Beğenmene sevindim, sarsıcı ve akıcı bir kitap gerçekten. Kitap kulübümüzde tavsiye üzerine okumuştum ben de
IMG_5801.webp
Bunu da sıraya aldım. Suada’nın oğlu Amir.. devam niteliğinde. Bir sonraki kitap siparişimde alırım artık.

Günaydın kızlar, nasılsınız? dün kızımın doğum günüydü, geçen sene çok sevdiği kore mutfağına gitmiştik hep birlikte, benim en güzel doğum günümdü yine gidelim dedi, japon mutfağına gittik, güzelce yedi suşilerini :KK68: ben pek açık değilim yeni tatlara ama kızım babası gibi çok seviyor bir şeyleri deneyimlemeyi. sonra da bi tatlı yiyip mumlarımızı üfledik günü tamamladık. tüm yavrularımızın yolları bahtları açık olsun inşallah. hepsinin karşısına güzel insanlar çıksın.

ay harikasın, bana gelen misafirim; çikolata/kurabiye yerine böyle bir şey getirse bayılırımdım valla, çok güzel düşünmüşsün eline sağlık.
Doğum günü kutlu olsun, nice mutlu yaşlar🎉

Günaydın kızlar, nasılsınız? dün kızımın doğum günüydü, geçen sene çok sevdiği kore mutfağına gitmiştik hep birlikte, benim en güzel doğum günümdü yine gidelim dedi, japon mutfağına gittik, güzelce yedi suşilerini :KK68: ben pek açık değilim yeni tatlara ama kızım babası gibi çok seviyor bir şeyleri deneyimlemeyi. sonra da bi tatlı yiyip mumlarımızı üfledik günü tamamladık. tüm yavrularımızın yolları bahtları açık olsun inşallah. hepsinin karşısına güzel insanlar çıksın.

ay harikasın, bana gelen misafirim; çikolata/kurabiye yerine böyle bir şey getirse bayılırımdım valla, çok güzel düşünmüşsün eline sağlık.
Nice yılları olsun sağlıkla 🎉🎉🎉🎉
Oğlum da aynı öyle babası gibi, midye kokoreç yiyor şok oluyor görenler 😅 genetik aktarım diyorum artık 😬

Dün arkadaşıma giderken elim boş gitmek istemedim, marketten gereksiz şeyler almak yerine evden annemin yaptığı 2 küçük kavanoz kahvaltılık sos ve menemen konservesi götürdüm kahve yanına da evde paketli çikolata vardı onu aldım
Hem elim boş olmadı hem kullanılacak şeyler götürmüş oldum hem de evden bir şeyler azaldı, arkadaşım da çok sevindi✌🏻
Eskiden çok bilemezdim böyle şeyleri minimalist yaşam bana bu tarz şeyleri öğretti
Ah çok akıllıca.
Ben de yazdan ürünleri fazladan yapıp hediyeleşmeyi çok severim. Kırmızı biber nane kurutup öğütürüm. Ailemiz arıcı bal hep olur. En olmadı Çerez hazırlatırım, çekirdek, kuru üzüm, sarı leblebi üçlüsüne bayılırım.

Nice güzel yaşlara iyi ki doğmuş💐❤️

Ben de çok severim afiyet olsun benim yerime de yesin

Bugün evi toparladım ve birazdan dolma yapacağım su az aktığı için duş alma kısmı sıkıntılı kovaya doldurup birseyler yapacağım yemeği yapıyım önce Aşkı memnu eşliğinde 🙃

Back
X