Günaydın

Ben de anlamıyorum teknoloji ilerliyor ama temel sorunlara çözüm üretilemiyor 😔

Mia- Mia- yıllar önce gerçek yaşam hikayesi bir film izlemiştim, orman yangınında çok mücadele veren bir ekibin hiçbiri yangından kurtulamamıştı. Çok etkilenmiştim. Yıllar sonra yine benzer şeyler yaşanıyor maalesef, başınız sağ olsun 🙏

Her yaz aynı şeyleri yaşıyoruz. Fakat bir çözüm bulamıyorlar. Bir tedbir alamıyorlar. Bir sürü hayvan telef oluyor. Bak bu son Eskişehir yangınında bir sürü görevli insan yandı. Yazık ya kimse canını yolda bulmadı😞

Günaydın

Ben de anlamıyorum teknoloji ilerliyor ama temel sorunlara çözüm üretilemiyor 😔

Mia- Mia- yıllar önce gerçek yaşam hikayesi bir film izlemiştim, orman yangınında çok mücadele veren bir ekibin hiçbiri yangından kurtulamamıştı. Çok etkilenmiştim. Yıllar sonra yine benzer şeyler yaşanıyor maalesef, başınız sağ olsun 🙏
Ülkemizin başı sağolsun
Problemler ortada ama çözüm yok.

Dün arkadaşıma giderken elim boş gitmek istemedim, marketten gereksiz şeyler almak yerine evden annemin yaptığı 2 küçük kavanoz kahvaltılık sos ve menemen konservesi götürdüm kahve yanına da evde paketli çikolata vardı onu aldım
Hem elim boş olmadı hem kullanılacak şeyler götürmüş oldum hem de evden bir şeyler azaldı, arkadaşım da çok sevindi✌🏻
Eskiden çok bilemezdim böyle şeyleri minimalist yaşam bana bu tarz şeyleri öğretti

Haftasonu annem ve ablam gelecek, yeni evde kirli sepeti yerine dolap istiyorum ablamın ihtiyacı varmış kirli sepetini ona ayırdım
3 kavanoz reçel kalmış o çok seviyor ona vereceğim
1 poşet oyuncak ayırdım evden gidecek
3 parça kıyafet ayırdım yeğenim için
Dolapta toz biber vardı acı, bizim çocuk olunca yenmiyor onları da anneme ayırdım
Bugün sürekli evde geziyorum daha ne gönderebilirim onlara diye

Kızlar gece sönmüştü yangın bir saat sonra yine başladı
Çok kötü durumda dua edin nolur
İnsanların inekleri tavukları kuzuları köpekleri var
Ormanda yanan hayvanlar ayrı
Buğday tarlalarımız yandı ve yanmaya devam ediyor

Dün arkadaşıma giderken elim boş gitmek istemedim, marketten gereksiz şeyler almak yerine evden annemin yaptığı 2 küçük kavanoz kahvaltılık sos ve menemen konservesi götürdüm kahve yanına da evde paketli çikolata vardı onu aldım
Hem elim boş olmadı hem kullanılacak şeyler götürmüş oldum hem de evden bir şeyler azaldı, arkadaşım da çok sevindi✌🏻
Eskiden çok bilemezdim böyle şeyleri minimalist yaşam bana bu tarz şeyleri öğretti
Keşke bize de gelsen 🤭

Kızlar gece sönmüştü yangın bir saat sonra yine başladı
Çok kötü durumda dua edin nolur
İnsanların inekleri tavukları kuzuları köpekleri var
Ormanda yanan hayvanlar ayrı
Buğday tarlalarımız yandı ve yanmaya devam ediyor
Rüzgar çok mu? İnşallah hemen diner ve kontrol altına alınır 🙏

Back
X