Boyalı saç zor oluyor saçı da yıpratıyor.Baya uzamış canım yağ yapınca hızlı uzuyor
Benim de çok fazla boya yapınca da kupkuru oluyo sadece dibine yapsam ucu farklı renk olacak
Benim de nerdeyse çene hizama geldi beyaz saçlarımBoyalı saç zor oluyor saçı da yıpratıyor.
Birde sürekli boya istiyor hep aynı döngü.
Bir daha komple asla boyatmam çok sıkılırsam ışıltı attırırım sadece.
Kaç yılda uzadıBenim de nerdeyse çene hizama geldi beyaz saçlarım
Az daha uzarsa tamamen beyazlar kalacak şekilde uzatacağım
Ben geçen sene boyamıştım en sonKaç yılda uzadısüper ya.
Böyle görüyorum boyasiz beyaz saçlar gerçekten çok güzel görünüyor.
Soran olacak malesefBen geçen sene boyamıştım en son
Bir sene de uzadı
Ben de beğeniyorum değişik bir hava kattı ama herkes neden boyamıyorsun diye soruyor
Eline sağlıkBugün ne yaptım
Oğlumla kahvaltı yaptık
Eşim işe gitti
Dünden taze fasülye vardı yanına tavuk ve pilav yaptım
Kavun ve yoğurt vardı
Ev süpürdüm makineye bulaşık yerleştirdim
Oğlum sürekli temizlik yapıyorsun diye söyleniyor
Her yer toz o yüzden odasını ona sildim süpürttürdüm haketti çünkü
Yemek yedik birazdan en üst katı süpüreceğim
Sonra çamaşır katlarım
Yine bir makine çamaşır yıkarım
Yarın pırasalı börek yapacağım yufka aldırdım eşime
Evet ya kırmızı ruj aldim bu yüzdenGri tonlarında elbise giyip kırmızı ruj sürünce çok güzel görünüyor bence
Ben de çok kısa saç sevmiyorumSoran olacak malesefyani tercih meselesi
Omuzlarıma kadar gelince ne yaparım bilmiyorum kısa saç sevmiyorum uçlarından yavaş yavaş gider artık şapka ve toplu saç mis
Evet siyah da çok güzel olurEvet ya kırmızı ruj aldim bu yüzdengri siyah tonlar çok güzel olur
Daha önce demiştim oğlumun İngilizce öğretmeni beyaz kıvırcık saçlı o kadar beğeniyorum ki kadın makyaj yapmasa da çok güzel böyle etrafına enerji saçıyor resmen çok yakışıyo ona ama ben bi süre daha boyıyacaaaam hazır değilim dahaGri tonlarında elbise giyip kırmızı ruj sürünce çok güzel görünüyor bence
Ama nasıl rahat konuşuyolar ben hayret ediyorum. Fikrini soran oldu mu acabaBen de çok kısa saç sevmiyorum
Omuzlarıma gelince kestiririm
Bakımsız göründüğünü söyleyen var
Yaşlı görünüyorsun diyen de var
Dimi yaa ben biliyor muyum boyamayıAma nasıl rahat konuşuyolar ben hayret ediyorum. Fikrini soran oldu mu acaba
Ben de çok kısa saç sevmiyorum
Omuzlarıma gelince kestiririm
Bakımsız göründüğünü söyleyen var
Yaşlı görünüyorsun diyen de var
Yaa çok yakışırönemli olan kendimizi iyi hissetmemiz
Evet ya bana da hep hasta mısın diyolardı. Oğlum da gerek yok anne çok güzelsin diyoCanim isterse makyaj yapıyorum bazen yapmıyorum o zaman da hastamısin diye soruyorlarama alıştılar.
Benim saçım da hep kısaydı yaa annem okul acılırken erkek tırası gibi yaptırmıştı hiç unutamam o saçıNe kadar kabalar doğallık ne zamandan beri bakımsızlik oldu pes.
Çocukken saçım hep kısaydı sonra saçlarım yandı Kısa kestirdim o yüzden minimum omuzların biraz altında olabilir daha kısası moralimi bozar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?