- 19 Şubat 2021
- 6.850
- 19.968
- 198
- 39
Ay evet var öyleleride ama demek ki biz doğuramadıkYaa bazı çocuklar tam tersi parka bile gömlek pantolon giyip gidiyolar
Evet evetHazırlıksız yakalandık bak 30 derece oldu hava seneye böyle yapmayalım üşenmeyelim
Kızımda aynı yazın şort kışın esofman heryere böyle giderSelamlar bugün oğluma eşime mevsimlik bişeyler aldım oğlumun kıyafetlerini kaldırırken elemiştim. Çok az kıyafeti vardı sipariş ettim bakalım pijama takımı eşofman altı felan aldım. Gömlek kot pantolon felan onlardan hayatta giymiyo acun gibi gidiyoz her yere
Kendime de pijama üstü aldım sadece ..daha geniş bir zamanda alırım artık acele etmeden
Bugün biraz daha kışlık domates aldım yarın onları halledip diğer günler temizliğe başlarım diye düşünüyorum inşallah
Aynen yapsak kurtulacaktık çok geç kaldıkGeçmiş olsun canım inşallah olmazsın dikkat et
Geç kaldık biraz kışlıklar için
Temmuz gibi çıkaracaktık konuşmuştuk
Yaaa yerim onuKızımda aynı yazın şort kışın esofman heryere böyle gider
Etek, pantolon gösteriyorum beğenmiyor.
Güle güle kullansın
Yaaa yerim onuKız cocuklarına kıyafet bulmak çok zor bence küçük kadın kıyafetleri gibi coğu
Sağol canım
Amannn yaa kötü olmuşKüçük oğlumun öğretmeni bu hafta yokmuş sağlık probleminden ötürü, uzun zamandır gün sayıyordu. Yarın gitmeyeceğini söyledim 1 saat ağladı
Ben de üzüldüm ama ne yapabilirim
Geçenlerde bir yere gidecektik benim oğlan okul üniformasını giyebilir miyim diye sordu
Baya bir tartıştıktan sonra misafirliğe üniformayla gidilmeyeceğine ikna ettim sanırım
Yok kız büyük oğlan bunu yapan ve önceden olan bir muhabbet buyaa yeni alındı ya heves etmiştir
O sırada oğlunun küçülen okul tshirlerini giyen benGeçenlerde bir yere gidecektik benim oğlan okul üniformasını giyebilir miyim diye sordu
Baya bir tartıştıktan sonra misafirliğe üniformayla gidilmeyeceğine ikna ettim sanırım
Öğrenci değilsen tabi kiO sırada oğlunun küçülen okul tshirlerini giyen ben
Neden olmasın bence gidilir
Yok kız büyük oğlan bunu yapan ve önceden olan bir muhabbet bu
Bol bol dinlen bugün yorma kendini sıcak icecekler içmeye çalışGünaydın kızlar
Yine hastalıktan uyuyamadığım bir gece
Başımın ağrısından ölüyorum sandım
Gözlerim kan çanağı olmuş öyle kötüyüm
Oğluma zar zor bişeyler hazırladım o yedi gitti
Beslenmesini koymadım alsın okuldan bişeyler hiç halim yok
İlaç içtim biraz iyi gelirse uyumayayı deneyeceğim
Bu arada kediciklerimi de besledim nasıl aç oluyorlar sabahları kıyamam
Öyle güzel anneleri varki mama gözüne az gelirse yavrular yesin kalırsa yerim diye bekliyor
Ya sen ne güzel annesin diyorum cevap veriyor anlıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?