• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk 10 kombini yaptım.
Tabi sadece bu şekilde giymiyorum farklı kombinlerde yapıyorum ama bazıları üniformam gibi hep öyle giymek istiyorum 😊
Deri pantolonu da siyah hırkayla kombinledim ama bence onun hakkı siyah kazak sadece en olabilir kombinleri yaptım. Sweatli Deri cekette öyle içine daha uzun bol sweat olmalı böyle kombin yaparak eksikleri görüyorum.
Hangisini beğendiniz 😊
1-4-5-8-10
güle güle giy😊

İlk 10 kombini yaptım.
Tabi sadece bu şekilde giymiyorum farklı kombinlerde yapıyorum ama bazıları üniformam gibi hep öyle giymek istiyorum 😊
Deri pantolonu da siyah hırkayla kombinledim ama bence onun hakkı siyah kazak sadece en olabilir kombinleri yaptım. Sweatli Deri cekette öyle içine daha uzun bol sweat olmalı böyle kombin yaparak eksikleri görüyorum.
Hangisini beğendiniz 😊
Hepsine bayıldım 🤩
Deri mont ve tayt ve kot ve blazer ı ayrı sevdim 😍

Slmlar kızlar
Ben bayağı toparladım ama burun akıntım devam. O yüzden alerjik olduğunu düşünüyorum.

3 gündür neredeyse aralıksız poyraz var. 2 gündür sabah sonbahar serinliğini hissetmek çok güzel. Ev toz doldu ama.
Bugün 1.30 saatte evi komple süpürüp sildim. WC lavabıları ve duşakabini yıkadım. 1 makine çamaşır yıkandı serdim. Yıkanabilir kilimi attım. O bitince paspasları atacağım.

Ev biraz kendine geldi çok şükür.
Akşama tavuklu bezelye yemeği ve pilav yapmayı planladım bakalım.
Elimdeki kitabı bitirdim. Yeni kitaba geçeceğim inşallah.

Slmlar kızlar
Ben bayağı toparladım ama burun akıntım devam. O yüzden alerjik olduğunu düşünüyorum.

3 gündür neredeyse aralıksız poyraz var. 2 gündür sabah sonbahar serinliğini hissetmek çok güzel. Ev toz doldu ama.
Bugün 1.30 saatte evi komple süpürüp sildim. WC lavabıları ve duşakabini yıkadım. 1 makine çamaşır yıkandı serdim. Yıkanabilir kilimi attım. O bitince paspasları atacağım.

Ev biraz kendine geldi çok şükür.
Akşama tavuklu bezelye yemeği ve pilav yapmayı planladım bakalım.
Elimdeki kitabı bitirdim. Yeni kitaba geçeceğim inşallah.
Eline sağlık baya iş yapmışsın. Dinlen 😊

Bunlarda dolabima dahil ettiğim kalan parçalar
Telefonum fotoğrafları biraz garip çekiyor ışıktan galiba.

Evet bunlar garanti dolabımda olmaya devam edecek kiyafetler. Kalanı evden gönderiyorum kararsız kaldığım birkaç parça var.
Birde normal eşofmanlar var onları çekmeye gerek yok galiba standart şeyler. Alırsam yenisini eskilerden eleyecegim şeyler.
Birkaç parça eksiklerim var onlarida alsam kışı çıkartırım.

Birazdan yazlıkları paylaşacağım dinleniyim 😊

Eklentiler

• 20250920_143506.webp
    20250920_143506.webp
    109,1 KB · Görüntüleme: 140
  • 20250920_142303.webp
    20250920_142303.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 91
  • 20250920_142250.webp
    20250920_142250.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 81
  • 20250920_141915.webp
    20250920_141915.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 67
  • 20250920_141021.webp
    20250920_141021.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 70
  • 20250920_140722.webp
    20250920_140722.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 76
  • 20250920_140413.webp
    20250920_140413.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 111
Alttaki sweat rengi daha güzel ama telefon tuhaf çekmiş bunu özellikle çektim jean elimde tutmamin tek sebebi bu sweat normalde dar paça sevmem 😄 ama bununla güzel oluyor günlük kombin tabi.

Miacım ben de en çok kotlu kombinleri sevdim. Mavi kotla ceket, lacivert kotla kırmızı sweat.. bordo ve siyah hırkaların da güzelmiş.
Ben de senin aksine bol paça giyemiyorum. 1 tane vardı bol kotum bu sene kesip şort yaptım🙈 çok güzel oldu ama. Hep kesik şortlar modaydı😊

Miacım ben de en çok kotlu kombinleri sevdim. Mavi kotla ceket, lacivert kotla kırmızı sweat.. bordo ve siyah hırkaların da güzelmiş.
Ben de senin aksine bol paça giyemiyorum. 1 tane vardı bol kotum bu sene kesip şort yaptım🙈 çok güzel oldu ama. Hep kesik şortlar modaydı😊

Dar paça da güzel oluyor tabiki ama sıkı ya ben rahata alıştım biraz 😅
Bende ya üst bol alt dar olacak yada alt dar üst bol olacak diğer türlüsü hiç yakışmıyor elbise hariç.

Mesela ben klasik giyinmeyi de hiç sevmiyorum illa modernlik katıyorum.
Birde çok zorlama kombinleri de sevmiyorum veya çok özensiz de dursun istemem. Orta karar bir tarzım var işte 😊
Şortla blazer kombinide yapmak isterim ama burası birden soğuyor yada birden sıcak oluyor çevresel faktörler de mevcut tabi 😅

Dar paça da güzel oluyor tabiki ama sıkı ya ben rahata alıştım biraz 😅
Bende ya üst bol alt dar olacak yada alt dar üst bol olacak diğer türlüsü hiç yakışmıyor elbise hariç.
Bol kot ve eteklerin üstüne dar üstler güzel oluyor evet.
Tayt yada skinny jean üstüne de bol üstler.
Kışın en güzel renkleri siyah, gri, bordo bence😊
Vücut proporsiyonu, alışkanlıklar, çevresel faktörler, ten rengi, hatta saç rengi bile giyimi etkiliyor.

Son düzenleme:
Yazlık kıyafetlerle ilgi alakam görüyorsunuz 😅
Çarşamba pazarı gibi dizdim.

Yazın giyinmek için giyiniyorum desem yeridir.
4 penye elbisem var hep onları giyiyorum dümdüz. En usttekiler yanında yeşil takımım var yılda bir davete giyerim. Ama pantolonunu ayrı da giyerim rengi güzel.
3 sortum var üstlerine tshirt.
Özel bir davete gidersem bir önceki kombinlerdeki pantolonları ve elbiseleri giyerim.
Tatil için ayrı elbise ve eteklerim var.
Evde de muslin şort gömlek takimlarim var onları giyerim 2 uzun tshirt ve biker şort kombinim de vardır yani öyle yazlık giyinmek benim için bu.
Buradan da yine eledigim kiyafetler oldu.
Hatta burada gördüğünüz kıyafetlerin birkac tanesini giymedim bile ama zamansız ürünler olduğu için seneye giyerim.

Eklentiler

• 20250920_155114.webp
    20250920_155114.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 110
Birde bu açıdan çekiyim 😅 yeşil takım çıkmamış.
Bunların dışında keten ve müslin uzun pantolonum var onlarida günlük giyiyorum.
Günlük diyebileceğim kiyafetler daha fazla öylede olmalı çünkü evdeyim 😅 çalışırken tam tersiydi mesela.

Kiyafetlerimin geneli bu şekilde kendi hayat tarzıma göre yorumladım ve yeterli geliyor.
Gunluk zaten çok kombin yapan biri degilim moduma göre degisir. Hafta sonları gezme veya davet olunca paylaştığım kombinlerden giyiyorum.
Tarzimin oturması uzun sürdü ama şimdiki dolabimdan çok memnunum
Bazı parçalar çok eski bazıları yeni sayılır.
Deneye deneye öğrendim.

Dolabimizin %70 temel parçalardan oluşması
%30 tarzımızı yansıtan kiyafetler olmalıymış
Bu kurala uymaya çalışıyorum
Temel parçalar olmadan üstüne birsey ekleyemiyorum tüm parçalar star olsa çok boğucu kombinler ortaya çıkardı.
Bu şekilde yaza girerken yapmıştım kombinleme yapınca kalan ürünleri elde mi tutmak veya elemek mi gerekiyor karar vermek daha kolay.
Birde eksikleri fark edip not almak gerekiyor.
Son birsey çanta ve ayakkabıyı kaliteli almak marka olması değil ama kaliteli durması normal kombini bile daha tarz yapıyor.
Birde takı bu konuda eksiklerim var. Az olsun kaliteli olsun istiyorum.

Şöyle bir paylaşım yapmak vardı aklımda 1 gün sürdü ama güzel bir içerik oldu. Umarım bir şekilde motivasyon olur sizede kışlıkları çıkartırken eleme eksikleri not alma konusunda.

Teşekkürler 😊

Eklentiler

• 20250920_162923.webp
    20250920_162923.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 113
Birde bu açıdan çekiyim 😅 yeşil takım çıkmamış.
Bunların dışında keten ve müslin uzun pantolonum var onlarida günlük giyiyorum.
Günlük diyebileceğim kiyafetler daha fazla öylede olmalı çünkü evdeyim 😅 çalışırken tam tersiydi mesela.

Kiyafetlerimin geneli bu şekilde kendi hayat tarzıma göre yorumladım ve yeterli geliyor.
Gunluk zaten çok kombin yapan biri degilim moduma göre degisir. Hafta sonları gezme veya davet olunca paylaştığım kombinlerden giyiyorum.
Tarzimin oturması uzun sürdü ama şimdiki dolabimdan çok memnunum
Bazı parçalar çok eski bazıları yeni sayılır.
Deneye deneye öğrendim.

Dolabimizin %70 temel parçalardan oluşması
%30 tarzımızı yansıtan kiyafetler olmalıymış
Bu kurala uymaya çalışıyorum
Temel parçalar olmadan üstüne birsey ekleyemiyorum tüm parçalar star olsa çok boğucu kombinler ortaya çıkardı.
Bu şekilde yaza girerken yapmıştım kombinleme yapınca kalan ürünleri elde mi tutmak veya elemek mi gerekiyor karar vermek daha kolay.
Birde eksikleri fark edip not almak gerekiyor.
Son birsey çanta ve ayakkabıyı kaliteli almak marka olması değil ama kaliteli durması normal kombini bile daha tarz yapıyor.
Birde takı bu konuda eksiklerim var. Az olsun kaliteli olsun istiyorum.

Şöyle bir paylaşım yapmak vardı aklımda 1 gün sürdü ama güzel bir içerik oldu. Umarım bir şekilde motivasyon olur sizede kışlıkları çıkartırken eleme eksikleri not alma konusunda.

Teşekkürler 😊
Çok güzel oldu bu paylaşım, üşenmezsem ben yapıp paylaşayım gaza geldim şu an ama üşenmezsem 😆

Yazlıkları hurca koydum mutfağı toparlayıp akşam yemeği kızartma yapacağım
Siz neler yaptınız 😊
Çay demledim ancak kendime gelirim 😄

Dün aynayı salona taşıdım
Eşim dediki en son aynayı taşıdığında baya kıyafet elemistin.
1 büyük poşet kıyafet eledim saymadım ama artık bu kadar eleme yapacağımı sanmıyorum.

Artık şunu yapacağım. Bir parça alınca bir parça eleyecegim. Yani yerine yenisi gelince eskisi gidecek.

Yarın davete katılacağız.
Sonra ev toparlama yaparım hafta içi iş olmasın.
Dolap duzenimde bitti sayılır son kalan yerleri kontrol ederim sonra ayırdıklarımı toparlarım.

Back
X