Günaydın kızlar
Bu gün arkadaşım gelecek. Evi akşamdan toplamıştım eşim gidince süpürge yapacağım. İki çeşit de ikram hazırlayacağım. Zaten iki kişiyiz yeter sanırım.

Ooo ben de mi kraliçe olacağım yakışır dimi bana da

Hedefi büyük tutmak lazım:))

Şaka bir yana benim niyetim peşinat biriktirip marka projelerden ev alıp, bittiğinde satmak. Sattıktan sonra o parayı daha büyük bir ev için peşinat yapmak ve yine proje bitiminde satmak. 1+1 ile başlarım, devamı gelir inşallah.

40 yaşımdan sonra bu şekilde para kazanıp maaştan bağımsızlaşmayı istiyorum. 58’e kadar çalışamayacağım yahu

Mantıklı aslında bu tarz al sat yapmak
ben eskişehirden apart alsam o bana yetecek :)

Mantıklı aslında bu tarz al sat yapmak
ben eskişehirden apart alsam o bana yetecek :)
O da mantıklı. Bu ülkede ev veya dediğin gibi apart alıp bir süre elinde tutup satmak iyi para kazandırıyor ç. Sadece neyin değerleneceğini kestirmek lazım. Bir de ben kiracı ile falan uğraşmak istemiyorum.

Dün evde iş yapmadım ama çok ayıklama yaptım.

görev sonucu 40 parça eşya elemiştim. çorap üst iç giyim.
+ 2 nevresim 11 koltuğun yastık kılıfı 2 küçük yastık
maşa, kurutma mak o büyük yuvarlak başı birçok minik kutu vs. gitmiş oldu.

Bizim ek gelirimiz tarım ve hayvancılık.
evden gelecek kirada benim aylık masrafımı karşılar gibi düşündük.
ilerisi içinde iyi yatırım hemde.

hergün dinlediğim müziklerden biri ben sevdim :)
altında yazılan açıklama kısmını okuyun mutlaka derim.

Günaydın,

Ev kıyafeti olarak eski tişörtlerimi falan kullanıyordum. Artık giyilemez hale geldiler. Ben de kendime internetten ev kıyafeti siparişi verdim. 2 tane taytlı, uzun kollu penye üstü olan takım, 2 tane de kapri, kısa kollu bluzlu takım aldım. Dün akşam geldiler. Ben de bu sabah ev kıyafeti olana kullandığım bütün kıyafetleri çok yıprandıkları için bir poşete koyup çöpün yanına bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…