Ay çok tatlı gerçek dimi bunlar minyatür.Eki Görüntüle 3643488
Migros’ta bu minik bal kabaklarına rastladım, almadan geçemedim, çok tatlış değiller mi
Ben bu tarzı çok seviyorum.Tarzımda yaklaşık olarak şunlar gibi aşırı oversize giyiyorum
Ciddi misinBu arada ben tesettürlüyüm yeni sayılır kararım o yüzden tarzımı bulmakta çok zorlandım kendimi mutlu hissettiğim şekilde giyinmeyi yeni yeni öğrendim
Sen sevdikten sonra canım boşver başkaları ne düşünürse düşünsünlerTarzımı bulmakta çok zorlandım herkese hoş gelmeyebilir annem özellikle beğenmiyo giyim şeklimi ama ben seviyorum
Bence çok hoşlarTarzımda yaklaşık olarak şunlar gibi aşırı oversize giyiyorum
Canım Rabbim fikrinin devamını nasip etsinBu arada ben tesettürlüyüm yeni sayılır kararım o yüzden tarzımı bulmakta çok zorlandım kendimi mutlu hissettiğim şekilde giyinmeyi yeni yeni öğrendim
Sağol canımCanım Rabbim fikrinin devamını nasip etsin
Tarz olarak çok iyi bende çok beğeniyorum bu tarzı ama incecik olunca güzel duruyor
Bende kot ceket kombinin çok yaparım hem şık hem spor duruyor
Ani bir karar oldu benim içindeSeni hiç kapalı düşünmemişim yaaçok şaşırdım
Teşekkür ederim canımBen bu tarzı çok seviyorum.
Sana trenckot yakışır ama bol alırsın zaten super olur
Bir tane bu tarz etek var ileri zamanda alacağım.
Suud Collection da bakabilirsin.
Geçmiş olsun Mikancım..Günaydın kızlar
Bugün nöbetçiyim. Boğazım ağrıyor
3 buçuk gibi göz doktoruna randevum var.
Herkese güzel günler diliyorum
Kafan nasıl dolu olmasın ki? Ben bazen durup düşünüyorum ne yapacaktım diye. Dersiydi, çantasıydı, beslenmesiydi, suyuydu.. unuttuğum bir şey var mı acaba diyor insan. Sende 3 çocuk ve kendin de çalışıyorsun. Çok zor bence.Perşembe cuma benim en yoğun günlerim, bu günlerde yemek ve belki çamaşır dışında herhangi bir şeyle ilgilenmeyi düşünmüyorum.
Oğluma düzenli ingilizce çalıştırma meselesini rayına oturtmam lazım. O var aklımda. Ortancanın okul düzeni nasıl olacak belirsiz. Bu belirsizlik de canımı sıkıyor. Beslenme meselesi, kahvaltı işi bunların net olmasını istiyorum. Kafam çok dolu sanırım ya
Kıyafeti giyip yere çömelmeleri yok muTeşekkür ederim mankenler çok tuhaf duruyor ürünü anlamak zor oluyor
Ben de şaşırdım şu anBence çok hoşlar
Seni hiç kapalı düşünmemişim yaaçok şaşırdım
Geçmiş olsun Mikancım..
Kafan nasıl dolu olmasın ki? Ben bazen durup düşünüyorum ne yapacaktım diye. Dersiydi, çantasıydı, beslenmesiydi, suyuydu.. unuttuğum bir şey var mı acaba diyor insan. Sende 3 çocuk ve kendin de çalışıyorsun. Çok zor bence.
Kıyafeti giyip yere çömelmeleri yok mu
Ben de şaşırdım şu an
Teşekkür ederim bellezaGeçmiş olsun Mikancım..
Kafan nasıl dolu olmasın ki? Ben bazen durup düşünüyorum ne yapacaktım diye. Dersiydi, çantasıydı, beslenmesiydi, suyuydu.. unuttuğum bir şey var mı acaba diyor insan. Sende 3 çocuk ve kendin de çalışıyorsun. Çok zor bence.
Kıyafeti giyip yere çömelmeleri yok mu
Ben de şaşırdım şu an
Yaz yaz canımBen olabildiğince takım almaya çalışıyorum kombin yapma işi zoruma gidiyor
Geçen gün baktım 5 ay önce alışveriş yapmışım birkaç parça alıp yazı atlamışım.
Kışlık baya elemistim liste biraz uzun yani
Şimdi pijama, triko takım,tayt ve ceketi aldım.
Birkaç parça iade olacak ürün var.
Kasım dahil parça parça alıp alışverişi kapatırım.
1 çanta( uzun süredir istediğim model ) bunu Belki doğum günüme yakın zamanda alırım.
Siyah kazak
1 pijama (2 tane aldım şimdilik)
Birkaç esofman takimi
1 parfüm
1 siyah kemer
Belki bulursam iyi model bol sweat
Siyah seviyorumlistem bu şekilde.
Beğendiğim farklı birsey bulursam alabilirim.
İndirim zamanına bıraktığım ürünler var bakalım
Aldıkça yazarım alışverişi seven bir ekipsiniz
PaylaşırımYaz yaz canımaldıklarını da güle güle kullan hepsi çok yakıştı bol sweatshirt bulunca haber ver bana da zevklerimiz yakın
Ben de siyah çok seviyorum
Sen hangi kitaba başlamiştın canım. Bu hafta ben de çok az okudumBugün kitap okuyamadım
Konusu güzel sevdim. Haftaya daha çok zaman ayiracagim.
Yarın temizlik pazarda dışarıda olacağız.
Güzel akıcı sevdim. Normalde savaş konulu kitapları sevmem izlemeyi severim ama bu güzelAaa almışsın okuduktan sonra fikirlerini merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?