• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benden sonra çıkarmış, daha iyi hissetmiş kendini, bence üşüttü havalardan dolayı. eğer kötü hissedersen rehber öğretmenden ulaş bana dedim.

harikasın, bende ne zaman müzik açsam hem işten zorlanmıyorum, hemde yapacağımdan kat kat fazlasını yapıyorum.

mesela çamaşır katlıyorsam dolaptakileri de düzenliyorum yerleştirirken falan. mutfakta bulaşıkları kaldırınca ortada dolanan ıvır zıvırları da toparlıyorum, ne biliyim buzdolabını yerleştiriyorum falan. kesinlikle müziksiz ben bi hiçim. ama hızlı da yavaşta yapmak istemem ya, normal bi hızım var bence.

dikkat et kendine canım, sizin oralar sıcaktır daha.

mikan bende öyleyim, yüklenme kendine, çocukların okullar saatler falan 1 haftamız daha var gibi girecek düzene.
Herkesin ideal hızı var 😁 bazen robota bile gıcık oluyorum 5 dk yeri uzun uzun supuruyor diye diğer odalara koyuyorum mutfağı oturma odasını süpürüyorum 😅
Bazı işler keyifle yapılırken bazıları hemen yapılsın bitsin istiyorum 😊

Dün kargodan bu takım geldi ama üst büyük oldu iade etsem mi kararsız kaldım .

Eklentiler

• 20250911_155305.webp
    20250911_155305.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 44
Kahvemi yapıyım

Okuldan çıktım baktım kızım yok eşimi aradım yoldayız dedi zil çaldı. Biraz geç kaldılar 😁
Ya bence bir denge olmalı aşırı planlı olmak yorar ama yapmamakta yorucu
Lagom felsefesinden devam 😄

Böyle konuları burada tartışıp düşünmek 😊
Süpersiniz kızlar 😘

Back
X