Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende üstleri bol alırım hepAa tam benim aradığım bolluk link var mı canım bunların modeli böyle oluyo ben böyle bol giyiyorum normalde s beden giyiyorum kazaklarım XL alırım hep![]()
Hiç beden kalmamıs gerçekten yani fiyatları da bana iyi geldi trendyolda markası belli olmayan kazaklar bu fiyat hep pantolonlar da güzelmiş
Bunu aldım ama beden takip etmek gerekiyor galiba istersen göndereyim bendeki L beden![]()
Süet bu sezonda çok popüler olacakmısBuda son kombinim
Havaya girmişken atıyım dedim yeni geldi
Aşağıdan sarkan kemer detayını sevmedim.kesebilirim.
Ama bununda kalıbı duruşu güzel oldu.
Her kombine uydururum.
Böyle uzun birsey istiyordum süet ceket, trenckot veya deri. Bunu aldım.
Trenckotlari düdük gibi yapıyorlar salaş uzun yapsalar alınır diğer türlüsü yakıştıramıyorum boy kesiyor hemde.
Süet olan yağmur falan yağsa iz kalan bir malzeme. Alıp deneyebilirdim ama beden yoktu.
Böyle uzun birsey istiyordum.
Aynen tarz olarak bu markayı seviyorum. Özellikle pijama gibi ürünleri.Hiç beden kalmamıs gerçekten yani fiyatları da bana iyi geldi trendyolda markası belli olmayan kazaklar bu fiyat hep pantolonlar da güzelmiş
Süet bu sezonda çok popüler olacakmısçok yakışmış ceketin de güle güle giyin canım bacakların incecik maşallah
![]()
Ben süet trençkot kullanıyorum çok da severimEvet karar veremedim bende favorilere eklediğim günbunu deneyeyim begenmezsem süet alırım diye düşündüm ama sevdim. Fiyatı daha makul hemde
![]()
Kısası da var ama üstüme uzun giyersem ceket kısa kalıyor.Ben süet trençkot kullanıyorum çok da severim
Deri daha dar ve kısa seviyorum ama senin üzerindekini de çok beğendim
Değişik ve güzel bir tarz olmuş
Güle güle kullan canım
Ben de mutfak topladım
Bir makine çamaşır yıkadım
Kargolarım geldi cüzdan aldım kendime oğluma
Kitap aldım test kitabı
Eski cüzdanımı yeni cüzdanıma aktarırken 6-7 yıl önce olduğunu tahmin ettiğim dileklerimi yazdığım bir kağıt buldum
Bahçeli geniş bir ev istiyorum yazmışım
Tek maddi dileğim de buymuş
Hep sağlık mutluluk filan dilemişim
Gerçek olmuş dileklerim yani![]()
Ben uyumuşum ya vallaSlm kızlar
Çok şükür bugün hayırlısı ile bitti
Öğleden sonra uyumamak için kendimi zor tuttum. Tempoya alışmam zaman alacak gibi
Gözlerimde bir şey yokmuş çok şükür
Küçük oğlumun öğretmeni hala hastanede olduğu için yerine başka bir öğretmen görevlendirildi. Hayırlısı olur inşallah. Öğretmenimiz de tez zaman da iyileşir umarım
Yemek var, kıymalı börek ve hala dolma![]()
Sende mankenden daha hoş durmuş ben çok beğendim
Bunu aldım ama beden takip etmek gerekiyor galiba istersen göndereyim bendeki L beden![]()
Çok beğendim güle güle kullan.Buda son kombinim
Havaya girmişken atıyım dedim yeni geldi
Aşağıdan sarkan kemer detayını sevmedim.kesebilirim.
Ama bununda kalıbı duruşu güzel oldu.
Her kombine uydururum.
Böyle uzun birsey istiyordum süet ceket, trenckot veya deri. Bunu aldım.
Trenckotlari düdük gibi yapıyorlar salaş uzun yapsalar alınır diğer türlüsü yakıştıramıyorum boy kesiyor hemde.
Süet olan yağmur falan yağsa iz kalan bir malzeme. Alıp deneyebilirdim ama beden yoktu.
Böyle uzun birsey istiyordum.
Tüh canım geçmiş olsun neyi var acaba toparlanır hemen inşallahSlm kızlar
Çok şükür bugün hayırlısı ile bitti
Öğleden sonra uyumamak için kendimi zor tuttum. Tempoya alışmam zaman alacak gibi
Gözlerimde bir şey yokmuş çok şükür
Küçük oğlumun öğretmeni hala hastanede olduğu için yerine başka bir öğretmen görevlendirildi. Hayırlısı olur inşallah. Öğretmenimiz de tez zaman da iyileşir umarım
Yemek var, kıymalı börek ve hala dolma![]()
Sen neler aldın bakiyimDetoks sonrası gaza geldim bende (uymuşum gibi) detox = dolabımdan giyiniyorum serisi