Son durum ne yangında, gece sönmüştür umarımTeşekkür ederim canım
İnşallah yazık heryer yanıyor yaa
Ölçülerini de yazar mısın?Limonların suyu sıkılıp şekerle karıştırılıp donduruluyor, yoğurt kabına koyup bir kaşık alıp suyla eritiyorsun sonra, baya bereketli bir içecek oldu
Çok üzüldüm canım, sen iyi misin? Kimse de bir şey yok değil mi?Kızlar kaza yaptım
Kırmızı ışıkda durdum arkadan kamyon vurdu
Adam tutanağa ikna olmadı
Babam geldi halletti
Şimdi eve geldik çok kötü durumdayım
Çok geçmiş olsun, nasıl durum umarım kontrol altına alınmıştırKızlar köyümüzde yangın çıktı yaa
Baya kötü durumda
Ormanın içi yanıyor
Böyle devam ederse köy içine de gelecek
Ülkemizin başı sağolsunGünaydın
Ben de anlamıyorum teknoloji ilerliyor ama temel sorunlara çözüm üretilemiyor
Mia- yıllar önce gerçek yaşam hikayesi bir film izlemiştim, orman yangınında çok mücadele veren bir ekibin hiçbiri yangından kurtulamamıştı. Çok etkilenmiştim. Yıllar sonra yine benzer şeyler yaşanıyor maalesef, başınız sağ olsun
Bulunca yazayımÖlçülerini de yazar mısın?
Keşke bize de gelsenDün arkadaşıma giderken elim boş gitmek istemedim, marketten gereksiz şeyler almak yerine evden annemin yaptığı 2 küçük kavanoz kahvaltılık sos ve menemen konservesi götürdüm kahve yanına da evde paketli çikolata vardı onu aldım
Hem elim boş olmadı hem kullanılacak şeyler götürmüş oldum hem de evden bir şeyler azaldı, arkadaşım da çok sevindi
Eskiden çok bilemezdim böyle şeyleri minimalist yaşam bana bu tarz şeyleri öğretti
Rüzgar çok mu? İnşallah hemen diner ve kontrol altına alınırKızlar gece sönmüştü yangın bir saat sonra yine başladı
Çok kötü durumda dua edin nolur
İnsanların inekleri tavukları kuzuları köpekleri var
Ormanda yanan hayvanlar ayrı
Buğday tarlalarımız yandı ve yanmaya devam ediyor
Hayırdır ne sıktı canınıSelam kızlar sular sabahtan beri yok zor bir gün oluyor.
Yemekte yapamadım o yüzden kahvaltı gibi hazırlarım artık.
Bugün keyfim yoktu hicbirseye odaklanamadim zaten.
Öyle genel sıcaklar tansiyonum düşüyor galiba.Hayırdır ne sıktı canını
Kitapta epey ilerledim. Yer yer gözlerim doldu ve başıma ağrılar girdiGünaydın, ben o kitaptan çok şey öğrendim. Ve çok ağladım okurken, insan insanlığa olan inancını sorguluyor. Okuyunca yorumlarını bekliyorum
Kitaba adını veren kısma gelmemişsindir daha orada özellikle ben çok ağladımKitapta epey ilerledim. Yer yer gözlerim doldu ve başıma ağrılar girdi
Çok geçmiş olsunÖyle genel sıcaklar tansiyonum düşüyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?