GünaydınGünaydınnnn
Bu arada çok önceden kedileri sormuşsunGünaydınnnn
Düğün işi ne olduGünaydınerkencisin bugün
Beni de uyku tutmadı her sene anneme geldiğimde problem çıkaran akrabalarım yüzünden
Günaydın, ben o kitaptan çok şey öğrendim. Ve çok ağladım okurken, insan insanlığa olan inancını sorguluyor. Okuyunca yorumlarını bekliyorumBugün İncir Kuşlarını okumaya başladım.Mikan sen önermiştin burda.
Duruyor halaDüğün işi ne oldu
Uyandım ama sonra tekrar uyudum.Günaydınerkencisin bugün
Beni de uyku tutmadı her sene anneme geldiğimde problem çıkaran akrabalarım yüzünden
Evet, onları çok dert etmiştin merak ettim ne yaptın diye.Bu arada çok önceden kedileri sormuşsun
Getiremedim maalesef ama yemeğe başlamıştı
Mama bıraktım güvenlikte adam besleyeceğini söyledi
Eşim de dün iş için eve gitti iyiymiş gayet
Güzel bir aşkla başlıyor bakalım nereye evrilecek. Mutlaka yazarım yorumumu.Günaydın, ben o kitaptan çok şey öğrendim. Ve çok ağladım okurken, insan insanlığa olan inancını sorguluyor. Okuyunca yorumlarını bekliyorum
Kız allah korusun kötü bişey felan olur öyle dua etmeyelim ya da bütün detayları vererek olabilirDuruyor halayok mu düğüne gitmemek için yapılan bir dua filan
Ben de hayata tutunmaya çalısıyorum bi gayret çok sıcakGünaydınn, tatil sonrası hayata dönebilmeye çabalayanlarda ben
Nasıl geçti tatilGünaydınn, tatil sonrası hayata dönebilmeye çabalayanlarda ben
ayy çok güzeldi, yorulduk biraz ama hem keşif hem gezmek hem deniz muhteşem tabiki deNasıl geçti tatil
Kemer de bir otel bulduk bakalım akşam inceleyip karar vereceğiz. Dediğin otelde güzelmiş baktımBodrumda salmakis otelinin önündeydik tekneyle
Denizi çok güzel
Konumu da çok iyi
Eğlenceliydi müzikleri
Yemek otel içi nasıl bilmiyorum ama
Çok sıcak ordan kalkıp oraya yatıyorum bugünSelam kızlar dolabimdan giyiniyorum 23. Günündeyiz. Aslında giyinemiyorum dağıtmış olabilirim.
Dün arkadaşım elbise almış 2 hafta önce beğenip almamıştım birlikte gezerken. Öyle bir supriz oldu mutlu oldum
Tam aktif planlı olamıyorum.
Ama modumu yakalayıp geleceğim yakında.
En güzel aktivite.Çok sıcak ordan kalkıp oraya yatıyorum bugün
Arada da dondurma yiyorum
Soru çok zor çözemedimAksama ne yemek yapsam bilemiyorum.
Sebze yaparim buyuk ihtimal yanina pilav yapiyim kizim yemez. Et kavurma da eklerim. Ama et yaparsam esim sebze yemez ama yapmazsam kizim sadece pilav yer salata yapiyim.
Yeter 2 gun yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?