Bezelye kalmıstır dimi ben de bezelye koydum birazcık çiğ gayet güzel oldu pişirinceYaparım çok pratik oluyor
Sadece patlıcanı kızartıp koyuyorum aşırı pratik oluyor.
Sarımsak ayıklayıp koyuyorum. Yemek ve yoğurt için kolaylık
Bezelye ıspanak taze fasulye bamya koyarım.
Ben dedim sen yokken çok sıcaktır şimdi oralar diyeHoşbuldum
Hoşbuldum
Çok güzeldi, Madrid müze şehir gibiydi. Çok durağan sakin bir yaşam. Barselona İstanbul gibi daha modern kalabalık hareketli. Benim favorim Valensiya oldu, devasa bir tatil kasabası gibiydi.
Hediyelik şeyler aldım çoğunlukla. Çok uygun bir mağazası var, ordan herkese 2şer tişört aldım. Outletten kendime ve eşime gözlük aldım. Çocuklara oyuncaklar kendime çanta cüzdan vs işte ama hepsi uygundu gözlükler hariç aşırı pahalı bir alışveriş yapmadım.
Yemekler hayalkırıklığı oldu. Kahvaltı kültürleri bize asla uymuyor. Yemekleri de waow diyeceğim bir lezzeti yoktu maalesef.
Meşhur paellası annemin yaptığı domatesli pirinç pilavı
Alt yapı sorunu var sokaklar kötü kokuyor, o koku görüntüye asla uymuyordu.
Hava aşırı sıcaktı, 45 dereceyi gördük
Al hamra sarayı muhteşemdi
Yine olsa yine giderim ama
Çok çok sıcaktı, sıcağa alışkın olmasam bayılabilirdimBen dedim sen yokken çok sıcaktır şimdi oralar diye
Yaa buralar da çok sıcak dısarda durulacak gibi değilÇok çok sıcaktı, sıcağa alışkın olmasam bayılabilirdim
Memnun musun ben daha kullanmadım diğer siparişlerimi bekliyorumBenim ki de bundan
Burası da çok değişik bir gün güneşli hatta sabah güneşli öğleden sonra yağmur yağıyor serin bayağı soğuk oluyor ben havasını sevdimYaa buralar da çok sıcak dısarda durulacak gibi değil
Bugün biraz daha iyi ama
Bende yazı özlüyorum ama çok sıcak yaaa. Oraların havası ilk başta güzel geliyo ama bir süreden sonra sıkıcı olabiliyoBurası da çok değişik bir gün güneşli hatta sabah güneşli öğleden sonra yağmur yağıyor serin bayağı soğuk oluyor ben havasını sevdim
Adana da yanıyorduk
Canım nerdesiniz şimdi siz? Oteldesiniz felan diye düşünmüştüm benGünaydın kızlar
Ev ahalisi hala yatıyor bende kalktım kahvemi içiyorum
Bugün menümüzde belli
Adana kebap
Büyük kız bir sürü sipariş vermiş hiç soramadım ne aldın diye saçma sapan şeylerdir
Yok kız otelde değiliz müstakil çiftlik evi tuttuk büyük bahçeli filanCanım nerdesiniz şimdi siz? Oteldesiniz felan diye düşünmüştüm ben
Olabilir büyük kızım mesela havasını çok beğenmedi tabi minicik şortlarla gezemiyor üşüyünceBende yazı özlüyorum ama çok sıcak yaaa. Oraların havası ilk başta güzel geliyo ama bir süreden sonra sıkıcı olabiliyo
İnsan oğlu işte böyleyiz
Ama özlemekte güzeldir yazları sıcak yerlere gidersiniz bişey olmaz. Ben çok severim her gün hava kapalı olsun yağmur yağsıınOlabilir büyük kızım mesela havasını çok beğenmedi tabi minicik şortlarla gezemiyor üşüyünce
Oohh ne güzel canım afiyet olsunYok kız otelde değiliz müstakil çiftlik evi tuttuk büyük bahçeli filan
Biz mangal insanıyız
Bende çok severimAma özlemekte güzeldir yazları sıcak yerlere gidersiniz bişey olmaz. Ben çok severim her gün hava kapalı olsun yağmur yağsıın
Sağol canın benimOohh ne güzel canım afiyet olsun
Kaç gün kalacaksınız daha
Güle güle kullan canım renkler çok tatlıGüzel, kullanıyorum ben bir süredir.
Bugün de dayanamadım 3 oje aldım Gratisten
Eki Görüntüle 3616523
Nude ve bordo benim fikrimdi. Pembe olanı kızımın isteği üzerine aldım. Sen al ben de sürerim dediGüle güle kullan canım renkler çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?