Günaydınerkencisin bugün
Beni de uyku tutmadı her sene anneme geldiğimde problem çıkaran akrabalarım yüzünden
Uyandım ama sonra tekrar uyudum.

Bu arada çok önceden kedileri sormuşsun
Getiremedim maalesef ama yemeğe başlamıştı
Mama bıraktım güvenlikte adam besleyeceğini söyledi
Eşim de dün iş için eve gitti iyiymiş gayet
Evet, onları çok dert etmiştin merak ettim ne yaptın diye.

Günaydın, ben o kitaptan çok şey öğrendim. Ve çok ağladım okurken, insan insanlığa olan inancını sorguluyor. Okuyunca yorumlarını bekliyorum
Güzel bir aşkla başlıyor bakalım nereye evrilecek. Mutlaka yazarım yorumumu.

Bodrumda salmakis otelinin önündeydik tekneyle
Denizi çok güzel
Konumu da çok iyi
Eğlenceliydi müzikleri
Yemek otel içi nasıl bilmiyorum ama
Kemer de bir otel bulduk bakalım akşam inceleyip karar vereceğiz. Dediğin otelde güzelmiş baktım

Selam kızlar dolabimdan giyiniyorum 23. Günündeyiz. Aslında giyinemiyorum dağıtmış olabilirim.
Dün arkadaşım elbise almış 2 hafta önce beğenip almamıştım birlikte gezerken. Öyle bir supriz oldu mutlu oldum

Tam aktif planlı olamıyorum.
Ama modumu yakalayıp geleceğim yakında.

Çok sıcak ordan kalkıp oraya yatıyorum bugün
Arada da dondurma yiyorum

Aksama ne yemek yapsam bilemiyorum.
Sebze yaparim buyuk ihtimal yanina pilav yapiyim kizim yemez. Et kavurma da eklerim. Ama et yaparsam esim sebze yemez ama yapmazsam kizim sadece pilav yer salata yapiyim.
Yeter 2 gun yeriz

Selam dışarısı yanıyor
Arkadaş evine çağırdı kahveye çocuklar da oynasın diye, oraya gittik bir buçuk saat sonunda kavgalar başlayınca kaçtık
2 büyük çöp poşeti giyim evine kıyafet götürdüm
2 büyük torba geri dönüşüme kağıt ve plastik attım
Bugünün dışarı görevleri tamamlandı
Dünden erişte ve yeşil mercimek yemeği var yanına çorba ekleyeceğim ama çok sıcak azıcık serinliyorum öncesinde
Evdeki malzemelerle yemek yapmaya devam
Marketten bol bol soda alıyoruz, buzlukta limonata var onu yapıyoruz tavsiye ederim baya kurtarıcı oluyor sadece suyla karıştırıp içiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…