Günaydın,
Ev kıyafeti olarak eski tişörtlerimi falan kullanıyordum. Artık giyilemez hale geldiler. Ben de kendime internetten ev kıyafeti siparişi verdim. 2 tane taytlı, uzun kollu penye üstü olan takım, 2 tane de kapri, kısa kollu bluzlu takım aldım. Dün akşam geldiler. Ben de bu sabah ev kıyafeti olana kullandığım bütün kıyafetleri çok yıprandıkları için bir poşete koyup çöpün yanına bıraktım.
Kız çok merak etim evini ya ne çok eşyan varEki Görüntüle 2198934
Hurcu annem boşaltıp geri veriyor. büyük poşet bulamadığımdan evde görevi önemli :)
Vay helal olsun sana beBen normal fırınımı da sildim mikrodalgamı da
Hedefi büyük tutmak lazım:))
Şaka bir yana benim niyetim peşinat biriktirip marka projelerden ev alıp, bittiğinde satmak. Sattıktan sonra o parayı daha büyük bir ev için peşinat yapmak ve yine proje bitiminde satmak. 1+1 ile başlarım, devamı gelir inşallah.
40 yaşımdan sonra bu şekilde para kazanıp maaştan bağımsızlaşmayı istiyorum. 58’e kadar çalışamayacağım yahu
Kız çok merak etim evini ya ne çok eşyan var
Günaydın kizlar dün yapılan işler
Kahvaltı yapıldı vestiyeri silindi wc yıkandı ödev yapıldı bulaşık makinesi
Doldurulup çalıştırıldı namaz kılındı
Sonra kızım aradı torunum için sana bırakacak servis dedi onu almaya
İnerken çöp atıldı gelince ona bir şeyler indirdim beraber yedik
Yemek yaptim eşim götürdü fırına
Kızım gelince pazara gitik geldik yemek yenildi alınan eşyaları yerleştirdim bulaşık makinasını doldurdum tam dolmayınca bu sabah
Çıkanlarda katacağım ödev bu gün yatak örtüsü yıkamak olsun
Ben de çalışmayacağım 58e kadar. Zaten şimdi de çalışmıyorum ya :) ama gene çalışacağım burda üniversitede pozisyon olursa. Üniversite iyi. Çalışmak da iyi, köle gibi değil tabi. İnsan kendine, sevdiklerine, hobilerine zaman ayırabiliyorsa neden olmasın diyorum.Hedefi büyük tutmak lazım:))
Şaka bir yana benim niyetim peşinat biriktirip marka projelerden ev alıp, bittiğinde satmak. Sattıktan sonra o parayı daha büyük bir ev için peşinat yapmak ve yine proje bitiminde satmak. 1+1 ile başlarım, devamı gelir inşallah.
40 yaşımdan sonra bu şekilde para kazanıp maaştan bağımsızlaşmayı istiyorum. 58’e kadar çalışamayacağım yahu
ben al sat yaptım birkaç kere öyle arttı param.Mantıklı aslında bu tarz al sat yapmak
ben eskişehirden apart alsam o bana yetecek :)
ben al sat yaptım birkaç kere öyle arttı param.
Surekli yazamiyorum ama takipteyim. Dun coraplari konmari metoduyla katladim. Onceden cekmeceyi her actigimda tasan coraplar gitti yerine yarisi bos cekmece geldi. Bir tane dolap ici aski aldim. Sungerlerimi ve temizlik bezlerini koydum. Boylelikle lavabo altindaki ufak karisikliklar cozuldu. Ayakkabi dolabini da elden geçirdim. Icindeki ivir zivirlar cikarildi.
Simdi en buyuk problemim camasir kurutmak. Evin balkonu yok. Kurumuyorlar bir turlu. Evde sürekli asili camasir var ve cok dağınık gosteriyor. Kurutma makinesi de cok elektrik harciyormus. Cozum önerileriniz varsa beklerim.
Benim kafamda sadece atma kısmı kalmış :) kitabı baştan okuyayım bari. :)Dün konmari kitabımı her fırsatta okumaya çalıştım.
şuana kadar beni etkileyen kısım
mükemmelliği arayın demesi oldu
yani 1 oda hayal edin ve hayalinizi gerçekleştirin.
tam olmasını istediğiniz gibi düzenleyin
ve bunu 1 kerede yapın zaman uzadıkça motivasyonunuz düşebilir diyordu.
en dağınık odası olanlar misal mutfak
otursunlar mutfaklarına baksınlar
hangi çekmecede dolapta ne olmasını gerektiğini hayal edin, yapın, kalanı
Benim şimdiye kadar gençliğimde istediğimi yapamayacaksam yaşlanınca evi arabayı napayım düşüncesi vardı hiç birikime yönelmedim. Ama 2 senedir ciddi ciddi ev istiyorum inşallah kiradan kurtulalım ilk hedefim o benim de sonra belki büyük hedefler koyarız...Hedefi büyük tutmak lazım:))
Ben de doğum kilolarımı verince böyle düşünüyorum. Şimdi üzerime ne olursa onu giyiyorum ama hiç de mutlu değilim. Ama almak da istemiyorum yakında doğum yapıp zayıflayınca giyemeceğim diye. Bi an önce zayıflarım inşallah :)Günaydın,
Ev kıyafeti olarak eski tişörtlerimi falan kullanıyordum. Artık giyilemez hale geldiler. Ben de kendime internetten ev kıyafeti siparişi verdim. 2 tane taytlı, uzun kollu penye üstü olan takım, 2 tane de kapri, kısa kollu bluzlu takım aldım. Dün akşam geldiler. Ben de bu sabah ev kıyafeti olana kullandığım bütün kıyafetleri çok yıprandıkları için bir poşete koyup çöpün yanına bıraktım.
Benim de yatak örtüm yok nevresimleri de pazardan pazara değiştirtiriyoruz. Bu gün ödevim yok sanırım...Günaydın kizlar dün yapılan işler
Kahvaltı yapıldı vestiyeri silindi wc yıkandı ödev yapıldı bulaşık makinesi
Doldurulup çalıştırıldı namaz kılındı
Sonra kızım aradı torunum için sana bırakacak servis dedi onu almaya
İnerken çöp atıldı gelince ona bir şeyler indirdim beraber yedik
Yemek yaptim eşim götürdü fırına
Kızım gelince pazara gitik geldik yemek yenildi alınan eşyaları yerleştirdim bulaşık makinasını doldurdum tam dolmayınca bu sabah
Çıkanlarda katacağım ödev bu gün yatak örtüsü yıkamak olsun
A++ lar da çok fark olmuyormuş. Ben de kurutma istiyorum. Benim serecek yerim var ama eğil doğrul her gün çamaşır yıka as zor geliyor artık. Bakalım ocak şubat gibi biriktirebilirsem alacağım. 4000 i geçmiş onlarda baya uçmuşlarSurekli yazamiyorum ama takipteyim. Dun coraplari konmari metoduyla katladim. Onceden cekmeceyi her actigimda tasan coraplar gitti yerine yarisi bos cekmece geldi. Bir tane dolap ici aski aldim. Sungerlerimi ve temizlik bezlerini koydum. Boylelikle lavabo altindaki ufak karisikliklar cozuldu. Ayakkabi dolabini da elden geçirdim. Icindeki ivir zivirlar cikarildi.
Simdi en buyuk problemim camasir kurutmak. Evin balkonu yok. Kurumuyorlar bir turlu. Evde sürekli asili camasir var ve cok dağınık gosteriyor. Kurutma makinesi de cok elektrik harciyormus. Cozum önerileriniz varsa beklerim.
Benim kafamda sadece atma kısmı kalmış :) kitabı baştan okuyayım bari. :)
Aynenbirde ortaya yığın mevzusu
Çok teşekkürler canım. Doğumdan sonra eski kiloma ineyim öyle alırım diye diye yaklaşık 1 senedir ertelediğim bir alışverişti. İnsanın ruh halini etkiliyor evdeki kıyafet seçimi.Çok iyi yapmışsın
Evde de güzel giyinmek önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?