Ay çok tehlikeli balonYaa yerler valla
Dün heroş poşet yemeye calısıyodu tavuk verdim yemedi
Bant ve poşet yemek gibi huyu var geçen gün oğlum balon patlatmıştı onun parcasını yutmuş kustu baya kötüydü
Ay çok tehlikeli balonben hep atmıştım oğlumun balonlarını sırf kedim için
Çok geçmiş olsun
Bunların hepsi aynı demek ki
Benim de mama almam lazım
Verdim kedimin mamasını bahçedeki kedilere
Bitince tavuk mavuk yemez benim ki kesin poşet yer
O kadar sabırlı biri değilim çok zorunluysa kızıma derim iyi aktivite olurDemi ama ben de yapamam yapmıycam
Ben birlikte yapalım dedim tamam sonra yapalım dedi o sonra hiç gelmez biliyorumO kadar sabırlı biri değilim çok zorunluysa kızıma derim iyi aktivite olur
Benim de böreğim çok güzel olmuş ama hepsini yiyemedikPazara gittim geldim yerleştirip yemek yapacağım.
Maraş biberi 2 hafta sonra gelir dedi pazarcı
O zaman da malzemeleri tamamlar yaparım biter.
Birde gözleme bazlama aldım kahvaltıya değişiklik oluyor.
Biz de aynıKalemlere yapmıycan mı kendime yandaş arıyorum
Telli defter almıycakmışız ne alakaysa acaba her şey bitti tek sorun telli defter sinir oldum bak
YaptımDemi ama ben de yapamam yapmıycam
Yaptım
Maraş biberi bitecek oldu hiç getirmeyelermiş ya millet salcasını sosunu yaptı birazcık özveri yaaPazara gittim geldim yerleştirip yemek yapacağım.
Maraş biberi kırmızı olan diyosun değil mi ohh afiyet olsun Ben haftaya diyete başlıyorum normalde pazartesi başlıyacaktım ama işte psikolojik olarak hazır değildimPazara gittim geldim yerleştirip yemek yapacağım.
Yok daha erkenmis 2 hafta sonra gelir dedi.Maraş biberi bitecek oldu hiç getirmeyelermiş ya millet salcasını sosunu yaptı birazcık özveri yaa
Neden diyet yapıyorsun ideal bir kilodaydin en son.Maraş biberi kırmızı olan diyosun değil mi ohh afiyet olsun Ben haftaya diyete başlıyorum normalde pazartesi başlıyacaktım ama işte psikolojik olarak hazır değildim
Biraz hızlı kilo almaya başladım canım . Diyet demeyeyim de dikkat etmeye başlıycam daha fazla almayım. Belki de kas almışımdır sporumu değiştirdim 2 haftada 2 buçuk kilo aldım ama çok zayıflamıştım böyle iyi oldu daha fazla almamaya calıscamNeden diyet yapıyorsun ideal bir kilodaydin en son.
Afiyete güzel günlerde tüketin inşallahSelam kızlar dolmabiberlerin hepsini temizledim yıkadım 5 yemeklik ayırdım dondurucuya koydum
Artık yettiği kadar yeter.
Çok yoruldum minnak minnak biberler zor oldu.
Birde çok yer kapladı zaten.
Ben de spor yapacam bu sene kararlıyımBiraz hızlı kilo almaya başladım canım . Diyet demeyeyim de dikkat etmeye başlıycam daha fazla almayım. Belki de kas almışımdır sporumu değiştirdim 2 haftada 2 buçuk kilo aldım ama çok zayıflamıştım böyle iyi oldu daha fazla almamaya calıscam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?