsıın

Yüzmeden geldik. Çok yoruldum sanki ben yüzmüşüm gibi
Buz dolabını temizlemem lazım bir saate siparişler gelir. Yemek listesini de yaptım diğer hafta için. Oturdum kaldım öyle bi kahve yapan olsa da içsem

İspanyolca calışmaya basladım her gün azıcık çalışıyorum yılın başında karar vermiştim şimdi nasipmiş

Güle güle kullan canım renkler çok tatlı
Nude ve bordo benim fikrimdi. Pembe olanı kızımın isteği üzerine aldım. Sen al ben de sürerim dedi Yorumları da güzeldi.
Kendine ruj da aldırdı. Tam bir kız çocuğu
Şimdiden başladı kozmetik merakı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…