İçini ferah tutTeşekkür ederim
Cezalar kaza hepsi üst üste geldi çok üzgünüm
Nasıl böyle oldu anlamıyorum
Perşembe istanbula gideceğim vize için
İnşallah kazasız belasız gidebilirim
Ben de gitmedim ve gitmek çok isterim, şehitlikleri falan gezip görmek.Ben de Çanakkale’ye gitmedim henüz hiç bilmiyorum
Çok güzel canım biz gezmek için gitmiştik fırsatınız olursa gidin bir gün inşallahBen de Çanakkale’ye gitmedim henüz hiç bilmiyorum
Hayırlı olsun canım çoğu yerde elektrik su kesintisi var galibaBugün klimamız takıldı çok şükür. Ama bilin bakalım ne oldu? Yine elektrik kesildi. Sadece yarım saat çalıştırabildik. Tek tesellim adamlar çalışırken kesilmemiş olması. Elektrik kurumu yine her arayışımızda ileri bir saat veriyor. Tüllerim de çamaşır makinesinde kaldı
Ben de çok istiyorum. Okul gezisi yapacaktık bu sene uzak olunca sayı çıkmadı gelemedik. Çocuklar biraz büyüsün beraber geliriz oralara inşallah onlar da görsün bilsin istiyorum. Derslerde anlatılınca çok merak ediyor zaten çocuklar daBen de gitmedim ve gitmek çok isterim, şehitlikleri falan gezip görmek.
Öyle düşünmeye çalışıyorum yarın çıkacağım yolaS sarahconnor çok geçmiş olsun, üst üste geldi bu aralar.. sen yine de olumlu düşün bağlantı kurma aralarında, güzel şeyler kapıdadır
Yaa ben de alırım o zaman ayda bir alırız
Mikan ispanya nasıldı beğendin miBen de Çanakkale’ye gitmedim henüz hiç bilmiyorum
geçmiş olsun canımTeşekkür ederim
Cezalar kaza hepsi üst üste geldi çok üzgünüm
Nasıl böyle oldu anlamıyorum
Perşembe istanbula gideceğim vize için
İnşallah kazasız belasız gidebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?