Kolay gelsin mia
Neler yaptın?
Sağol
Nevresimleri değiştirdim makineye attım.
Sonra mutfakta bulaşık makinesini çalıştırdım
Salona robot süpürgeyi koydum. Evde böyle işlevsel herseyi başta çalıştırıyorum
Sonra toparlama işleri yaptım çöpü attım.
Oda oda süpürüp sildim. Balkonu yıkadım.
Ara verip markete gittim.
2 makine de camasir yıkandı.
Wc banyo temizledi. Kızım duşa girip çıktı bende o sırada bakım ürünlerimi düzenledim. Detaylarla uğraştım şimdi kendimi banyoya atacağım.

Akşama makarna ve salata yapacağım.
Sonra biraz planlama yaparım.

döndünüz mü tatilden?

Kolay gelsin

Bir tane kargo iadesi var kareli defterler küçük geldi onları iade edip büyük boy sipariş vereceğim. Bir sürü kurşun kalem aldım 1. dönemi atlatır uçlu kalem sevmiyor ahsap kalemde çabuk bitiyor. Tatile ay sonu gideceğimiz için eksik telaşı da olmasın dedim.
Kargoyu hazırladım
Çamaşırları makineye attım son.
Yatağımı topladim
Bulaşık makinesini boşalttım.
Çayımı içiyorum
Kızım uyanınca kahvaltı yaparız.
Camasir katlarim
Sonra çarşıya gitme durumu var gitmezsek buzdolabini düzenlemek istiyorum
Bahçeden gelen sebzeleri dondurucuya koyarım.
Yavaş yavaş yaparım. Hem yemek yaparım o sırada.

Selam kızlar
Kv güne gidecekmiş Eylül de bir tane arkadaşıyla iyi anlaşmıştı gelmek isterse gidelim dedi kızımda hazırlandı onu götürdüm geldim.
Çamaşır işlerine başlayacağım. Dizi açıp izlerim bir yandan
İşte böyle sakin ama belirli birkaç iş olsa çok rahat oluyor.

Ben de ondan istiyorum ev çok fena erzakları gözden geçireyim dedim kuskus döküldü hemde her yere
Neyse bu kaos ortamı çok sürmez yakında biter diye düşünüyorum
Haftaya da tek tek detaylı temizlik yapmaya başlıycam dolap içleri ,bulaşık makinesi ,camaşır makinesi, fırın . Bugün çamaşırları bazanın altını yapıyorum. Bir sürü şey cıkardım bazadan. Oğlumun odasını yaparım bu hafta camları okul acılana kadar ellemem

Harika yazmışsınız
Ne kadar düzenli sakin bir hayat okudum
Düzenli zaman zaman ama inanın sakin değil :) Rutinde ilerlemek hep ekstra çaba gerektiriyor. Erken kalkmak , aile fertlerine kahvaltı işe yemek hazırlamak, sabah telaşımla zaten yorulmuş oluyorum . ama hayat böyle bir yer yorgunluk olmadan olmuyor biçok şey. Ama olsun razıyız durumdan hamd olsun :)
Tebrik ederim oldukça etkili adımlar atıyorsunuz
Eyvallah :)
Alışveriş detoksu yapıyoruz çünkü dolabımızı daha verimli kullanıyoruz
Dolabimizda neler eksik neler fazla bu şekilde daha net degerlendiriyoruz
Hemde bütçe yönetimi için etkili bir sistem oluyor
Bunca reklama çeldiriciye rağmen dik durabilmek ciddi bir odaklanma gerektirir tebrik ederim sizleri. :) ben de dolabımdan giyiniyorum bir süredir. Ayakkabı ihtiyacım var normalde yaz için ancak almadım; sonra bi baktım ihtiyaç değil istekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…