Günaydın

İşlerim çok. Evi temizlemem gerekiyor. Çamaşır işleri, ütü var.
Mutfağı toparladım. Alt katı süpürdüm. Çamaşır attım. Çay içiyorum şimdi birazdan devam edeceğim.

Günaydınn
Davul zurna sesiyle uyandım
Şen ola düğün şen ola

Oynamaya doysalar da kafamız dinlense
Hayır dışarda da yağmur yağıyor bu neyin neşesi
Yağmur dansı olmasın
Ayy dün burada da yağdı oğlumla çıktık sırılsıklam olup geldik o kadar özlemişim ki yağmuru davul zurna olaydı ben de çalardım dün

Günaydın

İşlerim çok. Evi temizlemem gerekiyor. Çamaşır işleri, ütü var.
Mutfağı toparladım. Alt katı süpürdüm. Çamaşır attım. Çay içiyorum şimdi birazdan devam edeceğim.
Kolay gelsin canım sabah sabah bir sürü iş yapmışsın
Ben de mutfagı toplayıp çayımı içerim. Kütüphaneye gideriz sonra vakit geçirmiş oluruz hem

Oh ne güzel

Alt katı süpürüp sildim.
WC lavabosunu yıkadım.
Tozlar alındı.
3 sepet çamaşır katlandı.
1 makine serdim.
1 makine yıkanıyor.
Hazır terlemişken 2 gündür yapamadığım sporumu yaptım bakalım yarın nasıl uyanacağım
Duşumu aldım.
Kahvemi içiyorum.
Kitap okuyacağım biraz.
Yemek yapacağım.

Ben de 5 kilo ceviz vardı onu kırdım
Dünden kalan biber dolmayı yedik
Oğlum dondurma aldı dondurma kahve yaptık

Oturduğumuz katı süpürdüm
Su geldi bir makine bulaşık yıkattım hala var bulaşık
Boğazım acıyo
Okul kıyafetlerini deneteceğim olmayanları eleyeceğim
Ütü yaparım sonra

2 hafta sonra turşumu yaparım sonra kışlık kıyafet değişimi yaparım
burada bugün hava kapalıydı hem iyi oldu mutfakta çalışmak zorlamadi ama kisliklar geldi aklıma tabi ay sonuna doğru karar veririm hem dolabımda mevsimlikler var
Tabi tüm cekmeceleri dolapları elden geçiririm yavaş yavaş sonra kışın bol bol vaktim kalsın istiyorum birde okula git gel oluyor günlük haftalik işleri yapsam yeter.

Bu arada dolabimdan giyiniyorum son 7 gün yani 1 hafta kaldı.
Bakalım ilk kıyafeti ne zaman alacağım

Alışveriş bütçesi ayırıyorum her ay baya birikti bu arada 8 bin civarı birsey oldu dolar euroya bağladım ama böyle kıyamama hissiyatı olmaya başladı.
Önceden çek karta al kolay geliyordu taksitde yapmak kolay geliyordu
Var olan bütçeyi harcamak zoruma gidiyor.
Ama tabi illa alınacak şeyler var ama çok böyle düşünüp alıp deneyip karar verme aşaması uzun olacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…