Ben normal fırınımı da sildim mikrodalgamı daNormal fırın deseydiniz silerdimniye exra iş veriyosun ki
Süper iyi okumalar.konmari kitabım geldi
kahvede yollamışlar
böyle incelikleri seviyorum.
Sen de kurbana olursun canım istersen yaparsın
ben kesin olamam.
Oooo gayrimenkul kraliçesi çok havalıHedefim sensin mavimli:))
Gayrimenkul kraliçesi olacağım senin gibi
İstanbul’da iki ev kraliçelik ünvanı için yeterli:)dur yahu o kadar da değil. hepi topu iki evim var istanbulda. yakında berlinde de olabilir ama
Sen de gel, apartman dikelim beraberOooo gayrimenkul kraliçesi çok havalı
Sen de gel, apartman dikelim beraber
Ooo ben de mi kraliçe olacağım yakışır dimi bana daSen de gel, apartman dikelim beraber
Bendeeee
Ooo ben de mi kraliçe olacağım yakışır dimi bana da
Hedefi büyük tutmak lazım:))
Şaka bir yana benim niyetim peşinat biriktirip marka projelerden ev alıp, bittiğinde satmak. Sattıktan sonra o parayı daha büyük bir ev için peşinat yapmak ve yine proje bitiminde satmak. 1+1 ile başlarım, devamı gelir inşallah.
40 yaşımdan sonra bu şekilde para kazanıp maaştan bağımsızlaşmayı istiyorum. 58’e kadar çalışamayacağım yahu
O da mantıklı. Bu ülkede ev veya dediğin gibi apart alıp bir süre elinde tutup satmak iyi para kazandırıyor ç. Sadece neyin değerleneceğini kestirmek lazım. Bir de ben kiracı ile falan uğraşmak istemiyorum.Mantıklı aslında bu tarz al sat yapmak
ben eskişehirden apart alsam o bana yetecek :)
O da mantıklı. Bu ülkede ev veya dediğin gibi apart alıp bir süre elinde tutup satmak iyi para kazandırıyor ç. Sadece neyin değerleneceğini kestirmek lazım. Bir de ben kiracı ile falan uğraşmak istemiyorum.
Dinledim ama açıklama görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?