Selam kızlar
Pazartesi temizlik yaptım halıları serdim. Halılar serili olmayınca ev bir tuhaf duruyor.
Salı da dinlendim ama bol bol camasir yıkandı
Bugün neyseki rutinime döndüm.
Günlük toparlama yaptım şimdi çamaşır katlayıp bakım yapacağım.
Akşama yemeğim var.

Slm kızlar,
Bugün oğluşumun okulda ilk günüydi çok duygulandım çok minik daha sanki ya inşallah çok keyifli bir okul yaşamı olur

Evde seminer sonrası eve geldim ve mutfağı topladım sadece.
20 dk Chloe Ting’in yeni başlayanlar için olan videosunu yaptım ilk defa. 20 dk 20 saat gibiydi inanılmaz hamlamışım şu an her yerim ağrıyor
Düzenli yaparsam kendime pilates matı cici spor kıyafetler alma hedefi koydum motivasyon olarak pilates matım vardı minimallik adına elemiştim, zarardayım

Yeni döneminiz hayırlı olsun

Anaaa mat elenir mi kıız
Yaa oğluşun nasıldı istekli miydi günü nasıl geçmiş

Bu ayın bütçesini gelir gideri planladim
Haftalik bütçemi ayırdım.
Ödemeleri hesapladım
Birikimede kalan miktarı gönderdim.

Selamlar
Ben de oğlumun listesini tamamladım. Bugün arkadaşım kahvaltıya çağırdı oraya gittik sabah çocuklar güzel oynadı özlemişler birbirlerini.Arkadaşım bir sürü şeyler verdi üzüm yeni yapılmış pekmez ceviz sağolsunŞimdi eve geldik ortalığı toparlayıp gitmiştim bi süpürge yaparım birde akşam yemeğim yok.
Saçlarımı boyamam lazım. Mia nasıl gidiyo sen boyamama kararı almıştın beyazların benim ki kadar çok mu

Oh ne güzel afiyet olsun
Saçlarım dipleri 4 parmak kadar uzadı rahatsız etmiyor şimdilik baya beyazım varmış

Selam kızlar
Sabahtan evi toparladım kahvaltı yaptık dinlendim
Birazdan markete ve kırtasiyeye gideriz.
Akşama dolma veya ıspanak yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…