Ayy cidden bizim dönemimizde uzun saçı kimse sevmezdiBenim saçım da hep kısaydı yaa annem okul acılırken erkek tırası gibi yaptırmıştı hiç unutamam o saçı
Griye mor tonlarını da çok yakıştırıyorum benEvet ya kırmızı ruj aldim bu yüzdengri siyah tonlar çok güzel olur
Benim ten rengime çok gitmiyor mikanGriye mor tonlarını da çok yakıştırıyorum ben
Yaa benim eşim de öyleEvet ya bana da hep hasta mısın diyolardı. Oğlum da gerek yok anne çok güzelsin diyo
Bende gerek olduğu için değil istediğim için yapıyorum diyorum eşimden öğreniyor hep o da öyle diyo çünküm
Beyaz tene daha çok gidebilir doğru Mia ya yakışır sankiBenim ten rengime çok gitmiyor mikan
Evet mor her insana yakışan bir renk değilBeyaz tene daha çok gidebilir doğru Mia ya yakışır sanki
Beyaz tene daha çok gidebilir doğru Mia ya yakışır sanki
İyi yolculuklarGünaydınnnn
Otelde kahvaltımızı yaptık akşama uçağımız var Adana yolcusu kalmasın
Eline sağlık.Günaydın kızlar
Ben de uyandım
Çamaşır katladım bir makine çalıştırdım
İki tepsı pırasalı börek yaptım
İki buzdolabı poşeti de sigara böreği sardım
Yoruldum pişen börekle çay içiyorum
Şimdi kalkıp biber dolması yapacağım
Oğlum kahvaltısını kendi hazırladı bugün
Eline sağlık canım nasıl yapıyorsun patlıcan ve biberiSelam kızlar
Kahvaltıdan sonra mutfağı toparlayıp süpürdüm sildim dün kızım karpuzla içecek yaptı kendine yerler yapış yapış olmuştu
Balkonu yıkadım.
Yatakları topladım işler bitti.
Bugün pazara çıkacağım.
Kışlık patlıcan dolmabiber alacağım.
Sarımsak alırım.
Hafta sonu bu işlerle uğraşırım.
Kurutulmuşda var haşlayıp koyuyorum dondurucuya birde taze alıp temizleyip koyuyorum öylede güzel oluyorEline sağlık canım nasıl yapıyorsun patlıcan ve biberi
Ben kuruttum annemde
Hafta sonları mı oluyomuş tühh yakın olsa ne güzel olurduOğlumu ibb nin ilk yardım ve sanat kurslarına gönderecektim hiç biri bize yakın değil
Neden her ilçede açılmıyor ki
Selam canım kolay gelsin bende domates sos biraz daha yapsam mı diye düşünüyorum üşeniyorum da geçen gün yaptığım cok az olduSelam kızlar
Kahvaltıdan sonra mutfağı toparlayıp süpürdüm sildim dün kızım karpuzla içecek yaptı kendine yerler yapış yapış olmuştu
Balkonu yıkadım.
Yatakları topladım işler bitti.
Bugün pazara çıkacağım.
Kışlık patlıcan dolmabiber alacağım.
Sarımsak alırım.
Hafta sonu bu işlerle uğraşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?