Çok haklısın, ben de kumaş türüne mutlaka bakıyorm, her şey polyester olmuş özellikle üst giyimde polyester olmamasına çok ediyorum. Alt giyim de kalıbı çok beğenirsem aldığım oluyor. Marka şeylerin polyester ürünlerini almaktansa adı duyulmamış markaların pamuklu ürünlerini tercih ediyorum artık. Bu bilinç burda gelişti sayenizde. Önceden sadece modele bakardım aklıma gelmezdiBirde gelir hep var olmayinca bir sekilde cabalayip mucadele emek verilir giderleri yönetmek bizim elimizde.
Siz harcadıkça o firmalar kazancınıza ortak oluyor. Böyle düşününce harcamak istemiyorumo yüzden ihtiyaca yönelik yapın alışverişinizi iyi ürünler seçin yıllar sonra pamuklu keten ürün bulmak zor olacak. Aldığınız her ürünü iyi kullanın uzun ömürlü olsun.
Evet pantolon ve jean de polyester karışımı olabilir diz yapmaması için.Çok haklısın, ben de kumaş türüne mutlaka bakıyorm, her şey polyester olmuş özellikle üst giyimde polyester olmamasına çok ediyorum. Alt giyim de kalıbı çok beğenirsem aldığım oluyor. Marka şeylerin polyester ürünlerini almaktansa adı duyulmamış markaların pamuklu ürünlerini tercih ediyorum artık. Bu bilinç burda gelişti sayenizde. Önceden sadece modele bakardım aklıma gelmezdi
Sağol canım evet çok güzel bence de
Ben de Çanakkale’ye gitmedim henüz hiç bilmiyorumSağol canım evet çok güzel bence de
Çanakkale'ye mi gitsek diye düşündük ama hiç bir yeri bilmiyoruz
Arada demirbaş sayımı yapmak iyi oluyorOhh ne güzel çekmeceyi gözden geçiresim geldi görünce
Ben orda okudum en güzel yıllarım orada geçti çok çok güzel bir şehirSağol canım evet çok güzel bence de
Çanakkale'ye mi gitsek diye düşündük ama hiç bir yeri bilmiyoruz
Baktım ayırdım attım bayadır kullanmadığım aydınlatıcı, rimel kalem bi tane kapatıcı oksitlenmiş attımArada demirbaş sayımı yapmak iyi oluyor
Evet canım çok güzel gerçekten bir günde bitirememiştik gezmeyi başka zaman yine gideriz inşallahBen orda okudum en güzel yıllarım orada geçti çok çok güzel bir şehir
Oh eline sağlık iyi olmuş işte hem ruj değerlenir hemde bitmis olurBaktım ayırdım attım bayadır kullanmadığım aydınlatıcı, rimel kalem bi tane kapatıcı oksitlenmiş attım
Ruj atıyodum hiç yakısmıyo şeftali tonları chatGpt ye sordum atma allık olarak kullan dedi denedim çok güzel oldu gerçekten
Geçmiş olsunBen yine kırmızı ışık cezası yedim yaw
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?