Yaaa süper ben enzim peeling de tonikte kullanıyorum

Herkese günaydın

Çok şükür gelebildim
Yorgunluğu bir türlü atamadım. Bugün biraz daha iyi gibiyim. Özledim sizi

Sizler nasılsınız ?

Geçmişi okuyup geleyim

Tatil harcamaları sayılmıyordu değil mi
Ben de başladım

Hindistan cevizi yağım var nasıl kullanılıyor ?

@sarahconnor çamaşırlar tamam mı?

mikanda gezdi iyice he, ohh mis gibi oldu valla, darısı isteyen bizlere olsun, okuyosan mikan, bize de oraları görmeyi dile oralardan
Bunu yeni okudum, niyetinde olan herkesin gidip görmesini dilerim benim lise yıllarından beri hayalimdir Avrupa ülkelerini gezmek
Benim eşim de çok yoğun bu aralar
Yüzmeden geldik yemeği yaptım 10 buçukta rüya görüyo oluyorum hâlâ aynı
Ama sabah cok erken uyanıyoruz
Dün doğum günümdü 31 yaşıma girdim
Nice mutlu yaşlar dilerim canımm
Teşekkür ederim canım
Bilmiyorum ki canım yengeç olduğunu biliyorum ama kaç temmuzdu bilemedim Mikan gelse artık dimi amaaaa
Defne 7 Temmuz
Geldim geldim, hem çocuklarla özlem gidermece hem yorgunluğu atamamadan dolayı anca gelebildim
Mikan tatil sonrası çocukları ile hasret gideriyor herhalde.
Aynen onlarsız çok eksik hissettim ama beraber de gezilmez o ayrı mesele biraz daha büyümeleri lazım

Hava alanından direkt memlekete geldim, çocuklar da önden gelmişti. Önce eve gidip 2 gün uyusam iyiymiş ama Özlem ağır bastı tabi

Sağol canım

Kızlar bu sene kışlık hazırlık yapacak mısınız neler yapacaksınız? Ben ağustos sonu başlarım her şeyi çiğden koyacam gayet pratik oluyo
Turşu , sos , ezme yaparım bide

Kızlar bu sene kışlık hazırlık yapacak mısınız neler yapacaksınız? Ben ağustos sonu başlarım her şeyi çiğden koyacam gayet pratik oluyo
Turşu , sos , ezme yaparım bide
Yaparım çok pratik oluyor
Sadece patlıcanı kızartıp koyuyorum aşırı pratik oluyor.
Sarımsak ayıklayıp koyuyorum. Yemek ve yoğurt için kolaylık
Bezelye ıspanak taze fasulye bamya koyarım.

Günaydın
Hoş geldin canım
Hoşbuldum
Hosgeldin sayılmıyor
Nasıldı oralar, neler aldın ,yemekleri nasıldı
Hoşbuldum

Çok güzeldi, Madrid müze şehir gibiydi. Çok durağan sakin bir yaşam. Barselona İstanbul gibi daha modern kalabalık hareketli. Benim favorim Valensiya oldu, devasa bir tatil kasabası gibiydi.

Hediyelik şeyler aldım çoğunlukla. Çok uygun bir mağazası var, ordan herkese 2şer tişört aldım. Outletten kendime ve eşime gözlük aldım. Çocuklara oyuncaklar kendime çanta cüzdan vs işte ama hepsi uygundu gözlükler hariç aşırı pahalı bir alışveriş yapmadım.

Yemekler hayalkırıklığı oldu. Kahvaltı kültürleri bize asla uymuyor. Yemekleri de waow diyeceğim bir lezzeti yoktu maalesef.
Meşhur paellası annemin yaptığı domatesli pirinç pilavı

Alt yapı sorunu var sokaklar kötü kokuyor, o koku görüntüye asla uymuyordu.
Hava aşırı sıcaktı, 45 dereceyi gördük

Al hamra sarayı muhteşemdi

Yine olsa yine giderim ama

Son düzenleme:
Oh ne güzel
Fotoğraflarını gördüm yapılar çok güzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…