Bugün rujlarim gelecek yarı fiyatına aldım mesela her yıl bu indirimi takip edeceğim.
Serum vs baktım dün toplamda çok yüksek fiyata geliyor indirime girdikçe alacağım. İhtiyaç ama acil değil.
Az öz ve kaliteli seçmeye çalışıyorum.
Bir kıyafete bakarken etiket okumaya başladım.
Birkaç marka belirledim. İhtiyacım oldukça önce oralara bakacağım. Birde alacağım ürünü kaç kere giyerim nasıl kombinlerim bunları düşünüyorum.
Takı alırken altın veya gümüş harici almak istemiyorum belki inci alabilirim küçük model.
Uzun yıllar kullanılır hemde değeri korunan şeyler.
Dogal taşlar da olabilir mesela. Ama işte gerçek olup olmadığını nasıl bileceğim
Kirmizi boncuklu kolyem var onuda seviyorum
Diğer imitasyon şeyleri takmak istemiyorum. Böyle 3 kolyem var dolap bekliyor yakında elerim.

Eskiden olsa borç taksit bir şekilde alırdım ama sonra zorlanırdım. Ne gerek var. Anlık heveslerle sadece dolaplar doluyor.

Birde gelir hep var olmayinca bir sekilde cabalayip mucadele emek verilir giderleri yönetmek bizim elimizde.
Siz harcadıkça o firmalar kazancınıza ortak oluyor. Böyle düşününce harcamak istemiyorum o yüzden ihtiyaca yönelik yapın alışverişinizi iyi ürünler seçin yıllar sonra pamuklu keten ürün bulmak zor olacak. Aldığınız her ürünü iyi kullanın uzun ömürlü olsun.

Çok haklısın, ben de kumaş türüne mutlaka bakıyorm, her şey polyester olmuş özellikle üst giyimde polyester olmamasına çok ediyorum. Alt giyim de kalıbı çok beğenirsem aldığım oluyor. Marka şeylerin polyester ürünlerini almaktansa adı duyulmamış markaların pamuklu ürünlerini tercih ediyorum artık. Bu bilinç burda gelişti sayenizde. Önceden sadece modele bakardım aklıma gelmezdi

Evet pantolon ve jean de polyester karışımı olabilir diz yapmaması için.
Kalite diyince zaten marka demek değil ama keten ve pamuklu ürünlerde bazı markalar daha ön planda. Bazı markalar dışında birçok firma seri üretime talep gösteriyor tekstil fabrikasına gidip sipariş veriyor ama markası yüzünden 3 kat daha pahalı aynı kumaş aynı fabrika giderim uygun fiyatlisini alırım. Bazı ürünlerde etiket okumak yeter.

Dışarıya çıktım işlerimi yaptım, geldim.
Dün dolabimi toplarken 2 elbisemi gördüm fazlaca uzun oldukları için giymiyordum onları tadilata verdim. Yarın gidip alacağım.
Yavaş yavaş dolabımı elden geçiriyorum.

Arada demirbaş sayımı yapmak iyi oluyor
Baktım ayırdım attım bayadır kullanmadığım aydınlatıcı, rimel kalem bi tane kapatıcı oksitlenmiş attım
Ruj atıyodum hiç yakısmıyo şeftali tonları chatGpt ye sordum atma allık olarak kullan dedi denedim çok güzel oldu gerçekten

Aydınlatıcı da metalikti illa atma diye tutturdu ikna edemedi beni

Son düzenleme:
Oh eline sağlık iyi olmuş işte hem ruj değerlenir hemde bitmis olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…