- 19 Şubat 2021
- 6.546
- 18.553
- 198
- 39
Rüzgar vardı canım ondan dolayı da uzun sürdü söndürmekRüzgar çok mu? İnşallah hemen diner ve kontrol altına alınır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rüzgar vardı canım ondan dolayı da uzun sürdü söndürmekRüzgar çok mu? İnşallah hemen diner ve kontrol altına alınır![]()
Şimdi durum nasıl?Rüzgar vardı canım ondan dolayı da uzun sürdü söndürmek
Evet oraya gelmedim.Kitaba adını veren kısma gelmemişsindir daha orada özellikle ben çok ağladım
Çok yakın zamanda yaşanmış olması ayrı sarsmıştı beni
Şuan soğutma devamŞimdi durum nasıl?
Kitabı bitirdimKitaba adını veren kısma gelmemişsindir daha orada özellikle ben çok ağladım
Çok yakın zamanda yaşanmış olması ayrı sarsmıştı beni
ay harikasın, bana gelen misafirim; çikolata/kurabiye yerine böyle bir şey getirse bayılırımdım valla, çok güzel düşünmüşsün eline sağlık.Dün arkadaşıma giderken elim boş gitmek istemedim, marketten gereksiz şeyler almak yerine evden annemin yaptığı 2 küçük kavanoz kahvaltılık sos ve menemen konservesi götürdüm kahve yanına da evde paketli çikolata vardı onu aldım
Hem elim boş olmadı hem kullanılacak şeyler götürmüş oldum hem de evden bir şeyler azaldı, arkadaşım da çok sevindi
Eskiden çok bilemezdim böyle şeyleri minimalist yaşam bana bu tarz şeyleri öğretti
Beğenmene sevindim, sarsıcı ve akıcı bir kitap gerçekten. Kitap kulübümüzde tavsiye üzerine okumuştum ben deKitabı bitirdim
Bahsettiğin bölümü şimdi idrak ettim. Orayı öncesinde okumuştum. Orda da kötü oldum zaten. Kitap hiç sıkmadı, aksine okudukça okuttu kendini. Sağol tavsiyen için.
Bin Muhteşem Güneşi de anımsattı bana.
Nice yaşları olsunGünaydın kızlar, nasılsınız? dün kızımın doğum günüydü, geçen sene çok sevdiği kore mutfağına gitmiştik hep birlikte, benim en güzel doğum günümdü yine gidelim dedi, japon mutfağına gittik, güzelce yedi suşileriniben pek açık değilim yeni tatlara ama kızım babası gibi çok seviyor bir şeyleri deneyimlemeyi. sonra da bi tatlı yiyip mumlarımızı üfledik günü tamamladık. tüm yavrularımızın yolları bahtları açık olsun inşallah. hepsinin karşısına güzel insanlar çıksın.
ay harikasın, bana gelen misafirim; çikolata/kurabiye yerine böyle bir şey getirse bayılırımdım valla, çok güzel düşünmüşsün eline sağlık.
Doğum günü kutlu olsunGünaydın kızlar, nasılsınız? dün kızımın doğum günüydü, geçen sene çok sevdiği kore mutfağına gitmiştik hep birlikte, benim en güzel doğum günümdü yine gidelim dedi, japon mutfağına gittik, güzelce yedi suşileriniben pek açık değilim yeni tatlara ama kızım babası gibi çok seviyor bir şeyleri deneyimlemeyi. sonra da bi tatlı yiyip mumlarımızı üfledik günü tamamladık. tüm yavrularımızın yolları bahtları açık olsun inşallah. hepsinin karşısına güzel insanlar çıksın.
ay harikasın, bana gelen misafirim; çikolata/kurabiye yerine böyle bir şey getirse bayılırımdım valla, çok güzel düşünmüşsün eline sağlık.
Buradayım canım depresyonun eşiğinde dolanıyorumScss94 neredesin? buraları sen açardın sabahları.
Doğum günü kutlu olsun canımGünaydın kızlar, nasılsınız? dün kızımın doğum günüydü, geçen sene çok sevdiği kore mutfağına gitmiştik hep birlikte, benim en güzel doğum günümdü yine gidelim dedi, japon mutfağına gittik, güzelce yedi suşileriniben pek açık değilim yeni tatlara ama kızım babası gibi çok seviyor bir şeyleri deneyimlemeyi. sonra da bi tatlı yiyip mumlarımızı üfledik günü tamamladık. tüm yavrularımızın yolları bahtları açık olsun inşallah. hepsinin karşısına güzel insanlar çıksın.
ben listeme ekledim, merak ettim bu kitabı.Beğenmene sevindim, sarsıcı ve akıcı bir kitap gerçekten. Kitap kulübümüzde tavsiye üzerine okumuştum ben de
Nice yaşları olsun![]()
çok teşekkür ederim kızlar.Doğum günü kutlu olsunnice mutlu yaşlara
ayy çok haklısınn, bizim buralarda yanıyo ve esmiyo hiç, sabah üzerimi giyinmek bile gelmiyo içimden, en ince ne varsa onu buluyorum dolaptan, yazlık elbiseler falan duruyo öylece sıcakta hiç çekemem valla.Buradayım canım depresyonun eşiğinde dolanıyorumev kontrolümden cıktı çok sıcak
45 derecede bidaha misafir kim olursa kibarca reddetmek lazımisilik oldum hep
![]()
yaa çok tatlış oğluşun, benim kızımın tamm damak tadı, o sosları falan yapıyor kendi kendine evde, kahvaltı dahil her daim yer yani, adlarını bilemiyorum ben bir sürü bişi sayıyor valla.Doğum günü kutlu olsun canım
Sushi benim oğlum da denedi sevmedi Japonya'ya tasınacaktı vazgeçtim diyo
Ben hiç denemedim yiyemem![]()
Susuz hayat çok zorGünaydın kızlar 9 da bahçeden gelen seslerle uyandım garaj yaptırıyoruz.
Dünde yatıyordum miyav miyav sesler duydum bir bakıyım dedim kızımın kedisi gelmiş ve yavrularını da getirmiş kızım hep diyordu yavruları var diye ama hiç görmemiştik tabi.
Mama almıştık aşağıya indik. Güzel geçti
Sular gelmedi tabi mutfak berbat halde ahlele ahlelas sabah baktım incecik akıyor su. Cabalayacagim.
Ay sonu kitap siparişi vereceğim evdeki kitaplar sarmıyor. Serum da alacaktım bu ay bakalım butcem ne durumda.
Birde dolap yaptirmaktan vazgeçtim. 4 yıla kadar merkeze tasinacagiz yeni eve yaptırırım diye düşündüm.
Evet Afrikada bazı ülkelerde kadınlar hiç bişey giymiyo ya görmüştüm belgeselde cok hak verdim onlaraayy çok haklısınn, bizim buralarda yanıyo ve esmiyo hiç, sabah üzerimi giyinmek bile gelmiyo içimden, en ince ne varsa onu buluyorum dolaptan, yazlık elbiseler falan duruyo öylece sıcakta hiç çekemem valla.
yaa çok tatlış oğluşun, benim kızımın tamm damak tadı, o sosları falan yapıyor kendi kendine evde, kahvaltı dahil her daim yer yani, adlarını bilemiyorum ben bir sürü bişi sayıyor valla.
Taşınma planı varsa bence de ertelemek mantıklı canım gönlünüze göre olsun inşallahGünaydın kızlar 9 da bahçeden gelen seslerle uyandım garaj yaptırıyoruz.
Dünde yatıyordum miyav miyav sesler duydum bir bakıyım dedim kızımın kedisi gelmiş ve yavrularını da getirmiş kızım hep diyordu yavruları var diye ama hiç görmemiştik tabi.
Sular gelmedi tabi mutfak berbat halde ahlele ahlelas sabah baktım incecik akıyor su. Cabalayacagim.
Ay sonu kitap siparişi vereceğim evdeki kitaplar sarmıyor. Serum da alacaktım bu ay bakalım butcem ne durumda.
Birde dolap yaptirmaktan vazgeçtim. 4 yıla kadar merkeze tasinacagiz yeni eve yaptırırım diye düşündüm.
İlk siparisin benim dediğim kitap olsun adını unuttum kız hangi kitabı demiştimGünaydın kızlar 9 da bahçeden gelen seslerle uyandım garaj yaptırıyoruz.
Ajandaya bakıyım ilk sıraya yazmıştımİlk siparisin benim dediğim kitap olsun adını unuttum kız hangi kitabı demiştim![]()