Daha ne olsunÇoğu ince kitaplardı canımama olsun okudum yine de
Yeni döneminiz hayırlı olsunSlm kızlar,
Bugün oğluşumun okulda ilk günüydiçok duygulandım çok minik daha sanki ya inşallah çok keyifli bir okul yaşamı olur
Evde seminer sonrası eve geldim ve mutfağı topladım sadece.
20 dk Chloe Ting’in yeni başlayanlar için olan videosunu yaptım ilk defa. 20 dk 20 saat gibiydi inanılmaz hamlamışım şu an her yerim ağrıyor
Düzenli yaparsam kendime pilates matı cici spor kıyafetler alma hedefi koydum motivasyon olarakpilates matım vardı minimallik adına elemiştim, zarardayım
Teşekkür ederzzzYeni döneminiz hayırlı olsun
Anaaa mat elenir mi kıızSlm kızlar,
Bugün oğluşumun okulda ilk günüydiçok duygulandım çok minik daha sanki ya inşallah çok keyifli bir okul yaşamı olur
Evde seminer sonrası eve geldim ve mutfağı topladım sadece.
20 dk Chloe Ting’in yeni başlayanlar için olan videosunu yaptım ilk defa. 20 dk 20 saat gibiydi inanılmaz hamlamışım şu an her yerim ağrıyor
Düzenli yaparsam kendime pilates matı cici spor kıyafetler alma hedefi koydum motivasyon olarakpilates matım vardı minimallik adına elemiştim, zarardayım
Sporla ilişkimi anlayın işteAnaaa mat elenir mi kıız
Yaa oğluşun nasıldı istekli miydi günü nasıl geçmiş
Çok sevindim canım kolaylıkla atlatırsınız inşallah bu seneyiSporla ilişkimi anlayın işte
Evet çok heyecanlıydı, güzel geçmiş
Benim matımı heroş mahvetti benim de yenilemem lazımSporla ilişkimi anlayın işte
Evet çok heyecanlıydı, güzel geçmiş
Mattan ne istedi şapşik yaaBenim matımı heroş mahvetti benim de yenilemem lazım
Ben spor yaparken geliyo yani onun da rutini olmuş gelip matımı tırmalayıp önüme yatıyo seveyim diye normalde hiç sevdirmez işim olduğu zaman gelirMattan ne istedi şapşik yaa
O da sevmiyor demek ki spor
OyyyBen spor yaparken geliyo yani onun da rutini olmuş gelip matımı tırmalayıp önüme yatıyo seveyim diye normalde hiç sevdirmez işim olduğu zaman gelir
Oh ne güzel afiyet olsunSelamlar
Ben de oğlumun listesini tamamladım. Bugün arkadaşım kahvaltıya çağırdı oraya gittik sabah çocuklar güzel oynadı özlemişler birbirlerini.Arkadaşım bir sürü şeyler verdi üzüm yeni yapılmış pekmez ceviz sağolsunŞimdi eve geldik ortalığı toparlayıp gitmiştim bi süpürge yaparım birde akşam yemeğim yok.
Saçlarımı boyamam lazım. Mia nasıl gidiyo sen boyamama kararı almıştın beyazların benim ki kadar çok mu
Baya uzamış canım yağ yapınca hızlı uzuyorOh ne güzel afiyet olsun
Saçlarım dipleri 4 parmak kadar uzadı rahatsız etmiyor şimdilik baya beyazım varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?