Çok beğendim, her şehri bir karaktere sahip ayrı güzelMikan ispanya nasıldı beğendin mi
Bizde gideceğiz
Hayırlı olsun kitaplarınKitaplarım bunlar
Sarı yüz çok satanlarda. Diğerini bilmiyorumKitaplarım bunlar
Tamam canım söylerim çok ince bir kitapmış diğeri konusuna biraz baktım dikkatimi çekti. Bu arada Sineklerin Tanrısını okuyamadım sonra bi'daha bi denerimSarı yüz çok satanlarda. Diğerini bilmiyorum
Oku bakalım beğenecek misin?
Beğenirsen bize de söyle
Neden? Beğenmedin mi?Tamam canım söylerim çok ince bir kitapmış diğeri konusuna biraz baktım dikkatimi çekti. Bu arada Sineklerin Tanrısını okuyamadım sonra bi'daha bi denerim
Sağol canım o kitabı da listeme almıstım erteledim bayadır.Hayırlı olsun kitapların
Ben hala Huzurlu Ebeveyn Mutlu Çocuk kitabını okuyorum. Bakış açımı baya değiştirdi, nerde hata yapıyorum sorusuna cevap buldum diyebilirim
Çocuk kitabı okuyor gibi hissettim sıkıldım okurken ama sonra tekrar dönüp okumayı denerim daha başlar başlamaz sıkıldımNeden? Beğenmedin mi?
Ben de beğenmemiştim biliyorsun.Çocuk kitabı okuyor gibi hissettim sıkıldım okurken ama sonra tekrar dönüp okumayı denerim daha başlar başlamaz sıkıldım
Teşekkür ederimgeçmiş olsun canım
Evet acaba sen sevmedin diye mi sevmedim ben de ön yargılı başlamış olabilirimBen de beğenmemiştim biliyorsun.
sıkıla sıkıla okudum
Canım çok geçmiş olsun yarın dikkatli dikkatli sür tamam mıTeşekkür ederim
Yok gerçekten sıkıcıEvet acaba sen sevmedin diye mi sevmedim ben de ön yargılı başlamış olabilirim
Eşim de diyor bak bu kırmızı ışık bunda duruyoruz tamam mıCanım çok geçmiş olsun yarın dikkatli dikkatli sür tamam mı
Evet canım onu söylediler inşallah hayırlısıyla bakalım çıktık yolaÇok beğendim, her şehri bir karaktere sahip ayrı güzel
Hırsızlık çok oluyor ona dikkat edin iyi gezmeler
SelamSelam hanımlar
Hepiniz iyi misiniz?
Ben de iyiyim canlar,Selamsen nasılsın neler yapıyosun bayadır yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?